Kirjoittaja Aihe: Mitä tuli tänään touhuttua  (Luettu 3319017 kertaa)

Toukokuu 08, 2022, 20:29:18 ip
Vastaus #12165

Mika Malinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1267
 • "I hope y'all know what I'm talkin' about"
Jaahas, tilasin virolaiselta veljeskansan edustajalta muitten varaosien ohessa semmosen härpäkkeen että kuulolaitteen värisessä tojotassani pysty töihin tullessa kuuntelemaan juutuupista laulu ja soitinyhtye Mountainia. Siinä kun ei ole tehdasvarusteena ratijossa usb-pistoketta eikä sinistä tuuttia.

Toukokuu 08, 2022, 20:55:08 ip
Vastaus #12166

Juha Pohjamo

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1168
Jos saa tällaisen tekstiviestin niin kilpaa klikkaamaan linkkiä:


Toukokuu 09, 2022, 07:17:20 ap
Vastaus #12167

markkukovasin

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 12327
Mitäpä somaa silloin tapahtuu?  :)

t. Markku

Toukokuu 09, 2022, 13:07:55 ip
Vastaus #12168

Eero Nikkanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 4209
 • Viraton, varaton, vastuuton, mutta velaton.
Mikäs Suonteen tilanne on, jokos sinne saareen alkaa paatilla päästä?  Mie tännää kuvailin jäätilannetta, ja näytti siltä, että ihan viimiset hetket oli siihen kuvaamiseen; saattas jo huomenna tai ihan lähipäivinä olla veneelle käyttöä?  Jos siis ois vene...

 Oli mikä oli, niin huomenna lähdetään ja toivottavasti myös päästään perille.  :)

 Petriä hieman nuhtelisin kommentista, joka ei tänne tuollaisenaan sovi, kun paikalla on herkkiä ihmisiä, kuten minä ja ehkä joku muukin.
 Veneistä puhuminen saattaa aiheuttaa allegrisen reaktion, joka voi johtaa venekaupoille hakeutumiseen.  ::)
 Veneelle olisi ehkä tarve, mutta lombakkozuuni on täysin eri mieltä. Semmonen Terhi-Suzuki paketti 4,5 metrisenä maksaa ainakin 5 tonnia !
  ... siis enemmän kuin mihin budjetti parhaimmillaankaan yltää...   
 Busterista ei kannata edes haaveilla ja vaikka venepaikka on sivussa, on näyttöä, että sieltä "arvotavara" häviää.  :P
 Jos sota tulee, niin tappakoon ensimmäisenä varkaat !

 Touhusin itseni intteernettiin ja katselin / kuuntelin puten juhlapuheen, joka oli tylsä ja toisteli natsien pahuutta.
 Ei tullut sodanjulistusta, eikä liikekannallepanoa, eikä näkynyt lentokoneita ilmassa, oletettavasti tiedustelutiedon varoituksen takia.
 Oishan se ollu näyttävää, kun ylilento ammutaan als ihan TV lähetyksessä.   Ei toteutunut...

 Maltan huolsin ja lakujen lisäksi ostin 30mm verkon. 1 vuodessa on hyvä vauhti uusia niitä, eli 1/10 tahtiin...
 Ehkä huomenna pääsen Maltalla (Yamaha) vesille ja saan siikaverkot pyynnille...

Toukokuu 09, 2022, 14:53:37 ip
Vastaus #12169

Jaakko Latvanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1178
En varmasti tiijä, mite Suonteen ja Anttola-Mikkelin jäätilanne vertautuu, mutta tännää ajeltii kaupunkii ja takasii, ni missää matkan varrella, sen enempää ko mistää ikkunoistakaa meiltä, ei näy minkäänlaista jäätilannetta, vappaana lainehtivaa Saimaata tai pikkujärviä vaa.  Arvelisin, että onnistuu Eeron mökkireissu.

Meillä on uhottu ulkomaanreissua muutaman ajan päästä.  Ja sitä varte piti vaatekaupassa käyvä.  Miun logiikalla ne vaatteet, mitkä kelpaa Mikkelissä käyntii, ois kelvannu muuallekkii; ei siellä ulkomailla meitä kukaan tunne, mitä väliä sillä on mitä siellä on päällä ja miltä näytetää?  Mutta muunkinlaisia logiikoita on olemassa... kaikille reissuille on omat sivukustannuksesa.

Toukokuu 09, 2022, 15:09:52 ip
Vastaus #12170

Petri Behm

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 7739
Eikös ne vuatteet ois kannatanu ostoo sieltä ulukomailta, kun netissä ovat sanoneet, että Suomessa on kaikki kalliimpaa kuin muualla.
Vai onko niin, että vain Suomesta ostetut vuatteet kelepoo...
Mä jäin Teboilin bensamittariin kielestäni kii, kun nuolaisin liian aikaisin.

