Kirjoittaja Aihe: JYVÄSKYLÄN ROMPEPÄIVÄ 2024  (Luettu 9788 kertaa)

Marraskuu 22, 2023, 11:01:41 ap
Luettu 9788 kertaa

jarisalakka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 75
 Tervetuloa Suomen suurimmille Rompepäiville valoisan ja lämpimän Jyväskylän Paviljongin tiloihin! :)

Suomen moottoripyöräilyvuoden aloittava tapahtuma, Jyväskylän Rompepäivä (rekisteröity nimi) pidetään lauantaina6.1.2024.

Tapahtuma on SAMASSA tutussa erinomaisessa paikassa Jyväskylän Paviljongin mahtavissa, lämpimissä ja valoisissa C, D ja B2-halleissa. Myyjät tulevat perjantaina 5.1. Uno Savolankatua loppuun, josta on opastus P-Paviljonki 3kentälle ja sieltäsisään B4-ovesta klo 15.00 alkaen. Kaikki paikan saaneet myyjät sopivat vuorollaan sisälle ja me ohjaajat teemme parhaamme sujuvuuden eteen. Sisälle tulijoilta toivomme kärsivällisyyttä ja positiivista mieltä! Puhdistakaa myös sisälle tulevat autonne lumesta ja kurasta, myös roiskeläpät. Sisään pääsee klo 21 asti ja hallit tyhjennetään ihmisistä ja autoista klo 22.00 mennessä. Seuran sivuille tulee pieniä muutoksia sisältävä myyntipaikkakartta aikanaan.

 
Ostajat tulevat pääsisäänkäynnistä Uno Savolankatu 8, 40101 JYVÄSKYLÄ klo 8.00 alkaen. Katso kartta halleista: http://www.jklpaviljonki.fi. Paikalle on helppo tulla maan joka suunnasta seuraamalla "Paviljonki"-opasteita. Tapahtuma loppuu klo 15.00

 
Hotellimajoitukseen ja muuhunkin kannattaa katsoa ohjeita Keski-Suomen Konepyöräseuran sivuilta http://konepyoraseura.fi/ sekä FaceBookista: www.facebook.com/jlkrompepaiva.

Autoparkkeerausta ja kulkuyhteyksiä on esitetty hyvin Jyväskylän Paviljongin nettisivuilla. P-Paviljonki 3 B-hallin takana on kuitenkin käytössä vain osalle myyjistä, kaikki eivät sinne sovi ja osa ohjataan pysäköimään myös Uno Savolankadun puoleiseen parkkiin Lutakon aukiolle. Myyjien parkkilupalaput rahastetaan myyntipaikan maksun yhteydessä. K-Marketin pysäköintiin Lutakonaukion alla pääsee satamakadun tunnelin kautta. Pysäköinnissä kannattaa olla tarkkana; viime vuosina pysäköinninvalvojatkin  :police: ovat huomanneet merkittävän tapahtumamme. Uno Savolan kadun puoleinen iso kenttä on vain myyjien ja linja-autojen pysäköintikäytössä. Pysäköikää aukiolla vain pysäköintiin opastetuille paikoille, muut ovat kiellettyjä eikä ilmaisia paikkoja valitettavasti lähellä juurikaan ole. Konepyöräseura ei ole missään vastuussa ostajien eli yleisön pysäköintijärjestelyistä, -opastuksesta tai -valvonnasta. Myyjiä opastamme Pavijongin parkeissa.

Sisällä ei saa tupakoida, pitää hallussa tai nauttia muualta kuin Paviljongin ravintolasta hankittuja alkoholijuomia siihen rajatulla alueella. Sisällä ei saa käynnistää tai käyttää polttomoottoreita lauantaina klo 8,00-15,00. Vain Paviljongin pääovelta pääsee ulos tupakalle ja ruoka- sekä juomahuolto pelaa hyvin B-hallin ravintolajärjestelyllä.

Hallien seinustoilla oleviin verhoihin ei saa ripustaa mitään. Paviljonki voi veloittaa syyllisiä mahdollisista verhojen vaurioista tai likaantumisesta. Myyjät voivat saada Paviljongin sähköä käyttöönsä korvausta vastaan.

