Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Kilvanajo / Vs: SVKMK:n kerhokilpailu Kemorassa 19. - 21.7.2024
« Uusin viesti kirjoittanut Osmo Leikko tänään kello 10:23:26 »
Ennakkoilmoittautuminen Kemoran kerhokilpailuun päättyy huomenna 14.7.2024 klo 24:00!

Jälki-ilmoittautuminen päättyy 19.7.2024 klo 20:00.
2
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Peter Rulamo eilen kello 19:44:01 »
Vifferin koneesta kuului sellainen pieni nakutus jostain jo ostaessa, ostin sellaisen mekaanikon stetoskoopin ja aloin kuunnella sillä niin ääni paikantui selkeästi takapyttyjen imunokkaan. Täytyy huomenna säätää sen venttiilit uudelleen ja vähän tsekkailla sen kuntoa. Stetoskoopin kanssa saa olla kuulonsa kanssa varuillaan, koneen äänet tulevat todella lujaa luureihin ihan tuollaisella perusmallilla missä ei ole vahvistinta. Se on herkkä peli. Tässä VFR-mallissa nokkien laakerit ovat vaihdettavat eivätkä edes kovin kalliit jos haluaa vaihtaa, muissa malleissa nokat pyörivät suoraan kannessa.
3
Kilvanajo / Vs: Juhannuskilpailu 23.6.24
« Uusin viesti kirjoittanut Kainulainen Ari eilen kello 17:35:49 »
kiitos selvästä vastauksesta ,a.k  :) .
4
Yleistä keskustelua / Vs: Haiseva kiitos postille.
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Sillanpää eilen kello 14:41:50 »
Joo, sillälailla meillä ne koiranruuat tulee nykyään, vaikka lähes aina joku kotona onkin.

Laitetaas positiivistakin väliin. Levykauppa Äx laittoi (Matkahuollolla tosin) paketin tulemaan Kuopijosta keskiviikkona eli toissapäivänä. Eilen oli jo levyt kuuntelussa. Ei huono! Harrastajatoverilta Postipaketti Kirkkonummella lokeroon keskiviikkona, ja samoin eilen perillä. Tosin ei toivotussa automaatissa, vaan muutaman kilsan päässä asiamiespostissa. Joskus natsaa.

Edellinen paketti Kirkkonummelta lähti eräänä torstaina, se oli perillä vasta seuraavana maanantaina, mutta toisaalta se kyllä teki mutkan Jyväskylän kautta. Vissiin viskattu Vantaalla viereiseen autoon tai jotain.
5
Yleistä keskustelua / Vs: Haiseva kiitos postille.
« Uusin viesti kirjoittanut Markku Rajala eilen kello 14:10:17 »
On mahdollista tehdä valtakirja postille joka oikeuttaa jättämään paketin ovelle tai muuhun sovittuun paikkaan osoitteessa.
 Kätevä palvelu varsinkin jos lähetyksiä tulee usein.
6
Yleistä keskustelua / Vs: Haiseva kiitos postille.
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Sillanpää eilen kello 13:28:20 »
Joo, ja joskus jos on vähän turhan iso paketti, niin voi käydä samalla lailla. Kaks säkkiä koiranruokaa á 14kg samassa paketissa ”yritetty toimittaa”, no, eipä kyllä näkynyt autoa saati kuskia koko päivänä. Olihan se raskas paketti sitten hakea lähipostista, mutta juuri siksi tilattiinkin kotiinkuljetus. Tästä on jokusia vuosia, sattui parikin kertaa.

