Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 [10]
91
Yleistä keskustelua / Vs: Eduskuntavaalit 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Pentti Eskelinen Lokakuu 01, 2023, 07:34:32 ap »
En ou kovin hanakka osallistumaan näehin polliittissiin tepatteihin, vuan nyt aattelin kuitenkii ilimasta oman mielipitteeni suhteessa köyhyyteen ja vähäosaesuuteen.

Eli Lintvorssinkii varmaan kannattas joskus jalakaatuva semmosen porukan parriin joka ei ou sattunu syntymään ns. hyvvään perheeseen jalometallinen lusikka valamiiksi suussa, tae sitten niihin semmosten luona jotka jostae muusta itestä riippumattomasta syystä joutuvat elämään toemeentulotukiaesten varassa.

Eiköhän se sitten valakenis mitä se "Kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat" ja huono-osaesuus käätännössä tarkottaa.

Itelläni ei ou omakohtasta kokemusta huono-osasuuvesta, vuan vuosikymmenien aekana oun joehinnii semmosiinnii immeisiin ja perheisiin törmänny.
  ::)
92
Mopopalsta / Vanhojen Tunturi-merkkisten mopedien käyttöohjekirjat
« Uusin viesti kirjoittanut Sami Tikkanen Lokakuu 01, 2023, 06:41:22 ap »
Joskus vuonna 2008 tjsp. latasin jostain päin internettiä koneelleni Tunturi Tiger Aqua/Air-mopojen käyttöohjekirjan PDF-muodossa, ja minulla on se tiedosto yhä tallessa ( http://sininenankka.dy.fi/~sami/vanhat_mopot/tunturi_tiger_aqua_air_kayttoohje.pdf ). Muistelisin kuitenkin, että samalla sivulla olisi ollut käyttöohjekirjat myös muihin Tunturin valmistamiin mopedeihin. En kuitenkaan tullut niitä silloin ladanneeksi, enkä löydä niitä enää hakukoneilla. Sattuisiko jollakin foorumin käyttäjällä olemaan noiden käyttöohjekirjojen PDF-versioita tallessa?

Tarkoituksenani on arkistoida mahdollisimman suuri osa suomalaista ajoneuvoteollisuuden historiaa digimuotoon ja huolehtia omalta osaltani sen säilymisestä.
93
Ostetaan / Vs: Mikuni 32 mm kaasuttaja.
« Uusin viesti kirjoittanut Mika T Kyllönen Lokakuu 01, 2023, 03:26:47 ap »
Pitäiskö tämä olla tuolla ostetaan puolella, vai ymmärsinkö väärin?
94
Myydään: Moottoripyörät / Honda VF1000F 2
« Uusin viesti kirjoittanut Oke Eerola Syyskuu 30, 2023, 21:08:46 ip »
Otsikon mukainen pyörä kaupan.Moottori purettu vuosia sitten,syy purkamiselle ei ole tiedossa,kaikki osat pesty ja osittain merkattu.Runko ja katteet oikeinkin siistit,pakoputket siistit,renkaissa pintaa mutta vanhat.Alkuperäiskuntoinen,ei pilattu mitään osia.Paperit ok,kilpi konttorilla.Tästä puuhaa talviiltoihin.Myyn ainoastaan kaikki kerralla.Kuvia voin lähettää.Soittamalla selviää lisää.P.0500434968.Pyörä löytyy Kotkasta.Hinta 600e.
95
Myydään 33 kpl erilaista huoltamo tavaraa.210 e koko kasa, sisältää postin lähetyskulut.....Soitellaan..... o4oo-957o95....   Juha
96
Yleistä keskustelua / Vs: Eduskuntavaalit 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Teemu S. Lindfors Syyskuu 30, 2023, 20:00:03 ip »
Vielä yksi peruskysymys asiaan liittyen: Ovatko yhteiskuntamme  köyhimmät ja huonoimmin voivat syyllisiä omaan olotilaansa, jotta heitä nykyhallitus voi ihan syystä rangaista? Ja ovatko paremminvoivat lähihistoriassa niin paljon kiusattuja, että heitä on nyt oikeudenmukaista palkita?
Oho tuli kaksi. Saako olla?

Saa olla vaikka kolmekin.