Toukokuu 09, 2022, 15:13:13 ip
Vastaus #12171

Timo Kuosmanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 164
Ensi talven polttopuut on viittä vaille tehty. Benellissä on säädetty vaihdepolkimen asentoa paremmaksi omalle anatomialle. Josko huomenne kävisi koittamassa tyliko hyvä vai peräti priimaa. Lämmintä lupasivat tiedä sitten ennustus se on.


Kirotus virheitä tulee vaikka on päässä halpahallista ostetu 3 euron lukulasit
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2022, 15:21:29 ip kirjoittanut Timo Kuosmanen »

Toukokuu 09, 2022, 15:32:17 ip
Vastaus #12172

Jaakko Latvanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1178
30 vuotta sitten, kun muutaman työreissun tein ulkomaille, jaksoin käyvä vaatepuodissakin joskus.  Nyt kun lentoliput ostaa netistä, tekkee check-innit ite, lentoasemalla laittaa matkalaukun itsepalvelupisteestä, yks lennonvaihto matkalla, ni siinä on ihan riittävästi jännää, vaikka ei halpojen vaatteitten perässä lähekkään juoksemaan.  Kolmesattaa meni vaatekauppaan, mutta kaikki ostetut palvelee muutenkin ko tuolla matkalla, ettei se nyt maailman paha asia ollu.  Matkoilla nykysin yleensä viiminen jännä on auton löytyminen lentoaseman parkkihallista takastullessa... yks asia on sentään menny parempaankin suuntaan, nykysin kielilläpuhumisen päävastuuta ei tarvi kantaa!

Mutta vuodet vaatii veronsa, ei oo kööpenhamina niiko ennen?

jaakkovaakko

PS. Timon laseista tuli tuotevastuukysymykset mieleen; miun entinen kevyempi puserotakki on vasta reilun 15 vuotta palvellu, ja vetoketju hajos kokonaan.  Vaimo kiels mainitsemasta takuukysymystä uutta ostaissa, vaikka ilmiselvästi olivat silloin paskan myyneet... vaimoo en päässy kyllä syyttämään, sitä entistä takkia ostaissa oli ihan eri hanslankari valitsemassa.
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2022, 15:36:14 ip kirjoittanut Jaakko Latvanen »

Toukokuu 09, 2022, 17:59:09 ip
Vastaus #12173

tuomo jylha

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 4286
 • Moukka
Jaakon vaate asia kirvoitti jälleen mieleen muutaman viikon takaisen vaatteen osto reissuni. Minä, eronnut ja karannut poikamies menin Citymarkettiin ostamaan itselleni uutta kevät takkia. No eikös siellä vaateosastolla ollut ex vaimo siskoineen. Erehdyin kertomaan syyn miksi oon tällä kertaa eksynyt lidliä isompaan kauppaan. Eikö nämä naiset tunkeneet seuraan ja tulivat sinne vaateosastolle päättämään mitä vaatteita minä itselleni ostan. Niinko ei muka tämän ikäinen ukko osaisi itse päättää mitä vaatteita ostaa? Eipä ollu halapa kauppareissu, ja tuli ilmeisesti tehtyä huono ajoitus sille kauppareissulle.

Toukokuu 09, 2022, 19:12:00 ip
Vastaus #12174

Eero Nikkanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 4209
 • Viraton, varaton, vastuuton, mutta velaton.
  ;D  Kyllä nyt vietiin Tuomoa kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa, tai ex vaimon tietämyksellä "pukkia".
 Ostattivat vaatteet, joilla ei lämpöä, eikä lovea irtoa. Puutteessa joutuu raukka elämään.
 Mutta älä huoli veikkonen. Kun tulee ikää vielä lisää, niin ei enää edes muista -minkä puutteessa-.  :-\
 Puhun kokemuksesta.

 
En varmasti tiijä, mite Suonteen ja Anttola-Mikkelin jäätilanne vertautuu, mutta tännää ajeltii kaupunkii ja takasii, ni missää matkan varrella, sen enempää ko mistää ikkunoistakaa meiltä, ei näy minkäänlaista jäätilannetta, vappaana lainehtivaa Saimaata tai pikkujärviä vaa.  Arvelisin, että onnistuu Eeron mökkireissu.