Edellisellä kerralla myymässä olleille varataan sama tai vastaava paikka. Myyjien kannattaa siis antaa OIKEAT, TARKISTETUT yhteystietonsa Konepyöräseuralle tulevia vuosia varten. Myyntipaikkaa voi kysellä numerosta 045-6392956 tiedustella myyntipaikkavarauksia VAIN klo 16-20 välisenä aikana. Älkää kuitenkaan soitelko tai jaaritelko turhaan tuohon numeroon tai puhelimen haltijalle, sillä myyjiä on lähelle parisataa. Loput paikat myydään 30.11.2023 jälkeen tai jopa paikanpäällä lauantaina voi hyvällä tuurilla saada vielä jonkin myyntipaikan. Järjestäjä toivoo myyjien tuovan omia myyntipöytiä mukanaan.

TÄRKEÄÄ: Muistakaa ystävällisesti ilmoittaa myös, jos jonkin ylivoimaisen esteen vuoksi joudutte perumaan varaamanne paikan !! Tulkaa myyjät hyvissä ajoin paikalle perjantaina 5.1.2016 klo 15-21 ruuhkien välttämiseksi ! Ovet avautuvat vasta klo 15 ei aikaisemmin !! Isoilla kuorma-autoilla tulijat joudumme päästämään aiemmin sisälle homman sujuvuuden vuoksi.

Tapahtuma on tarkoitettu moottoripyöräilyyn ja autoiluun liittyvän materiaalin myyntiin ja ostoon. Toivotamme myös tervetulleiksi muutkin pienkoneisiin liittyvän tavaran myyjät mikäli tilaa on. EI MINKÄÄN MUUN TAVARAN MYYJIÄ !!! Myös uudempien moottoripyörien, osien, tarvikkeiden ja varusteiden myyjät tervetuloa. Kilpamoottoripyörätarvikkeiden myyjiä meillä onkin jo ollut.

Sisäänpääsy maksaa 10 euroa.

Ostaja- eli asiakaspysäköinti saattaa olla ongelma ja siksi suositellaan yleisillä kulkuneuvoilla paikalle saapumista ja rautatien sekä ohitustien kaupungin puolella olevien pysäköintitalojen käyttämistä. Kaupungista pääsee putkisiltaa kävellen helposti Paviljonkiin.

Lähinnä Paviljonkia on parkkitalo Uno Savolankadun pääsisäänkäynnin vieressä. Sieltä ei ole monta askelta sisätiloihin ja taitaa olla katon alla sekin matka. Satamassa on myös vähän maksullista parkkitilaa.

Myyjien pysäköinti on pääasiallisesti Lutakon aukiolla. Muistakaa laittaa pysäköintilupa näkyville! Hallista poistuttuaan myyjä saattaa joutua kiertämään autollaan Paviljonki-rakennuksen. Ollaan tarkkoina ettei kolhita omaa tai toisten autoa ja reilua on ilmoittaa itse jos vahinko sattuu. Parkkipaikkaa vartioi myös kamerat.

Linja-autoparkkaus on mahdollista Lutakon aukiolla Paviljongin vieressä. Linja-autoilla tulijoiden yhteyshenkilön, ei siis kaikkien, kannattaa soittaa puhelinnumeroon 044-3562913 Sepolle. Tästä saatte ajo-ohjeet ja sovitte kellonajan jolloin tulette, niin saatte leimat käteen, kun olette etukäteen keränneet sisänpääsymaksun 10€/henkilö. Sisääntulo käy sujuvimmin, kun joku kerää autossa summan "yhteen hattuun" ja maksaa kaikkien sisäänpääsyn kerralla.

Konepyöräseura ei ole vastuussa myytävistä tavaroista, niiden häviämisestä tai vaurioitumisesta. Jokainen vastaa itse tavaroistaan ja tekemisistään. Avustamme esimerkiksi antamalla merkkejä autojen siirroissa, mutta kuski vastaa auton liikuttelusta ja sen vaikutuksista.

Jyväskylän Rompepäivänä järjestetään Huutokauppa Keisarin motoristihuutokauppa moottoripyöräilyyn liittyvälle tavaralle ILMAN POHJAHINTOJA, TAVARAT MYYDÄÄN ENITEN TARJOAVALLE!
Meklarina toimii tv:stä tuttu Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki!
KÄTEISMAKSU!
Huutokaupan ajankohta asettuu iltapäivälle n.klo 13 alkaen.
Nyt sinulla on mahdollisuus tarjota huutokaupattavaksi suurelle yleisölle moottoripyöräilyyn liittyvää tavaraa, provisiomaksua ei peritä!
Huutokaupan myytävien artikkeleiden järjestelyn yhteyshenkilönä toimii:
Atte Taipale
0449791448
atomi.arska@gmail.com

 
Tarkennamme tätä ilmoitusta tarpeen mukaan ja kun tietoa on. Laittakaa kysymyksiä kun mieleen tulee.

