Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Yleistä keskustelua / Vs: VMPK:n eduskuntavaalit
« Uusin viesti kirjoittanut tuomo jylha eilen kello 23:38:06 »
Mikähän siinä on kun me taidettiin jokunen aika sitten mennä askeleen edessä, mutta nykyään mennään kaksi askelta jäljessä, vaikka heikoille jäille. Jotenkin meihin on tarttunut joku ihmeellinen kollektiivinen tyhmyys ja negatiivinen passiivisuus. Aikasemmin löytyi positiivista innovatiivisuutta, mutta johonkin se taito on kadonnut. Näkyy noissa Pisa tuloksissa ja vaikka sun missä.
Pitäis varmaan katsoa peiliin ja tehdä ryhtiliike.
Sunnuntai mietteitä.
2
Vanhat moottoripyörät / Vs: Miten kauan ootte pyöränne omistaneet.
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Latvanen eilen kello 23:01:36 »
Sillon kun hevosilla kulettiin, sepät teki niille kenkiä.  Yks seppä sitä valmistettaan paljaassa kädessä pitäen pyöritteli ja katteli, ja viskas sitte pajan lattialle.  Asiakkaina oli vähemmistöön kuuluva isä poikansa kanssa, poika sellanen murrosikänen.  Seppä kääntyy seuraavaan hommaan, poika noppeesti nappaamaa sen hevosenkengän lattialta.  Vaan eipä ollu pojalla sepän näpit; sormensa poltti heti ja kenkä tippu takasin lattialle.  Poika noppeesti korjas tilanteen, ja sano että miepä se oonkii sellanee poikaa, etten kauvaa tavaroita käsissäin piteleee...

Eli kommeeta listaa on veljet tuohon ylle raapustanneet.  Miulla oli se ite entisöity jaava kaheksan vuotta, ja uutena 2004 ostettu Yamaha TDM 900 peräti kymmenen vuotta.  Ja nyt Nikkasella asuva Kawasaki KLX 250 S tais olla kaheksan vuotta miun matkassa.  Nuorempana ei tainnu kolmee vuotta kauempaa käsissä pyssyy mikkää.  Yks vaimo sieti minnuu neljännesvuosisadan, toisen kanssa on tähän mennessä kymmenisen vuotta kimppailtu, mistä seittemän virallisesti.  Ikä rauhottaa menomieltä...


jaakkovaakko
3
Myydään: Osat ja tarvikkeet / kellosepän sorvi
« Uusin viesti kirjoittanut Petri Makkonen eilen kello 21:29:24 »
Mittarinkorjaajille tai mihin vaan käsinpyöritettävä kellosepän sorvi ja laatikollinen siihen liittyviä teriä tms . Hp 150 e 0503038162
4
Vanhat moottoripyörät / Vs: Miten kauan ootte pyöränne omistaneet.
« Uusin viesti kirjoittanut velipuukka eilen kello 21:17:24 »
Jawa 350 vm-60, tuli hallintaan vuonna -70. Nyt tänä talvena projektina. Väliajan seisonut perinteisesti navetanvintillä. Kawasaki H1 vm -73. Hankittu vuonna 76 vakuutusyhtiöltä. Seisoi myös navetanvintillä lähes neljäkymmentä vuotta. Nyt kolmen vuoden rakentelun jälkeen toista vuotta ajokunnossa. Moto Guzzi LM IV vm -85, hankittu talvella -87/-88. Siitä asti ajossa, museorekisteröity.


Siinä nuio vanhimmat.
5
Japsipyörät / Vs: Kawasaki H2 maalaus
« Uusin viesti kirjoittanut Petri J Kokko eilen kello 20:43:58 »
Nooh..vähän kerrallaan kuvaa jos noin hienosta laitteesta kyse,muuten saattaisi mennä omenat aataminomenaa myöden väärään kurkkuun .. :o
Maalaushommat näyttää hyvin onnistuneilta ,mistäs jatketaan vaiko vain nuo kiinni ja kuumaa kesää odotellen?