Yksi. "Kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat" kuuluu terminologisesti vasemmisto-osaston retoriikkaan. Minua on usein mietityttänyt, ketä sillä mahdetaan tarkoittaa. Aidosti huono-osaista väestöä kyllä Suomessa on, mutta ei kovin paljoa. Sitten on sellaista porukkaa, joka elelee tieten tahtoen erilaisilla tukiaisilla ja mahdollisesti täydentää kukkaroaan jonkinlaisilla firishommilla. En osaa mieltää tätä jälkimmäistä porukkaa millään mittapuulla huono-osaisiksi ja olen hallituksen tavoin sitä mieltä, että tälle porukalle on syytä tehdä jotain. En myöskään pidä hallituksen toimenpiteitä minään "rangaistuksena", kannustimena kylläkin. Ongelmana tässä jaottelussa on kyllä jyvien ja akanoiden erottaminen, ei aina kovin yksinkertaista se.

Kaksi. En aivan ymmärtänyt, että millä tavoin parempiosaisia nyt palkitaan? Jos verotukseen viittaat, niin eihän parempiosaisille anneta yhtään mitään uutta, otetaan vain tuloverotuksen kautta vähän vähemmän pois kuin aikaisemmin. Tämäkin on vasemmistolaista retoriikkaa, joka tarkalleen ottaen ei ole totta.
97
Ostetaan / Mikuni 32 mm kaasuttaja.
« Uusin viesti kirjoittanut Ilkka Heinänen Syyskuu 30, 2023, 18:45:49 ip »
Kaveri pitäisi löytää kaasuttajalle. Kaasuttaja on Mikuni 32 mm. Näitä on käytetty mm. Hirth-merkkisissä perämoottoreissa ja tietenkin Yamahan  kilpamoottoreissa. Saattaa olla käytetty muissakin moottoreissa.
98
Myydään: Osat ja tarvikkeet / Vs: Siivous jatkuu ARIEL kirjallisuutta
« Uusin viesti kirjoittanut Juha Finholm Syyskuu 30, 2023, 18:22:00 ip »
Lisää kuvia
99
Myydään: Osat ja tarvikkeet / Siivous jatkuu ARIEL kirjallisuutta
« Uusin viesti kirjoittanut Juha Finholm Syyskuu 30, 2023, 18:20:49 ip »
Nämä 4 kpl ARIEL kirjaa,  yhteensä 110 e Sisältää postin lähetyskulut.....soitellaan...o4oo-957o95... Juha
100
Yleistä keskustelua / Vs: Eduskuntavaalit 2023
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Sillanpää Syyskuu 30, 2023, 18:10:34 ip »
Vielä yksi peruskysymys asiaan liittyen: Ovatko yhteiskuntamme  köyhimmät ja huonoimmin voivat syyllisiä omaan olotilaansa, jotta heitä nykyhallitus voi ihan syystä rangaista? Ja ovatko paremminvoivat lähihistoriassa niin paljon kiusattuja, että heitä on nyt oikeudenmukaista palkita?
Oho tuli kaksi. Saako olla?


Tuskin täällä kukaan niin karu on ajatusmalliltaan että olisi heikoimpien auttamista vastaan. Siitä on pitkät perinteet Suomessa, kun ei täällä muuten pärjää. Aika harva varmaankaan on toisaalta sitä mieltä että yhteiskunnan tulisi järjestää kaikille sama elintaso. Vaalit meni miten meni, demareiden ja muiden vasureiden ja varsinkin vihreiden on aika katsoa peiliin ja laittaa agendansa järjestykseen ensi vaaleihin mennessä. Kuten tuossa aiemmin kirjoitinkin, luki kuka luki.

Se mikä tässä useimpia närästää, on se että nyt on hirveä huutokuoro itkemässä ulkomaita myöten, huutavat näitä meidän muka-äärioikeistolaisia (jota eivät maailmanmittakaavassa todellakaan ole) natseiksi ja ties miksi, AY-liikkeen möhömahat agitoivat soppatykkejä ja väkijoukkoja kadulle, kepun urvelot tekevät välikysymyksen omasta sotkustaan ja niin edelleen. Kaikki murheet on nyt näiden ”rasinatsistien” syytä vaikka eivät ole vielä ehtineet muuta kuin vastailemaan kaiken maailman syytöksiin ja kysymyksiin.

Että ei nyt kannata uhriutua eikä alkaa kaivamaan mitään jakolinjoja.
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 [10]