VMPK ry Foorumi

VMPK => Tapahtumat => Aiheen aloitti: Marko Pettai - Kesäkuu 06, 2022, 13:06:57 ip

Otsikko: MotoNostalgia 2022 Porsche Ring Pärnu, Viro
Kirjoitti: Marko Pettai - Kesäkuu 06, 2022, 13:06:57 ip
Kuudes kansainvälinen perhefestivaali MotoNostalgia 2022 järjestetään sunnuntaina 24. heinäkuuta Pärnun lähellä, Audrussa, Porsche Ringillä

Paikalle pöristää monesta maasta suuri määrä erilaisia vanhanaikaisia moottoripyöriä ja muuta vanhan ajan kiinnostavaa tekniikkaa.Kaikki osallistujat, jotka tulevat paikalle yli 35-vuotiaalla moottoripyörällä tai minkä tahansa ikäisellä entisen Neuvostoliiton alueella valmistetulla pyörällä, pääsevät näyttelyalueelle.

Perinteisillä vanhan tekniikan ja tavaran markkinoilla on myyjiä Viron lisäksi myös useista lähimaista. Markkinat ovat suositut sekä myyjien että ostajien keskuudessa, koska lähes jokainen MotoNostalgialla kävijä löytää kiinnostavasta tavaravalikoimasta itselleen jotain kiinnostavaa. Ennakkoilmoittautuminen kauppiaaksi on suositeltavaa.Moottoripyörien retro-ajotEnnakkoon ilmoittautuneilla on mahdollisuus osallistua eloisaan "Porsche Ringillä"  järjestetään retropyörien kilpa-ajoon. Asfalttiradalla järjestättävään vanhanaikaisten moottoripyörien retroajoissa osallistujien määrä on rajoitettu.


Muut tärkeät tiedotPäivän aikana järjestetään erilaisia esittelyajoja, joissa saa nähdä suuria nopeuksia ja paljon jännittävää. MotoNostalgia-festivaaleille osallistuu joka vuosi suunnilleen 2.000 - 3.500 kävijää, 200 - 300 vanhaa moottoripyörää ja kilparadalla osallistuu satakunta pyörää. Katso videoyhteenveto 2021 vuoden festivaalista:


MotoNostalgia festival 2021 - highlights of the retro race - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=UFtk6RJ43sc)


MotoNostalgia Festivaali - 24. heinäkuu 2022 - Audru, Porsche Ring (https://festival.motonostalgia.com/fi)
Otsikko: Vs: MotoNostalgia 2022 Porsche Ring Pärnu, Viro
Kirjoitti: kari nurminen - Kesäkuu 06, 2022, 13:13:59 ip
hieno tapahtuma...meillon jo kyytikin valmiina....https://matkamakela.fi/tuote/loytoretki-motonostalgia-parnu/ (https://matkamakela.fi/tuote/loytoretki-motonostalgia-parnu/)