Nykyään on hyvä kuski, iloisesti tervehtii ja kantaa paketit ovelle. Koiranruuat ja muut.
7
Yleistä keskustelua / Vs: Haiseva kiitos postille.
« Uusin viesti kirjoittanut Osmo Leikko eilen kello 13:00:27 »
Joskus kuskit ei viitsi ajaa yhden pikkupaketin takia. Yksi kuski jäi kiinni muutama vuosi sitten, kun oli raportoinut tapahtumiin "Lähetystä on yritetty toimittaa, mutta vastaanottajaa ei ole tavoitettu.", mutta pystyin osoittamaan että olimme olleet vaimon kanssa kotona koko päivän eikä soinut puhelin eikä ovikello puhumattakaan että autoa olisi näkynyt. Kysessä oli DHL:n paikallinen jakelija.
8
Entisöinti / Vs: BMW R35 STYTYKSEN AJOITUS - APUA ETELÄ-SUOMEN ALUEELTA
« Uusin viesti kirjoittanut Samuli Hyvi eilen kello 12:46:56 »
Kiitokset kaikki vastauksista!
Kiitoksia paljon avusta kaikki!

Otan polttoainepuolen lähempään tarkasteluun. Putsasin tankin, hanan ja vaihdoin polttoaineletkun, mutta käyn nekin uudestaan läpi. Keskityn kaasarin putsaukseen. Onneksi se menee sen verran pieniin pääosiin, että mahtuu ua-pesuriini helposti.


Mittaan tuon kärkivälin ja testaan käsin akselin välyksen siinä samalla kun seuraavan kerran pääsen pyörän pariin työskentelemään.

9
Yleistä keskustelua / Vs: Haiseva kiitos postille.
« Uusin viesti kirjoittanut Juhani Halmeenmäki eilen kello 11:43:27 »
Ylittivät taas itsensä, samalla tavalla kuin niin usein...
Tuli Saksasta paketti, meinasin jo, että homma rokkaa kun DHL lähetti. Mutta ei. Aamulla töissä katsoin luurista, että jaahas, ovat tuomassa kotiin, virka-aikana. Kysymättä onko kukaan paikalla. Ja aika harva on virka-aikana.
Lähetystä on yritetty toimittaa, mutta vastaanottajaa ei ole tavoitettu. Lähetys toimitetaan noudettavaksi Postin noutopisteeseen tai terminaaliin uuden jakelun sopimista varten. Jos lähetys toimitetaan noudettavaksi, voi sen noutaa saapumisilmoituksella tai lähetystunnuksella, kun lähetys on seurantatietojen mukaan noudettavissa.
No sitten soittamaan, ja kuuntelemaan niiden kaikki liibalaabat, että pääsi läpi. Tietty pitää venyttää puhelua, kun se on maksullinen! Tuo uuden jakelun sopimista varten tarkoittaa kuulemma sitä, että maksan uudelleen kotiinkuljetuksen, jonka he sössi, kun eivät ottaneet yhteyttä. Sitä ei kuitenkaan voinut laittaa tuohon OmaPostin viestiin, nyt tekstistä jäi fiilis, että ei mene noutopisteeseen, jollei niin sano. Oli kuulemma kuitenkin jo menossa, automaattisesti. Ja jos olisivat soittaneet paikan päältä, niin olisin pyytänyt viemään patiolle jemmaan.
Epäselvää viestintää, välinpitämättömyyttä, ja turhaa ajelua. Vihreä Posti, höpö höpö, kyllä se turha ajelu sähköautollakin kuluttaa energiaa!
10
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Pentti Eskelinen eilen kello 11:36:33 »
Tännään tein tatshalla kaaran katastuskunnostusta yhessä puarmojen kanssa, rapsuttelin itikat etu-umpijoehin pinnasta ja kiillotin ne jollakii Turtlen töhnällä ristallinkirkkaeksi.
Ja vieläpä selevitin takasumuvalonkii toemimattovuuven syyn, hapettuma löyty johtoliitoksesta, ja eikun suihkaas öttömijä ja vahä nittkutteluva, ni johan tuas suap häekästyvä perässäajajia. Ja huomenuamulla sitten rohkeesti katastuskonttuurille kehuja kuuntelemmaan. ;D 

Ei männy tuaskaa moettimata läpi, vänkärinpuolen takajarru otti kuulemma heikommin, vuan oli sekkii silti sallitun rajoessa. Tuas sua vuojen ajjoo pelekeemättä polliisin rekkarinlukulaetteita. :)
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10