VMPK ry Foorumi

VMPK => Tapahtumat => Aiheen aloitti: Paul iLahti - Toukokuu 21, 2022, 08:28:55 ap

Otsikko: Länsi-Uusimaa Classic-ajo - Lauantaina 23.7.
Kirjoitti: Paul iLahti - Toukokuu 21, 2022, 08:28:55 ap
Lohjan Nostalgiamotoristit järjestää perinteisen LUCAn vanhemmille moottoripyörille, joka nyt ajetaan juhla-ajona. Nyt jo 20. kerta! Luvassa on Lohjan ja lähikuntien alueella elämyksiä kauniissa maisemissa pienemmillä teillä. Ajoon voi siis osallistua vuonna 1966 tai sitä ennen valmistetulla moottoripyörällä. Lisää tietoa myöhemmin - nyt merkintä kalenteriin!
Otsikko: Vs: Länsi-Uusimaa Classic-ajo - Lauantaina 23.7.
Kirjoitti: Paul iLahti - Kesäkuu 18, 2022, 11:29:37 ap
Lisää tietoa (vaan ei tuskaa):
Kokoontuminen Lohjan torin laidalle (Sepänkatu 9) 8.00-8.30. Aikaisemmin saa tulla, kuten monet tekevätkin. Iloittautuminen, jutustelua, seurustelua ja ajokkien ihailua. Kahvitteluun mahdollisuus torilla.
Klo 8.30 kaupungin tervehdys, kuljettajien info ja ohjeistus. Klo 9.00 LÄHTÖ
1. pysähdys yksityinen laajalti arvostettu ja nyt 'ajankohtainen' museo (1½h). Seuraavaksi lyhyehkö tankkaustauko ennen luonasruokailua viihtyisässä paikassa n. klo 12.30
Paluureitti tietysti eri teitä, mutta takaisin Lohjan torille, minne päädymme n. klo 15, missä palkintojen jako ym.
Ajamme selkein (pitkin)  turvavälein jonomuodossa. Merkitty reitti on kokonaisuutena n. 130km hyvin suurelta osin päällystettyjä pikkuteitä kulttuurimaisemissa mahdollisimman kaukana motareista. Kuskeille oma kartta mukaan ja muistoksi. Raatoauto auttaa tarvittaessa.
Maksu 30€ sisältää kaiken järjestelyn lisäksi ruokailun ja kangasmerkin muistoksi ajosta
Kahden Covid kesän ja 'tynkäajon' jälkeen Nostalgiamotoristeilla on ilo järjestää tämä jo 20. ja Juhla-ajo - TERVETULOA!
Otsikko: Vs: Länsi-Uusimaa Classic-ajo - Lauantaina 23.7.
Kirjoitti: Paul iLahti - Heinäkuu 20, 2022, 07:51:46 ap
Juhla-ajoon enää vain muutama yö! Kannattaa osallistua! Tutustumme Lohjalla yksityiseen sotamuseoon; juuri nyt valitettavan ajankohtaiseen aiheeseen. Nautimme läntisen Uudenmaan hienoista pikkuteistä, lounastamme kulttuurimaisemassa laadukkaan pitopalvelun puitteissa. Helteetkin hellittävät siihen mennessä ja ajokelin pitäisi ennusteen mukaan olla mitä parhain!
Tervetuloa
Otsikko: Vs: Länsi-Uusimaa Classic-ajo - Lauantaina 23.7.
Kirjoitti: Paul iLahti - Heinäkuu 25, 2022, 10:05:19 ap
Kiitokset kaikille osallistujille!
42 pyöräkuntaa lähti matkaan, hienoja pyöriä, vanhimmat 30-luvulta. Sää näytti aamusella siltä, että jotkut pukivat sadevarusteet päälle, mutta niitä ei todellakaan tarvittu. Jo hyvin aamupäivän aikana saimme ajaa aurinkoisessa säässä. Reitti oli jälleen kerran sopivan pituinen vaihtelevia teitä ja hyvin merkitty!
Kaikkiaan loistavat järjestelyt, suurkiitos niistä!
Hyvät muistot jäävät jäljelle, kunnes taas ensi vuonna ajetaan!