Toivomme taas hyvää yhteistyötä myyjien, yleisön ja tapahtuman toimitsijoiden välillä. Viedään tapahtuma taas perinteisesti myönteisessä hengessä kaikille mukavaan lopputulokseen!

Myyntipaikkakartta laitetaan mahdollisimman pian ja sitä päivitetään tarpeen mukaan Keski-Suomen Konepyöräseuran nettisivuilla: http://www.konepyoraseura.fi

Ystävällisin terveisin

Keski-Suomen Konepyöräseura
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 04, 2024, 12:36:09 ip kirjoittanut jarisalakka »

Marraskuu 28, 2023, 13:26:56 ip
Vastaus #1

pekka silvennoinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 291
Laspek oy on paikalla uusien kemikaalien kanssa osien mustaus ,sähkösinkitys ,keltapassivoinrti,sinipassivointi Jos tarvitset jotain tee varaus etukäteen tuomme paikalle www.laspek.com
terv sami

Joulukuu 18, 2023, 11:34:53 ap
Vastaus #2

jarisalakka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 75
 Keski-Suomen Konepyöräseura tarjoaa Rompepäivän 2024  huutokaupassa  tavaran myyntimahdollisuuden kaikille tapahtumaan osallistujille.

Jyväskylän Rompepäivän 2024 yhteydessä järjestetään moottoripyöräilyyn liittyvä huutokauppa. Huutokauppaan saa tuoda kuka vaan aiheeseen liittyvää tavaraa myyntiin. Meklarina toimii Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Helinsä kanssa. Tavarat  myydään Keisarin tapaan ilman pohjahintoja ja pienin tarjous on viisi euroa. Tavaroilla ei ole takuuta eikä palautusoikeutta. Käteismaksu. Myynnistä ei peritä provisioita ja myyjä saa siten koko myyntihinnan lyhentämättömänä suoraan itselleen.

 
Tavara on oltava puhdasta ja käyttökelpoista.Tavarassa pitää olla riittävä selostus mitä tai mikä se on, jotta ostajat tietävät mihin se on tarkoitettu käyväksi tai miten toimivaksi. Asusteisiin pitää laittaa koko ja kuvaus mille sukupuolelle se on tarkoitettu.

Keski-Suomen Konepyöräseura pitää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tuodut tavarat ja rajoittaa tuodun tavaran määrää.

Huutokauppa alkaa lauantaina klo 13 ja se pidetään B-hallissa B4-oven läheisyydessä. Info-piste Uno Savolankadun sisäänkäynnissä neuvoo tarvittaessa tarkemmin.

Rompepäivämyyjät saavat tuoda tavaraa klo 12 asti myyntiin ja muiden tavarat on oltava luovutettuna myyntiin klo 10.

Huutokaupan myytävien artikkeleiden järjestelyn vastuullisena yhteyshenkilönä toimii:
Atte Taipale
0449791448
atomi.arska@gmail.com

Joulukuu 18, 2023, 11:41:24 ap
Vastaus #3

jarisalakka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 75
Olen kuullut että Rompepäiville tulee "eräs" erittäin Kawasaki 1300-6 "Möhköille" omistautunut harrastaja myymään Möhkötavaraa. :) Myös eräs Jyväskyläläinen moottoripyöräliike tulee kuulema myymään uutta ja ehkä jotain käytettyäkin tavaraa merkittävin alennuksin. :D

Joulukuu 18, 2023, 19:01:44 ip
Vastaus #4

kari nurminen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 210
näyttäisi tulevan  linja-autoja sen verta paljon että ottakaa yhteyttä Seppoon 044-3562913 että osataan aurata tarpeeksi tilaa parkkitilaksi, alkaa tuo Lutakonaukio käydä pieneksi ko vuos vuodelta uutta rakennetaan....
jäykkäperä ja suorat putket

Joulukuu 19, 2023, 21:31:38 ip
Vastaus #5

Vesa J Kaartinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 386
Takuulla Tampereelta (NOKIALTA)  nääs tulee yksi eläköitynyt MP kauppias
ja mukana on paljon uutta (vanhaa varastoa) tavaraa ja jotakin käytettyäkin.

Tuttu vanha paikka no. 5  C1 hallin kulmassa !

Vaikka olisi käytössä Jättirekkakin, niin kaikki ei mahtuisi kuitenkaan mukaan, eli jos
tarvitset jotakin erityistä niin soita ja kysy saatavuus niin voin tuoda tullessani !

