Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 [10]
91
Mopopalsta / Vs: kymcosta katosi kipinä 5:den vuoden seisonnan jälkeen ?
« Uusin viesti kirjoittanut Harri Valtari Lokakuu 01, 2022, 09:01:45 ap »
En minäkään kyllä Wandaa moittisi .
92
Mopopalsta / Vs: kymcosta katosi kipinä 5:den vuoden seisonnan jälkeen ?
« Uusin viesti kirjoittanut tapiovuorenmaa Lokakuu 01, 2022, 08:49:45 ap »
Kommentti ;   Wandamotor liikkeeseen . Mistä olet saanut tietoa , että tavara on epäkuranttia ?. Muutaman tilauksen olen sieltä tehnyt , tavarassa ei ole ollut valittamista.
Olen yli 10v. aikana tilannut useasta suomen nettifirmasta tavaraa skoottereihin  ja mopoihin. Pääsääntöisesti tavara on samaa , hinnoissa on jonkunverran vaihtelua.
Siis samassa tavarassa , mikään liike ei ole aina halvin.
Joillain liikkeillä on myös noutomahdollisuus , Wandamotorilla ei siis ole.
Seurataan miten korjauksesi edistyy.
93
Yleistä keskustelua / Vs: Bensakoneen ruiskutussuutin
« Uusin viesti kirjoittanut Auvo Lehtonen Lokakuu 01, 2022, 08:44:30 ap »
Joka sylinterillä on oma suutin ja pumpun paine on 3,5 bar suutintukilla .Kyllä kone toimii hyvin ei siinä ole mitään vikaa, ihmetyttää vaan että nämä suuttimet pelaa noin hyvin tälläisellä käyttöiällä ja ilman huoltoa.
94
Mopopalsta / Vs: kymcosta katosi kipinä 5:den vuoden seisonnan jälkeen ?
« Uusin viesti kirjoittanut Harri Valtari Lokakuu 01, 2022, 08:27:14 ap »
Aikani kuluksi tutkailin Kymcon systeemejä . Jos Kai kykenee uutta mittariaan käyttämään , niin tässä jotain tietoa , jonka avulla pääsee vähän eteenpäin . Kipinän puuttumisen kannalta vain 4 johtoa CDI- boksissa on merkitseviä . Silloin , kun virta on päällä , musta / siniseen johtoon on tultava virta ja näinhän onkin . Seuraavat vastusmittaukset edellyttävät , ettet vahingossakaan koske mittauskärjillä noihin kahteen jännitteiseen ( + ) johtoon , kun mittari on ohmi- eli vastusalueella , nuo johdot on merkittävä tai eristettävä liittimen päässä . Seuraavaksi mittari 2000 ohmin alueelle ja toinen mittausjohto moottorin runkoon  toistaiseksi. Toinen johto vihreään johtoon , lukeman tulisi olla alle ohmin . Tämä kertoo että boksi saa maadoituksen . Seuraavaksi sininen/keltainen johdon kimppuun . Silloin kun virta on pois päältä , lukeman tulee olla alle ohmin . Tämä kertoo , että sammutin toimii . Seuraavaksi virta päälle , tällöin vastuksen tulee olla sanotaanko 100-150 ohmia . Tällöin ns. pulssikäämi on luultavasti kunnossa . Seuraavaksi musta / keltainen johto . Mittari 20 000 ohmin alueelle . Toinen mittarin johdoista tulpanhatun keskelle ja toinen musta/keltaiseen johtoon . Lukeman tulisi olla 7000-14000 ohmia . Jos lukema mahtuu tuohon haarukkaan , niin ollaan ainakin oikealla hehtaarilla . Tämä siis kertoo puolan ja tulpanhatun kunnosta jotain .
On pakko kysyä , onko kokeiltu se ensimmäinen eli uusi tulppa ?  Jos mitatut lukemat ovat jokseenkin linjassa antamieni kanssa , niin CDI - boksi vialta se alkaa kuulostaa . Katsotaan myöhemmin lisää .
95
Yleistä keskustelua / Vs: Bensakoneen ruiskutussuutin
« Uusin viesti kirjoittanut markkukovasin Lokakuu 01, 2022, 08:08:33 ap »
Siellä on aika paljon painetta. No hiekansiru ei läpi mene.

Onko se varmistettu,että suutinvikaa on? Jos ovat yhtään samallaviisiin
kun oli siinä Rellussa-ei ole kummoinenkaan homma vaihtaa.

Ei kai tuo sentään nelipisteruutta ole?

t. Markku
96
Yleistä keskustelua / Vs: Bensakoneen ruiskutussuutin
« Uusin viesti kirjoittanut Auvo Lehtonen Lokakuu 01, 2022, 08:01:31 ap »
Mulla on varalla käytetty bensapumppu ja siinä on imupuolella jonkinmoinen imusihti mutta se on aika harva. Näyttää siltä että siihen jää vain kärpästä suuremmat roskat. Sinänsä tuntuu ihmeeltä ettei ajansaatossa suuttimet ole mennyt tukkoon kun ne tiehyet on tosi pieniä .
97
Motorismi / Vs: Naftaa 2-tahtiselle?
« Uusin viesti kirjoittanut Lauri Puirola Lokakuu 01, 2022, 07:29:33 ap »
Sitä tarkoitinkin että taitettavassa ilmakiväärissä oil starttipilottia ruiskutettu
pienestä ilmareiästä pillillä männän päälle. Kuulemma eetteri ,vai mitä aineita
siinä on, syttyy paineesta ja antaa luodille lisää nopeutta.
Kokeilen kunhan on aineet, pyssy löytyy.


L&K.

98
Yleistä keskustelua / Vs: Bensakoneen ruiskutussuutin
« Uusin viesti kirjoittanut Harri Valtari Syyskuu 30, 2022, 23:56:04 ip »
Arvelen kyllä , että jonkunlainen suodatin löytyy tankista , bensapumpusta . Tarvittaessa vaihdettavissa oleva " kinnas" , joka muovitankkien aikana saattaa kestää auton iän . Näitä on myös moottoripyörissä , vaikka on metallitankki .
99
Motorismi / Vs: Naftaa 2-tahtiselle?
« Uusin viesti kirjoittanut Urpo Laine Syyskuu 30, 2022, 23:07:30 ip »
Onhan se ilmareikä näkyvissä ja mäntä takana siinä latausvaiheessa ainakin perinteisissä ilma-aseissa. Kannattaa ostaa kyllä sellainen pillillä varustettu purkki, niin menee satsi perille.
100
Motorismi / Vs: Naftaa 2-tahtiselle?
« Uusin viesti kirjoittanut Petri J Kokko Syyskuu 30, 2022, 21:53:53 ip »
Niinpäs kerrottinkin ,pahus,mutta kun siis taitan impparin piipun virityshommissa linkkuun ja pukkaan panoksen piippuun niin mihin minä sitä pilottia ruiskin ,sinne linkkukohtaanko alaviistoon mutta miten mahtaa pysyä siellä niin että kohdistuu vain luodin lennättämiseen kysyy hän vai pitääkö tuota huomenissa oikein itse testata eri määrillä ja aineilla mielenkiinnosta.. :P
Sivuja: 1 ... 6 7 8 9 [10]