On melkoinen pyörä sulla ja aikansa himotuimpia laitteita,useammat edes tiedä mistä nyt puhutaan.
Pienemmällä H1 oon kokeillut ...huh..mutta tuohan se ois eräänlainen täyskäsi kakstahtisten triplemaailmassa.
Nyt ei tietty seata nykyaikaa kulkevuudessa ja 50v vanhoja vehkeitä keskenään eikä museoituja muovimuniakaan mutta perinnetekniikalla,-ulkonäöllä ja ilmajäähdytyksellä onpi kovakulkuinen laite ja harvinainenkin.
Ovat muuten maailmalla hirveissä hinnoissa nuo H1 ja H2 triplekawat ja päävientimaasta USA:stahan noita rahdattu pilvin pimein pitkään Japaniinkin takaisin ja esim Britteihin nostalgiahuumassa,täällä ei triplehuumasta tietoakaan olipa kawa tai suzuki eikä muutkaan vajaatahtiset tahdo innostaa,paitsi Jawat ;)
6
Vanhat moottoripyörät / Vs: Miten kauan ootte pyöränne omistaneet.
« Uusin viesti kirjoittanut Ari Nousiainen eilen kello 20:39:17 »
Royal Enfield J2 -52 ostin syksyllä 1971, nyt MR. Eli reilu 51 vuotta ollut.
7
Vanhat moottoripyörät / Vs: Miten kauan ootte pyöränne omistaneet.
« Uusin viesti kirjoittanut Markku Valtonen eilen kello 20:27:50 »
Ostin Nortonin, 16H 500cc vm 1937, 1968, eli 54v sitten. Purin sen osiin entisöintiä varten, mutta sattuneista syistä entisöinti jäi ja osat olivat 49 vuotta laatikoissa. nyt se on ollut liikenteessä n.5v niillä vanhoilla osilla kasattuna. Ajellut olen ehkä n.3000 km.
8
Yleistä keskustelua / Vs: sähkösopimus
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Sillanpää eilen kello 19:49:05 »
... sillä pörssihinnalla on tarkoitus ohjata kulutusta.

Pikkuusen särähti korvaan tämä tällaista riistoporvaria...😁

Käsittääkseni pörssin idea ei ole ohjata kulutusta, sen idea on vain määrittää hinta kysynnän ja tarjonnan mukaan. No, eipä tuo hinnanmuodostuskaan Nordpoolissa toteudu niinkuin pitäisi.

Nojoo, miten sen nyt ottaakin ;D Ei se sähkön tykkänään loppuminen ja siitä mahdollisesti seuraava verkon kaatuminen ole sähkön tuottajienkaan etu, ja kyllähän hinta ”hieman” vaikuttaa kysyntäänkin. Tää on vähän eri asia kuin jos myisi vaikka mustikoita, mustikkakauppias kun saa mustikat loppuunmyytyä, niin voi painella kotiin tai poimimaan lisää. Sähkökauppiaalla jos loppuu myytävä kesken, menee verkko nurin ja sitten viritellään vehkeitä soittokuntoon muutama päivä.
9
Vanhat moottoripyörät / Vs: Miten kauan ootte pyöränne omistaneet.
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Sillanpää eilen kello 19:42:36 »
Piikkihondan (k5) ostin ja ”kunnostin” rippilahjarahoillani hyvissä ajoin ennen ajokortin suorittamista, eli noin 1986 tai 87. Tallessa on, vaikkei siinä montaa ehjää osaa ollut tullessaankaan, ja ne omat korjauksetkin oli mitä oli. Mutta kyllä se vielä elvytetään.

Kolmepuolikas on tuoreempi hankinta, olikohan 2009, ja Harley ihan hiljattain.
10
Yleistä keskustelua / Vs: Moosen osia
« Uusin viesti kirjoittanut Taito Nuutinen eilen kello 18:27:27 »
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10