Löytyy paljon alkuperäisiä uusia varaosia Honda, Yamaha, Suzuki ja hieman Kawasaki sekä Piaggio malleihin
ja todella paljon kulutus osia kuten rattaita, jaruosia, tulppia ja suodattimia yleisimpiin malleihin
ja hinnat ovat todella HALPOJA joten kannattaa soittaa ja tilata !

Löytyy osia myös yleisimpiin automalleihin !

Vesa "Jupi"  Kaartinen (Neklaparts)
vanhempi mopopoika Mansesta nääs

Yhteyden otot vain suoraan 0500-335920 Ma-To  klo 9-16
kun olen pelipaikalla
Rapinkorventie 19,  37150  NOKIA
vesajuhani.k@hotmail.com

Tietysti kannattaa tulla käymään ostoksilla Nokialla niin löydät varmasti aarteita !Joulukuu 25, 2023, 20:11:13 ip
Vastaus #6

jarkko jussila

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 148
Paikalla D/L 39  Jarkon paja  , tilauksia voi tehdä ennakkoon


https://jarkonpaja.123kotisivu.fi/
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 25, 2023, 20:12:48 ip kirjoittanut jarkko jussila »

Tammikuu 03, 2024, 11:45:40 ap
Vastaus #7

jarisalakka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 75
Jyväskylässä yöpyjien kannattaa huomata parkkeerausmahdollisuus Lutakonaukion alla. Vaikka halli ei ole lämmin, on auto siellä tuulelta suojassa. Sokos-hotelli Lutakossa yöpyjät voivat lunastaa parkkeerauksen hotellista. Hinta näyttäisi olevan vain 16€ vuorokaudelta ja sitä hallinnoi Jyväsparkki oy. Halliin pääsee osoitteesta Satamakatu 3 tunnelista. Katsokaa internetistä: P-Paviljonki 1

Tammikuu 04, 2024, 12:41:25 ip
Vastaus #8

jarisalakka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 75
Mainos

Tammikuu 05, 2024, 21:36:55 ip
Vastaus #9

Jussi.helo

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 89
Tyhmältä kuulostava kysymys mihin ei tunnu löytyvän vastausta interwebistä.


Moneltako myyjät pääsee lauantaina sisälle?

Tammikuu 07, 2024, 07:40:23 ap
Vastaus #10

mika korhonen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 667
Kiitokset järjestäjille ja kävijöille taas kovasti. Ensi vuonna palataan aiheeseen uudestaan..
RG250FG GJ21C, RGV250 VJ22,TZR125 2RH, TZR250 2MA and one barrel from RG500 HM31A and. . .
You can follow my swap tours and others happenings pics at #korppusahateam

Tammikuu 07, 2024, 10:45:58 ap
Vastaus #11

kai lahtinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 173
Hienosti toimi taas järjestelyt🙂. Kiitokset kaikille osallistuneille!
-Kaizu-

Tammikuu 07, 2024, 15:40:17 ip
Vastaus #12

Michael Djupsjöbacka

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 55
Kovassa pakkasessa pikkasen ärsytti  että perjantaina myyjiä ei päästetty samasta ovesta takaisin halliin pysäköimisen jälkeen vaan piti kiertää kortteli paljain päin. No sääntö sekin mutta järki ehkä jumissa pakkasesta johtuen  :-[

Tammikuu 07, 2024, 15:43:16 ip
Vastaus #13

Matti Kivistö

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 866
Käsittääkseni ovivahdit oli talon puolesta niin ettei tapahtuman järjestäjiä voi siitä syyttää.
Hieno tapahtuma taas kerran ja ensi vuonna uudestaan !

Tammikuu 07, 2024, 16:27:54 ip
Vastaus #14

Mika Malinen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 176
 • "I hope y'all know what I'm talkin' about"
Sikäli erikoista oli näillä romppeilla, että löysin kolme (3) eri osaa omiin kahteen projektiin. Kaikki uusia ja lisäksi mahdollisuus aukesi että toisella niistä myyjistä saattais olla lisääkin tarvitsemiani osia. Monasti kun käy niin ettei mitään mitä tarvitsee niin ei romppeilta löydä. Ehkä ne vehkeet alkais vaikka edistyä kun lupailin niin perheellekin. Olin lisäksi yhteiskuljetuksella liikkeellä, omista tavoistani poiketen. Kokemus olikin sitten kaiken kaikkiaan positiivinen. Että kiitosta vaan kovasti järjestäneelle Koneratsastajat taholle.