Kirjoittaja Aihe: MZ ES 250/2 -> MZ ES 250/2  (Luettu 195 kertaa)

Heinäkuu 17, 2022, 13:33:34 ip
Luettu 195 kertaa

Timo Karjalainen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 1
Terve!

Tämmöinen hullutus tuli mieleen, että voisin vaihtaa välirahan kanssa lievän projekti MZ ES 250/2:n ajokuntoiseen vastaavaan.

Mun pyörä ei kuitenkaan ole mikään osakasa palapeli, vaan toimivasta pyörästä alettu laittamaan, mutta perheenlisäyksen ja muiden projektien takia ei tunnit piisaa tällähetkellä tuon loppuun saattamiseen.

MZ on vm 1969, ei rekisterissä, mutta papereita ja omistushistoriaa löytyy. Hommasin noin parivuotta sitten, sain vaivoin käymään, heitin lenkin, totesin väljäksi -> Sylinteri on porattu (vammalan moottorikoneistamo) ja mukaan löytyy uusi alkuperäisvaraosa mäntä + tiivisteet, ym. Ajatus oli, että laakeroin ja vaihdan stefat koneeseen samalla kun se on irti, mutta tähän ei aika riittänyt. Moottori on tällähetkellä irti, mutta ei levällään. Maalipinta on alkuperäinen, ei spraymaali tai muita kötöstyksiä, mutta toisaalta ei mene pölyjen pyyhkimisellä museointiinkaan. Ruostetta vähän, mutta isommat pinnat pääpiirteittäin kunnossa. Mainittavia osapuutteita; kaasuttimen suojapelti ja nopeusmittarin pyöritinhimmeli + vaijeri.


Pyörä asuu Keuruulla ja laittelen mielelläni lisää infoa ja kuvia niitä halajaville!

Tämä ei ole kuitenkaan myynnissä ja kuten jo edellä, vaihto vain ja ainoastaan ES250/2:een. Että miksikö näin? Siksi, että ko. pyörä on hienoin (usko tai älä) 2t mikä on koskaan rakennettu!

Ota yhteyttä haluamallasi tavalla; 050 5263954, tinippa1984@hotmail.com, foorumin yksityisviesti. Loma-aikaan vastailen huonosti tuntemattomiin numeroihin, mutta viestit löytää perille kyllä.

Kiitos!

« Viimeksi muokattu: Heinäkuu 17, 2022, 19:38:18 ip kirjoittanut Timo Karjalainen »