Kirjoittaja Aihe: Korpimotoristien kevätkeilaus 1.4. Ukkohallassa, ILMOITTAUDU ja jäsenyysasiaakin  (Luettu 800 kertaa)

Helmikuu 18, 2023, 14:43:01 ip
Luettu 800 kertaa

Anita Ollonberg

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 30
Hei Korpimotoristi!

Vietämme keilaus- ja kylpemispäivää Hyrynsalmen Ukkohallassa lauantaina 1.4.2023. Niille jäsenille, jotka olivat jäseniä viime joulukuussa ja joiden numero on sihteerin tiedossa, on lähtenyt tekstarina ilmoittautumislinkki.

Jos olet tietääksesi jäsen, etkä ole linkkiä saanut, lähetä numerosi kerhosihteerille Anitalle numeroon 040 8549 704 ja pyydä  ilmoittautumislinkki, niin hoidetaan asia kuntoon. HUOM ilmoittautuminen linkin kautta on avoinna 26.2. saakka.

Ohjelma:

- Klo 15.00 -17.00 keilaus. Ratoja vuokrataan tarpeen mukaan sen perusteella, kuinka monta keilaajaa ilmoittautuu. Aluekerho maksaa keilarata- ja kenkävuokrat jäsenille (Veteraanirallissa ahkeroineille talkoolaisille on jo varattu 3 rataa, joten heidän ei enää erikseen tarvitse ilmoittautua).

- Klo 17.00 - 19.00 saunominen Saunamaailmassa. Liitteenä pitäisi olla kuva, josta näkee, mitä saunoja ja altaita on päivän aikana käytettävissä (eli kaikki). Ukkohallassa järjestetään 1.4. Hallan Akan hiihto, joten voihan siellä iltapäivällä olla porukkaa kylpemässä. Ihan hyvä vaihtoehto voi olla sekin, että käy kylpemässä ennen keilausta, jos sille tuntuu (tosin ulkosaunat ja ulkoaltaat avautuvat vasta klo 15.00). Korpimotoristit saavat 1.4. Saunamaailman lipun alennettuun jäsenhintaan 15 €/kylpijä (norm 20 €). Ilmoittautuminen tarvitaan, koska Saunamaailman kassalle pitää tulostaa lista ilmoittautuneista jäsenistä (jotta osaavat periä lipusta sen alennetun hinnan just jäseniltä). Aluekerho kylvettää sateessa urhoollisesti liikennettä ohjanneet ja öisin pyöriä vahtineet talkoolaiset, eli heidän ei kylvyistään tarvitse maksaa ja he ovat jo ilmoittautuneetkin.

- Klo 19 alkaen on mahdollisuus illallistaa ravintola Hallan Karhun illallispuffetissa hintaan 24,90 €. Tässä menú: Mozzarellasalaattia, vihersalaattia, poro-caesarsalaattia. Yrttibroileria, sweetchilipaahdettua lohta, kermajuustoperunoita, paahdetut juurekset. Suklaamousse. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Paikalla on ainakin 10 jo ilmoittautunutta talkoolaista (joiden ruokailun kustantavat VMPK ja aluekerho yhdessä). Kivahan se on viettää iltaa porukalla, joten tervetuloa mukaan kaikki!

Ukkohallan myyntipalvelu sanoi, että puffettiin mahtuu kyllä ruokailemaan ilman ilmoittautumistakin, joten sitä varten ei tarvitse välttämättä ilmoittautua. Tuo keilaamiseen ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osataan vuokrata ratoja sopiva määrä. Ja saunaan ilmoittautuminen siksi, että osaavat kassalla periä jäseniltä sen oikean alennetun hinnan.

Jos luulet, että jäsenyytesi ei ehkä ole voimassa, niin senhän saa ketterästi hoidettua kuntoon täältä: https://www.vmpk.fi/extranet/liity-jaseneksi/

HUOM TÄRKEÄÄ! Kun liityt jäseneksi, ilmoita liittymisestäsi kerhosihteerille, sillä jäsenrekisteristä ei ilmoiteta kerhosihteereille uusista liittyneistä jäsenistä. Eli jos et itse ilmoita olemassaolostasi sihteerille, jäät kaiken tiedottamisen ulkopuolelle. Liitteenä kuva, josta näkee, miltä alueelta liittyneet VMPK:n jäsenet liitetään postinumeron perustella automaattisesti Ylä-Kainuun aluekerhon jäseniksi.

Näkemisiin, kuulumisiin : ) Viestitellään tarvittaessa! Ja sommitellaan kimppakyytejä Ukkohallaan sitten, kun tiedetään, keitä lähtee ja mistä.

Teitä tervehtii

VMPK:n Ylä-Kainuun aluekerhon Korpimotoristien kerhosihteeri Anita Ollonberg 040 8549 704
Jokainen ryppy on elettyä elämää, jokainen harmaa hius sulka mun hattuuni!

Ajopyörä: Yamaha XV 535 Virago 1992
Rojekti: Yamaha XV 750 Virago 1993