Kirjoittaja Aihe: Haiseva kiitos postille.  (Luettu 122055 kertaa)

Maaliskuu 16, 2024, 19:51:08 ip
Vastaus #495

Kari Tirkkonen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1455
Kiitos Jani K vaivan näöstä ja vastauksesta, kaverin tapauksessa ei ollut what up vaan ihan sähköposti osoitteen kautta koittaivat saada lankaan

Toukokuu 20, 2024, 08:36:33 ap
Vastaus #496

Jaakko Latvanen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1301
Miun valokuvausharrastus laajeni viime vuoden puolella filmikuvaamiseenkin.  Kehityksen on edelleen ulkoistanu, kun Mikkelissä toimii alan mies.  Mie vien filmin kameraliikkeeseen Mikkelin torin laitaan, mistä se käyp kehityksessä, ja haen kameraliikkeestä kehitetyn filmin; pelkän filmin, kun samaten harrastuksena ite loihin negatiivista kuvat digikuviks!  Ja ymmärrän hyvin, ettei koko hommassa oo jären hitustakaan, mutta missäpä miun hommissa olis?

No niin, nyt pari viikkoa sitten oli vaimolla asiaa Mikkeliin, ja hän vei filmin sinne kameraliikkeeseen. Ohjeistuksen viestiketju katkes, ja homma hoitu kuten ennenkin, mutta että laittaavat postin mukana kirjekuoreen mahtuvan pätkiksi leikatun negatiivin tulemaan meijän postilaatikkoon; mikäs sen helpompaa, ja vielä seurantanumerokin tälle pikkupaketille!

Tässäpä sitä onkin jännitystä eläkeläisen elämään, siinä seurannassa.  Tähän mennessä posti on ilmottanu oottavansa lähetystä heille kuljetettavaksi, sitte saaneensa lähetyksen kuljetettavaksi, sitte lajitelleensa lähetyksen Kuopiossa, seuraavana päivänä lajitelleensa lähetyksen Helsingissä.  Nyt ei oo hetkeen kuulunu mittään.

Jatkoa ootellaan Anttolassa.

Jaakkovaakko


EDIT EDIT!

Ja just ko sain tuon eellä olevan kirjotetuks, ni kohta kurvas postinjakaja laatikolle.  Menin kattomaan, ni mitäpä löytykää: pikkupaketti, missä kehitetyt negat!  Ja ihan ilman ennakkovarotusta!  Kyllä posti kulkee, kun Kusti polkee!

Uus tietokonekin - tätä kirjotan vanhalla läppärillä - on jo kotona, mutta vielä pahvilaatikossaan.  Oottelen apuvoimia paikalle paketin kokoamiseen...  Kun se on millon saatu tulille, ni sitte vois syventyy noitten negojen saamiseen tietsikan ruudulle.
 
« Viimeksi muokattu: Toukokuu 20, 2024, 09:32:58 ap kirjoittanut Jaakko Latvanen »