 Intteerverkossa on sellanen kätsy satelliittipalvelu, josta jäätilanteen pääsee katsomaan lähes livenä. Päivittyy 1x vrk.
 Suontee on tänään vielä paikoin sohjoinen, mutta seliltään ja etelärannoiltaan jäistä vapaa, että päässee kyllä. Autoa jo pakataan.

 Vaan päivän touhu oli Kawalla ajelua. Alkaa olla putki oikean värinen.  :)
 Löyty taas uusia polkuja ja useemman kerran oli molemmat pyörät ilmassa yhtäaikaa !
 Vauhti ja vaaralliset tilanteet tulevat tutuiksi, kunnes sitten taas napsahtaa...   ???
 Oikeen hyvin nyt istuu pyörä käsiin, mutta lisää tehoa kaipais hän... ja ehkä hieman lisää esijännitystä ja paluuvaimennusta taakse.

Toukokuu 09, 2022, 19:44:22 ip
Vastaus #12175

Jaakko Latvanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1178
Joskus vuosia sitten sen saman kawan kanssa oli samanlaisia ajatuksia.  Silloin selvittelin niitä 300-kittejä.  Löytyköhän siihen kahtakin erikokosta sarjaa, oiskos ollu vähän alle tai vähän yli 300cc?  Mutta aika lailla miun mielestä ois menny sätöstelyn puolelle, ja tärinää tulee käyttäjien kokemuksen mukaan lisää.  Ruiskun ohjauskin ois kait laitettava uusiks, jos siitä isommasta aikoo saada iloa irti.  Tulin silloin siihen tulokseen, että jos tarvii löylyä lissää, on vaihettava koko vehjes toiseks.  Mutta on ne varsinkin jenkeissä niitä laittaneet.  Viimiset vuodet, mitä mie sillä ajelin, ei ollu enää unennäköä lisätehosta; asenne ajelemiseen oli korjaantunu...

Silloko olin sen Kawiaisen just ostanu, ja miulla oli vielä TDM, muutaman kerran oli vähän sellanen "tilanne" maantiellä, että nyt ohitan tuon rekan, ja ei se Kawiainen ihan yhtä ripeesti kiihtynykkään ko mihin TDM - vaikkei se nykymittapuussa mikään ihmetykki oo sekään - oli opettanu.  Ei sellasta varsinaisesti paniikkipaikkaa koskaan, mutta vaan toteamus rinnalle nostaessa, että ai niin, tää ei ihan niin ripeä enää tässä vauhissa ollutkaan... mutta sitten kun polku pieneni tai joskus melkein puuttui, se oli oikeastaan aika hauska peli, varsinkin just moottorinsa puolesta.  Kerran upotin sen porukka-ajelulla sellaseen silmään, etten ois iteksein saanu pois, mutta oli voimaa mukana, ei tullu hätää, ja kerran olin iteksein sellasessa paikassa, että tuntu että en saa irti, ja jo mietin, että mihin suuntaan lähen kävelemään, mutta kun huilas tarpeeks kauan ja käytti kaikki osaamansa konstit, sain kovalle maalle.  Nuo upotuspaikat ei varmasti ois Eerolle ollu mikään ongelma, miullahan ei varsinaista enskakokemusta oo, eli sekä silmä että osaaminen niissä paikoissa hukassa.

Mukavia asioita muistella, kun ei enää ite tarvi...  ja mukava, että sekin vehjes on sellasessa käytössä mihin se sopii.  Verrattuna siihen, että seisois pimmeessä autotallissa vaan.

Jaakko
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 09, 2022, 19:46:24 ip kirjoittanut Jaakko Latvanen »

Toukokuu 09, 2022, 19:54:21 ip
Vastaus #12176

Esko P. Lehtinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 332
Kawa-asiaa minultakin. Kävin ostamassa Kawasaki Z1100ST:n, kardaanipeli vm. 1982. Alkuperäiset äänenvaimentimet ovat vähän huonossa "hapessa". Äsken löysin Saksasta originaalin käyttämättömän oikeanpuolen vaimentimen sen tilasin. Vasen kun vielä löytyisi.
Pyörä on vielä Joensuussa. Vielä vähän kun kelit lämpiäisi niin hakisin sen.

Toukokuu 09, 2022, 20:12:36 ip
Vastaus #12177

tuomo jylha

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 4286
 • Moukka
  ;D  Kyllä nyt vietiin Tuomoa kuin sitä kuuluisaa pässiä narussa, tai ex vaimon tietämyksellä "pukkia".
 Ostattivat vaatteet, joilla ei lämpöä, eikä lovea irtoa. Puutteessa joutuu raukka elämään.
 Mutta älä huoli veikkonen. Kun tulee ikää vielä lisää, niin ei enää edes muista -minkä puutteessa-.  :-\
 Puhun kokemuksesta.

