Kirjoittaja Aihe: Classic Vesijärvi-kierros 5.6.2022  (Luettu 6167 kertaa)

Kesäkuu 06, 2022, 01:36:50 ap
Vastaus #15

Kalevi Heikkinen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 85
Kiitos kaikille mukana olleille mopoilijoille, huoltoon ja tarjoiluun vaikuttaneille henkilöille ja yhdistyksille sekä virkavallalle joustavasta yhteistyöstä Classic Vesijärvi-kierroksen juhlatapahtumassa! Mukaan lähti 403 mopoilijaa laskettuna lähtöpaikan tykinlaukauksen vierestä. Laitan yhteenvedon Huimapyörä-lehteen, kun saan kuvaajilta muutamia otoksia.

Vielä armeija-ajan paljon käytetyistä loruista tai laulunpätkistä voisin todeta tässäkin yhteydessä: "Jos luoja suo ja viskaalit sen sallivat, voitte joskus päästä..." Ehkä tuohon jatkeeksi totean vain, että ensi kesän kierrokselle.

Virkistävää kesän aikaa!

Kalevi Heikkinen

Kesäkuu 06, 2022, 08:22:35 ap
Vastaus #16

Petteri särkioja

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 44
Ensimmäistä kertaa mukana vesijärvellä ja täytyy sanoa että hieno tapahtuma, suuret kiitokset järjestäjille.
Mutta sitten toinen asia, joka hommassa on pieni porukka mikä pystyy pilaamaan ja pahimmassa tapauksessa lopettamaan koko touhun niin kuin eilisessä ajossa, paikkalla oli ryhmä "samohan vammajaos & kump." kuuluuko tällaiseen tapahtumaan että lähdetään viimeisten joukossa ja ajetaan koko porukasta ohi VIRITETYLLÄ kalustolla, odotetaan tien sivussa ja kohta tullaan miljoonaa ohi kaikista taas.
Oikeastaan tämän kirjoituksen ja vitutuksen aiheutti kun tultiin loppumatkasta parijonossa ok-talo alueen läpi, päätti tämä vamma porukka  vetää parijonossa kulkevasta letkasta ohi välittämättä edes vastaan tulevista autoista, olivat odottamassa aikaisemmin kadunlaidassa.
Porukan luulisi olevan vanhempia miehiä, ei mitään jonneja ja liivien pitäminen tuo hyvää mainetta kerholle.
Minullakin on viritettyjä mopoja jotka kulkevat meilkein 100kmh, mutta niillä ajetaan jossain muualla kuin tällaisessa harrastetapahtumassa.

Kesäkuu 06, 2022, 17:19:01 ip
Vastaus #17

Kalle Korpela

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 174
Vähän sama kävi itsellä mielessä kyllä tämän virittely porukan touhua katsellessa. Parikin ihmistä kävi jutulla "juputtamassa"aiheesta mutta mun mielipiteeni on että ei viritetyillä noihin tapahtumiin niiden paikka on muualla. Mutta hienoa oli yhtä kaikki. Mahtava tapahtuma
Solifer 10 1969 "Laura"