eilen kello 11:43:27
Vastaus #497

Juhani Halmeenmäki

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1381
Ylittivät taas itsensä, samalla tavalla kuin niin usein...
Tuli Saksasta paketti, meinasin jo, että homma rokkaa kun DHL lähetti. Mutta ei. Aamulla töissä katsoin luurista, että jaahas, ovat tuomassa kotiin, virka-aikana. Kysymättä onko kukaan paikalla. Ja aika harva on virka-aikana.
Lähetystä on yritetty toimittaa, mutta vastaanottajaa ei ole tavoitettu. Lähetys toimitetaan noudettavaksi Postin noutopisteeseen tai terminaaliin uuden jakelun sopimista varten. Jos lähetys toimitetaan noudettavaksi, voi sen noutaa saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella, kun lähetys on seurantatietojen mukaan noudettavissa.
No sitten soittamaan, ja kuuntelemaan niiden kaikki liibalaabat, että pääsi läpi. Tietty pitää venyttää puhelua, kun se on maksullinen! Tuo uuden jakelun sopimista varten tarkoittaa kuulemma sitä, että maksan uudelleen kotiinkuljetuksen, jonka he sössi, kun eivät ottaneet yhteyttä. Sitä ei kuitenkaan voinut laittaa tuohon OmaPostin viestiin, nyt tekstistä jäi fiilis, että ei mene noutopisteeseen, jollei niin sano. Oli kuulemma kuitenkin jo menossa, automaattisesti. Ja jos olisivat soittaneet paikan päältä, niin olisin pyytänyt viemään patiolle jemmaan.
Epäselvää viestintää, välinpitämättömyyttä, ja turhaa ajelua. Vihreä Posti, höpö höpö, kyllä se turha ajelu sähköautollakin kuluttaa energiaa!
« Viimeksi muokattu: eilen kello 11:46:35 kirjoittanut Juhani Halmeenmäki »
Suzukit GR 650 '84 ja VX 800 '92 sivuvaunuilla, sekä P924 ja MB230CE
Vapaa harrastaja: ei mikään museokilvissä, eikä tulekaan!

eilen kello 13:00:27
Vastaus #498

Osmo Leikko

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 604
Joskus kuskit ei viitsi ajaa yhden pikkupaketin takia. Yksi kuski jäi kiinni muutama vuosi sitten, kun oli raportoinut tapahtumiin "Lähetystä on yritetty toimittaa, mutta vastaanottajaa ei ole tavoitettu.", mutta pystyin osoittamaan että olimme olleet vaimon kanssa kotona koko päivän eikä soinut puhelin eikä ovikello puhumattakaan että autoa olisi näkynyt. Kysessä oli DHL:n paikallinen jakelija.
Meidän tulee olla todella kiinnostuneita tulevaisuudesta, koska joudumme
viettämään siellä loppuelämämme.

eilen kello 13:28:20
Vastaus #499

Kari Sillanpää

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 6057
 • MC Debit
Joo, ja joskus jos on vähän turhan iso paketti, niin voi käydä samalla lailla. Kaks säkkiä koiranruokaa á 14kg samassa paketissa ”yritetty toimittaa”, no, eipä kyllä näkynyt autoa saati kuskia koko päivänä. Olihan se raskas paketti sitten hakea lähipostista, mutta juuri siksi tilattiinkin kotiinkuljetus. Tästä on jokusia vuosia, sattui parikin kertaa.

Nykyään on hyvä kuski, iloisesti tervehtii ja kantaa paketit ovelle. Koiranruuat ja muut.
Kari

”Parempi Piru merrassa kuin kymmenen irrallaan”

eilen kello 14:10:17
Vastaus #500

Markku Rajala

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 12
On mahdollista tehdä valtakirja postille joka oikeuttaa jättämään paketin ovelle tai muuhun sovittuun paikkaan osoitteessa.
 Kätevä palvelu varsinkin jos lähetyksiä tulee usein.

eilen kello 14:41:50
Vastaus #501

Kari Sillanpää

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 6057
 • MC Debit
Joo, sillälailla meillä ne koiranruuat tulee nykyään, vaikka lähes aina joku kotona onkin.

Laitetaas positiivistakin väliin. Levykauppa Äx laittoi (Matkahuollolla tosin) paketin tulemaan Kuopijosta keskiviikkona eli toissapäivänä. Eilen oli jo levyt kuuntelussa. Ei huono! Harrastajatoverilta Postipaketti Kirkkonummella lokeroon keskiviikkona, ja samoin eilen perillä. Tosin ei toivotussa automaatissa, vaan muutaman kilsan päässä asiamiespostissa. Joskus natsaa.

Edellinen paketti Kirkkonummelta lähti eräänä torstaina, se oli perillä vasta seuraavana maanantaina, mutta toisaalta se kyllä teki mutkan Jyväskylän kautta. Vissiin viskattu Vantaalla viereiseen autoon tai jotain.
Kari

”Parempi Piru merrassa kuin kymmenen irrallaan”