 
En varmasti tiijä, mite Suonteen ja Anttola-Mikkelin jäätilanne vertautuu, mutta tännää ajeltii kaupunkii ja takasii, ni missää matkan varrella, sen enempää ko mistää ikkunoistakaa meiltä, ei näy minkäänlaista jäätilannetta, vappaana lainehtivaa Saimaata tai pikkujärviä vaa.  Arvelisin, että onnistuu Eeron mökkireissu.

 Intteerverkossa on sellanen kätsy satelliittipalvelu, josta jäätilanteen pääsee katsomaan lähes livenä. Päivittyy 1x vrk.
 Suontee on tänään vielä paikoin sohjoinen, mutta seliltään ja etelärannoiltaan jäistä vapaa, että päässee kyllä. Autoa jo pakataan.

 Vaan päivän touhu oli Kawalla ajelua. Alkaa olla putki oikean värinen.  :)
 Löyty taas uusia polkuja ja useemman kerran oli molemmat pyörät ilmassa yhtäaikaa !
 Vauhti ja vaaralliset tilanteet tulevat tutuiksi, kunnes sitten taas napsahtaa...   ???
 Oikeen hyvin nyt istuu pyörä käsiin, mutta lisää tehoa kaipais hän... ja ehkä hieman lisää esijännitystä ja paluuvaimennusta taakse.
No enhän minä ollu minkään muun kuin kevät takin puutteessa. Eppäilivät varmaankin minun vaatemakua ja kykyä ostaa itselleni vaatteita? Kaippa niillä oli joku edellisen 30 vuoden aikana kertynyt, ja pakonomainen tarve jatkaa edelleenkin minun vaatetusta, mistä tavasta eivät ole vieläkään päässeet eroon?
 No, onhan hää vaate- ja muotialan ammattilainen, eli annettakoon nyt tämän kerran vielä anteeksi.

Toukokuu 09, 2022, 21:45:43 ip
Vastaus #12178

Teemu S. Lindfors

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1562
Rouva ilmoitti muutama vuosi sitten, että kaikki meikäläisen vaatteet näyttävät hirveältä ja komensi vaatekaupoille. Jonkinlaista vaate- ym. kauppafobiaa potevana rohkaisin pakon uhalla mieleni ja menin sitten ostoshelvettiin nimeltä Jumbo. Kiersin jonkinlaisesta paniikkihäiriöstä kärsien koko paikan vaatekaupat läpi ja totesin, että en halua maksaa yhdellekään niistä kaupoista yhtään mitään. Sen jälkeen päätin, että en enää eläissäni mokomaan paikkaan jalallani astu, enkä ole sittemmin niin tehnytkään. Ostan vaatteeni, ne vähät mitä nyt tarvitsen, internetistä. Ei tarvitse lähteä mihinkään. Rouvakin on asiasta tietoinen, eikä ole sittemmin komentanut minua vaatekauppaan. Vaatteeni tosin näyttävät edelleen kuulemma hirveiltä.

Toukokuu 10, 2022, 07:32:38 ap
Vastaus #12179

Petri Behm

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 7739
Vaatteet on helppo tapaus.
Kaikki käy, kunhan ne on mustia.
Vaihdoin väriä vuosituhannen vaihteessa ja sen jälkeen ei ole juurikaan muuta päällä ollut kuin mustaa.
Mustat farkut, Musta poolo-, T- tai neulepaita, musta huppari tai musta takki, musta pipo, mustat hanskat, mustat sukat ja mustat kengät.
Aluspaitana toimii valkoinen verkkopaita.

Kun osulassa on pari kertaa vuodessa -20% ale, niin silloin mie ostan vaatteita, siis jos on tarve.
Vaatekaapissa on tällä hetkellä yhdet farkut, joissa on vielä laput ja ne on ostettu reilu vuosi sitten...
Se on helppoa, kun päälle vain farkkuja ja mustia paitoja.
Erikoisvaatteet, kuten toppahousut, toppatakit jne, on myös mustia, mutta on minulla vanha "lentäjän nahkatakki" joka on ruskea.

Keskustelu myyjän kanssa.
A: Hei, haluaisin korkeakauluksisen poolopaidan, väri musta.
M: Tässä olisi uutuusmallistoa kivoissa väreissä.
A: Onko mustaa
M: Ei, mutta tumman harmaa löytyy
A: Onko korkeaa kaulusta.
M: Tässä mallistossa ei ole.
A: Kiitos ja näkemiin.
Mä jäin Teboilin bensamittariin kielestäni kii, kun nuolaisin liian aikaisin.