Kirjoittaja Aihe: Sääntöasiaa  (Luettu 278 kertaa)

Elokuu 16, 2022, 17:24:27 ip
Luettu 278 kertaa

Osmo Leikko

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 471
Minulle esitettiin kysymys:

"Onkohan siellä Technical Committeessa ollut puhetta milloin seuraavia ikäluokkia oltaisiin tuomassa kelposiksi classic luokkiin tai perustamassa uusia luokkia?

Itseäni kiinnostaa ennen 2000 valmistetut pyörät, samalla kysymys liippaa tietty jäsenmääriä, kun mun ikäiset (50v) alkaa myös olla classic iässä ja tuon ikäiset pyörät oli silloin 25 vuotta sitten kova juttu."


Tämä asia on pyörinyt keskusteluissa jo aiemminkin, joten tässä vastaukseni em. kysymykseen muillekin tiedoksi:

"Asiaa on käsitelty jo parisen vuotta sitten ja nykyään on olemassa luokat Classic Supersport ja Classic Superbike, vuodet 1988 - 1998. Suomessa on tähän mennessä ajettu vain Classic Superbike luokkaa.

Sääntökokoelmasta on tullut vuosien mittaan jonkin sortin tilkkutäkki. Koko kokoelma löytyy Norjan CRC:n sivuilta: https://www.crc.no/maskinreglement/
Sielläkin sääntökokoelma koostuu muutamasta erillisestä dokumentista. Tämän vuoden tulevassa Pohjoismaisessa kokouksessa tulee keskustelun alle sääntökokoelman järjestäminen "yksiin kansiin".

Oman mausteensa tuo eri maiden omat kielet. Suomeksi on käännetty vain osa säännöistä, mm. Supersport ja Superbike sääntöjä ei vielä ole käännetty suomen kielelle. Tavoitteena SVKMK:n osalta on saada kaikki säännöt käännettyä suomen kielelle em. Pohjoismaisen kokouksen jälkeen, jolloin ne sisältävät myös viimeiset päivitykset.

Terveisin
Osmo "Opo" Leikko
SVKMK:n teknisen valiokunnan pj.
Meidän tulee olla todella kiinnostuneita tulevaisuudesta, koska joudumme
viettämään siellä loppuelämämme.

Elokuu 16, 2022, 19:28:00 ip
Vastaus #1

kari lampinen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 1388
  • Mihin järki loppuu,siitä voima alkaa
Hienoa OPO!!! .Selkeetä infoa missä mennään.