Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Yleistä keskustelua / Vs: Koronapeli
« Uusin viesti kirjoittanut markkukovasin tänään kello 09:12:52 »
Myrskylän syndrooma.

Ennen ainakin sen valtaan joutuneella ensin klimpit
lenteli-ja aamulla oli perin vaivainen olo ja pää kipeänä-sisältä
ja päältä...että miksi juuri siihenkin piti ryhtyä-vaikka ei
se kyllä susirumakaan ollut...

t. Markku
2
Yleistä keskustelua / Vs: Koronapeli
« Uusin viesti kirjoittanut Taito Nuutinen tänään kello 08:47:28 »
Mie kö se meinasin että taas on korona päällä..päänsärkyä..limaa kurkussa niin paljon että koko ajan saa "rykiä"..kuumeinen olo vaan ei kuumetta.Eikä maistunu eilen illalla sauna eikä saunakalja..joka jäsen kipeä..vaan koronatesti näyttää negatiivista..Eilettäin tein väkisin täyden työpäivän vaan kun kotio pääsin menin pitkäkseni sänkyyn ja oikeestaan 5:n aikaan aamulla nousin jalkeille..olo vieläkin vähän voimaton..
Mikähän variantti nyt on päällä ???
3
Yleistä keskustelua / Vs: Koronapeli
« Uusin viesti kirjoittanut Juha Pohjamo tänään kello 08:30:53 »
Jännä kuinka nämä arvovaltaisten tahojen näkemykset ovat ihan päinvastaisia:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) edustajat arvioivat heinäkuun lopussa, että koronapandemiassa on siirrytty koronaendemiaan.
Ruotsalaisen mukaan pandemia ei ole ohi.
– Olemme edelleen maailmanlaajuisessa pandemiassa, emme endeemisessä tilanteessa. Olen siitä WHO:n ja sen Euroopan yksikön kanssa samaa mieltä.


Pandemia ei ole ohi, maskit käyttöön, apulaisylilääkäri kehottaa – uusi koronatartunta voi olla edellistä vaikeampi, uusi tutkimus kertoo

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/927fa44b-fcc7-4658-b57f-b8f53a0c6366
4
Ostetaan / Vs: Honda CB 500 Four 1973 - Staattori
« Uusin viesti kirjoittanut Jukka Sivonen tänään kello 08:07:19 »
Moi,

Joko olet löytynyt staattorin?
Löytyis ainakin yksi ylimääräinen.
T. Sipla
5
Yleistä keskustelua / Vs: Hoitajille korkeampi palkankorotus 2.0
« Uusin viesti kirjoittanut Petri Behm eilen kello 22:19:54 »
Kovasti lähettiin hoitajamitoituksella, mutta mitä lähemmäksi tullaan H-hetkeä, niin alkaa jutut vaihtamaan sävyä, kun niitä euroja ei taidakaan olla ihan niin paljoa, kuin oli ensin väitetty... ;D

Hoitajapulan ratkaisuiksi ehdotetaan joustamista hoitajamitoituksen lopullisesta aikataulusta sekä mitoitukseen laskettavan henkilöstön pätevyysvaatimusten höllentämistä.
https://yle.fi/uutiset/3-12573891
6
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Latvanen eilen kello 21:39:53 »
Liki samoissa paikoissa on kulettu Nikkasen kanssa.  Ja mahollisesti Kovasiininkii kanssa; nimittäin siitä illan suussa eli viijen tietämillä viiletin Mäntsälän - Pukkilan - Myrskylän - Artjärven läpitten kutostielle, ja yhessä kohtaa oli pellon keskellä autoja ja ihmisiä niin maan paljon, ja kohta siinä meijän reitillä tuli vastaan pari Audi Quatron näköstä sekä muutama muun näkönen rallikilpuri.  Ei maltettu pysäyttää, oli vielä matkaa kottiin.  Ja jos ois äänestetty, oisin saattanu hävitä äänin 1 - 3.  Tosin puikoissa olin, ja kulkimestakin puolet omistan.

Siinä oli muuten kutostiellä melkonen letka menijöitä, mistä siihen kutoselle putkahettiin.  Tuuria sattu, kun oli just letkassa rakonen, eikä toisesta suunnasta tullu kettään, eli vauhilla pääsin tielle samoin tein, siinä kyllä sitte joutu laittaan huihaista kaikki kolme pyttyä töihin, että kerkis karkuun!

jaakkovaakko

PS. Eskolle toipumisia.  Normaaliarkea melko lailla enemmän tuli miullekkii ainaskii jonkin tason ihmiskontakteja tällä viikolla, katotaan ja kuunnellaan...

PS2.  Eerolla hienot maisemakuvat rallin kattelun lomassa!  Jos tuollasia haluat ikuistaa, kokkeile joskus, kuinka paljon kestää kanuuna napata valotusta plussalle, enneko taivas pallaa niin puhki ettei siihen ennää sävyjä jää?  Tai jos kamerassa on HDR-mahollisuus, ni sillä tuo tilanne selviäis vielä paremmin; siinähän kamera kuvvaa erilaisilla valotusarvoilla monta kuvvaa, ja yhistää sitte niistä yhen, missä tummia kohtia on valotettu enemmän ja kirkkaita vähemmän.  HDR = High Dynamic Range, ja nykypuhelimistakii löytyy.  Ja Dynamic Range tarkottaa just sitä, kuinka laajalle tallentimen kyvyt vennyy kirkkaissa ja pimmeissä kohissa, enneko kirkkaat pallaa puhki eli valkoseks ilman just mittää muuta tietoa, tai pimmeet jääp melkein umpimustaks.  Jälkikäsittelyssä kyllä sinne yllättävästi saap kaivetuks sävyjä, vaikka näyttävät pilatuilta, jos jaksaa pulata.
7
Yleistä keskustelua / Vs: Bensan/ polttonesteiden hinnan kipuraja ?
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Latvanen eilen kello 21:30:41 »
190... hinnalla tankkasin viimeeks, ja het seuraavalla asemalla ois ollu 179... kyllä syletti!  Ysikasin hintoja en kattonu, ko oon päässy perille asti ylleesä ysivitosellakii.  Pääsin tännääkii kottii asti.

jaakkovaakko
8
Mopopalsta / Vs: Lähivalot hävisivät ajon aikana
« Uusin viesti kirjoittanut Ville Lötjönen eilen kello 21:06:58 »
Päivitys niille jota kiinnostaa mopon kohtalo, kiertokangesta puuttui laakerit kokonaan joka on sitten pistänyt kiertokangen kolisemaan joka sitten hajotti kampiakselin ja sen laakerit.   :-\ Uudet osat ovat kiinni, päivitän sitten tänne kunhan saan valo-ongelman korjattua jotta ehkä joku muukin tulevaisuudessa hyötyy tästä.
9
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Esko P. Lehtinen eilen kello 20:54:15 »
Viimeviikon lauantaina tein koronatestin kun oli jo paripäivää ollut huono olo. Testi näytti negatiivistä.
Koko tämän viikon on huono olo jatkunut. Äsken tein testin. Näyttikin nyt että korona on.
Johohan on tauti "loppusuoralla" kun viikon olen sairastellut.🤔
10
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Viljo Lahma eilen kello 19:24:28 »
Ajokausi -22 avattu (jo) tänään K-Bemulla. Ducati ja Zyndapp  vielä odottelee inspiraatiota...
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10