Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Lankinen eilen kello 22:01:52 »
Rompetorilla Kangasalla tänään. Normijuttu, ei omiin projekteihin mitään... Myyjiä ja tavaraa oli kyllä runsaasti, kuten myös asiakkaitakin! Ei vaan mun osalta tarve ja tarjonta kohdanneet.
2
Entisöinti / Jawan pinnat ja pintakäsittely
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Lankinen eilen kello 21:55:49 »
Moi!


Jawa CZ type 450, "karvalakkimalli". Olen antanut itseni ymmärtää, että vannekehien ja pinnojen tulee olla maalattuja. Vanteen pintakäsittely on aika yksinkertainen, jos ostan uuden, kromatun vanteen, niin sehän on helppo hioa maalauskuntoon.


Mutta, miten pinnat? Jos ostan vaikka nämä: https://www.jawashop.com/16-spoke-with-nipple-set-m4-124mm-zn-cz-450-455_z2744/
Hiominen on niidenkin osalta suht yksinkertaista, mutta mikä olisi järkevin maalaustapa? Sinkki tietysti toimii pohjamaalina, joten pelkkä pintamaali riittänee?
3
Entisöinti / Vs: mustakromi pönttö
« Uusin viesti kirjoittanut Tapsa Leskinen eilen kello 20:39:41 »
Marvingin vaimentimia parempia/alkuperäisiä saa etsiä määrittämättömän ajan. Marvingin alkuperäismalliset vaimentimet on kelpuutettu museotarkistuksissa
4
Myydään: Moottoripyörät / Vs: Tuutti museopyörä K2
« Uusin viesti kirjoittanut Tomi Riihelä eilen kello 20:03:30 »
Mulle nyt ylimääräisenä myydään  5500€   Lähes ajamattomat orkkis pakoputket hieno Candy Cold väri uutta myös satula  muuten varsin hyvänä säilynyt alkuperäis kunto .  kuvia Sp  tomiriihela@gmail.com
5
Entisöinti / Vs: mustakromi pönttö
« Uusin viesti kirjoittanut veli-pekka virta eilen kello 19:45:21 »
Niin puhuin , anteeksi
Just  4 / 2 vaimentimet on
6
Entisöinti / Vs: mustakromi pönttö
« Uusin viesti kirjoittanut Eero Nikkanen eilen kello 19:09:37 »
 Puhut tuossa "pöntöstä" yksikössä, mutta alunperin pyörässä on 4-2 putki.

 Marwing tekee aika lähelle orkkista:   https://www.marving.com/en/1092-honda-cbx-750-f-f-ii-1984
7
Entisöinti / Vs: mustakromi pönttö
« Uusin viesti kirjoittanut veli-pekka virta eilen kello 18:32:37 »
CBX 750 X Honda 86, mutta onko väliä. Eikö tuo ole samanlaista muissakin. En ole uusia vaimentimia nähnyt myynnissä
8
Mopopalsta / Vs: Tunturi Maxi 1974 entisöintiprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut Anssi Puska eilen kello 18:28:37 »
Männän ja sylinterin pinnapulttien irroituksessa olisi syytä opetella oikeat työtavat. Jos oikein katsoin, niin männän tapin irroitus oli mitä "amatöörimäisin" tapa. Tällä tavalla on pilattu monet kiertokanget/kampiakselit. Pinnapultit lähtee perinteisellä "tuplamutteri" konstilla, vahingoittamatta pultteja. No kukin tavallaan......mutta, että opetusvideo?


Kiitos palautteesta, kaikki oppi otetaan vastaan. En lähde tekemisiäni sen enempiä puollustelemaan ja täydellinen amatööri kun olenkin. En ole ikinä ennen kyseistä hommaa tehnyt. Nämä videot ovatkin enemmän reportaaseja siitä, että miten minä tein, kuin opetusvideoita. Sen verran kuitenkin jatkan, että ajatukseni oli, että tuo kyseinen moottori on täysin käyttökelvoton, enkä purkuvaiheessa kauheasti sitä säälinyt. Ajatuksena kun oli, että otan kaikki osat toisesta moottorista ja käyttöön tulee ainoastaan moottorin lohko, jossa on tarvittava moottorinumero. Toimivasta moottoristahan tuo männäntappi lähti vain sormin painaean pois. Laadukkaassa kunnossa siis oli. On totta, että teen varmasti useitakin virheitä kyseisen videon aikana, sellaisiakin, joita en tiedosta. Tuossa mainitsemassasi kohdassa kuitenkin ajatuksenani oli etten tarvitse kyseisiä osia mihinkään, koska ne ovat jo pilalla. Ja juurikin niin tämä oli minun tapani.
9
Entisöinti / Vs: mustakromi pönttö
« Uusin viesti kirjoittanut Tapsa Leskinen eilen kello 17:27:59 »
Mikä pyörä?
10
Mopopalsta / Vs: Tunturi Maxi 1974 entisöintiprojekti
« Uusin viesti kirjoittanut Jarmo Latva-Käyrä eilen kello 17:16:31 »
 :)  :)  :)
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10