Veteraanirallin 2019 entistämiskilpailuun osallistuminen.

Tässä kilpailussa on tarkoituksena etsiä jäsentemme keskuudesta henkilöitä, jotka omaavat moottoripyörien entistämis- ja konservointitöissä tarvittavia kohteen vaatimia tiedonhankinta ja rakenteiden vaatimia käsityötaitoja. Näistä henkilöistä pyritään valitsemaan kilpailusarjoittain parhaat. Tässä kilpailussa ostopalvelujen merkitys on vähäinen ja oma ammattitaito ja kohteen rakennetiedot ovat keskeisiä arvosteluperusteita.
Jotta kilpailun tuomareiden arvostelua helpottaisi ja jotta arvostelu olisi mahdollisimman tasapuolinen pyydämme kilpailuun halukkaita etukäteen ilmoittautumaan entisöintikilpailun päätuomarille Simo Niemiselle kesäkuun 2019 loppuun mennessä (30.6.2019). Ilmoittautumisen voi lähettää postitse ( Kiiskintie 3 13600 Hämeenlinna) tai sähköpostitse ( simo.i.nieminen@gmail.com).
Henkilötietojen lisäksi ilmoittautumiseen tulee liittää tiedot moottoripyörästä ja mikäli kilpailijalla on erikoistietoja pyörän historiasta tai entistämis-/konservointityön vaatimuksista niin näitäkin tietoja voi liittää mukaan (entistämis-/ konservointikertomus) sekä tieto mihin kilpasarjaan aikoo osallistua. Mikäli kilpailija haluaa lisätietoja hän voi lähestyä allekirjoittanutta myös puhelimitse (050 581 7138).
Koska tuomarointiin varattua aika on rajallinen saatetaan joutua rajoittamaan kilpailuun osallistujien määrää. Rajaus tehdään ilmoittautumisjärjestyksen ja kilpailusarjojen ilmoittautuneiden määrän perusteella.

Kilpailusarjat

A ennen vuotta 1945 valmistetut moottoripyörät
B 1945 ja sen jälkeen valmistetut moottoripyörät
C Mopot

Simo Nieminen