Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Latvanen eilen kello 23:20:42 »
Kerronpas tuoreita huonekalukauppakokemuksia miekin, kun Taito alotti.

Puol vuoskymmentä sitten meille rakennettiin lasiterassi, olohuoneessa oli valmiina sellanen parvekeovi pihalle siinä kohtaa.  No se oli vielä vaiheessa, kun lähettiin - vaimon pyynnöstä - kiertelemmään huonekaluliikkeitä, mielessä jonkinlaiset kalusteet sinne tulevalle terassille.  Urpolassa - siis Mikkelin Urpolan kaupunginosassa - on Sotkan ja Askon kaupat niin, että samasta ulko-ovesta sissään, ja siinä valinta, oikeelle vai vasemmalle.  Sinne siis ensin.  Askosta löyty oikein mukavan näkönen sarja, ruokapöydän kokonen pöytä, siihen neljä tuolia sekä vielä samaa sarjaa kaks lepotuolia.  Päätettiin vielä kiertää muutkin kaupat, mutta pihalla, ennen autolle lampsimista katottiin toisiamme, ettei tää nyt kiertelemällä parane, nuohan on just ne mitä tultiin ettimään.  Kauppa kiinni ja seuraavana päivänä peräkärrin kanssa hakemaan.  Ne kalusteet olivat sitten jonkun viikon varastossa paketissa oottamassa terassin valmistumista.

Kun sitten kasattiin paketeista, sarjasta puuttu kaks sellasta muovitulppaa, mitkä tuli tuolien selkänojan ylälaitaan putken tukkeeks, neliskanttisen ja sisätuella olevan putken, eli ihan omanlaisensa tulpan tarvitsevat, ja vielä peilikuvat oikeen ja vasemmanpuoleinen.  No, pittää kyssyy niitä sieltä Askosta.  Ja sitten se asia unehtu, muistu mieleen, unehtu lopullisesti.  Kunnes nyt pari viikkoa sitten - siis neljä vuotta on siitä ostamisesta - sattu taas silmään, ja nyt soitin Askoon, tänne Mikkeliin.  Kerroin asian niiko se oli, mutta heti sanoin, ettei ole nyt mistään reklamaatiosta kyse, kun en oo saanu asiaa näin moneen vuoteen hoidetuks, kyse on siitä, että jos sellasia tulppia vielä löytyy jostain, ostan sopivalla hinnalla, ja vaikka jonkun varallekin.  Puhelimessa ollu myyjä kysy, oiskos miulla mahollisuutta ottaa kuva tai kuvia, ja laittaa heille sähköpostissa, niitä on aika monenlaisia.  No, niiko tiijätte, miulle on mahollista ottaa kuvia.  Otin kuvat, kirjotin postin, taas korostin, että maksan kyllä, ei oo reklamaatio enää tää, jos niitä vaan löytyy.

Seuraavana päivänä tuli sähköposti, että löytyy, he ilmoittavat kun saapuvat Mikkeliin.  Siitä pari päivää eteenpäin tuli uus viesti, Mikkelin liikkeestä haettavissa pussillinen, eikä maksa mitään!  Haettiin, ovat jo paikallaan, ja nyt on ylimääräsiäkin.

En tiijä, tarvitaanko enää mitään huonekaluja.  Sen tiijän, mistä meen ensimmäiseks kattomaan, jos tarvitaan.

jaakkovaakko
2
Japsipyörät / Vs: CB750F 1981 bol^dor, venttiileiden säätö kysymyksiä.
« Uusin viesti kirjoittanut Pertti Rintamaki eilen kello 22:47:36 »
Laita sinne öljyn sekaan kokeeksi joku kuminpehmennysaine, jos olis vaan ohjarinkumit, jotka on kovettuneet.

3
Japsipyörät / Vs: CB750F 1981 bol^dor, venttiileiden säätö kysymyksiä.
« Uusin viesti kirjoittanut Miika Karjula eilen kello 20:51:28 »
Onko kellään suositella moottoriremontin tekijää pirkanmaan alueelta otsikon menopeliin? Voisi olla ajankohtaista talven aikana laittaa moottori iskuun.. Missä foorumilaiset käyttäneet remontissa, tuliko kalliiksi, mitä tehtiin?
4
Yleistä keskustelua / Vs: Lintujen ja luonnonasioiden bongausta
« Uusin viesti kirjoittanut markkukovasin eilen kello 16:45:20 »
Kuropatkin on tämmöinen.

t. Markku
5
Yleistä keskustelua / Vs: Lintujen ja luonnonasioiden bongausta
« Uusin viesti kirjoittanut Jorma Mitro eilen kello 14:33:24 »
Taitolla hyvä linkki tunnistukseen, viittaa kuoviin ja läheltä kyllä liippaa...Kyllä sillä jotain pitkän nokan päässä oli, olisiko ollut sitten sapuskaa, en tiedä.Joskus tämäkin juttu selviää.
6
Mopopalsta / HELKAMA MINI
« Uusin viesti kirjoittanut HEIKKI PEURA eilen kello 13:13:29 »
Moi kaikille.Nyt tarvitsisin Helkama Minin lokasuojan, joko etu tai taka. Tarvitsen siitä pienen pätkän ruostevaurion korjaamiseen. Minulle voi soittaa 0400 842 321.
7
Tapahtumat / Satakunta-ajo 2024
« Uusin viesti kirjoittanut Juhani Salminen eilen kello 11:29:08 »
Perinteinen Satakunta-ajo ajetaan jälleen viikko jälkeen juhannuksen lauantaina 29.6. jolloin kokoontuminen on klo 10.00 Nakkilan Verstaalla ( opastus ). Tarkennuksena viime Huimapyörän ilmoitukseen reitin pituus on 125 km, josta soratietä on 14 km. Osallistumismaksu on 25 €, jolla saa starttikahvit, ruokailun ja ajokilven. Ajo on avoin kaiken ikäisille moottoripyörille. Ilmoittautumiset Artolle 24.6. mennessä mieluiten tekstiviestillä, puh. 044-2979885.
Tervetuloa mukaan kauempaakin!
8
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Taito Nuutinen eilen kello 11:24:15 »
No touhuttua on tullut ja vaikka mitä..kesäloman eka viikko kun alkaa olla ehtoon puolella..


Vaan pitääpä mainita tässä vielä erikseen parin "tavarantoimittajan" ansiot..vaikka ei asia tänne mitenkään kuulu mutta vieläkin "hampaat narisee"..


Ensinnä kisakone..tilasin klippoon uuden pakarin maanantaina ja eilen sen asensin..varsin nopeaa toimintaa ja tuotekkin ihan just niinko piti..ja alle puolet muiden hintapyynnöstä.


Sit toinen ei niin mairitteleva tapahtuma..
Sotka, tilasin sieltä pojalle uuden "pelituolin" abauttia rallaa 2,5 kk sitten..varastosaldojen mukaan sitä oli joka liikkeessä, myös Hyvinkäällä..maksoin het pois netin välityksellä..
Noh..ei sitten hiljaisuutta kummempaa Sotkan osalta..viime viikolla aloin pommittamaan sitten "urakalla"..joka päivä..huomenna tulee, ilmoitamme kun tuoli on noudettavissa..oli vastaus..noh..eilettäin sitten sain vihdoin ja viimein tuolin haettua..


Näköjään mitä isompi "pulju" sitä pienenpi on yksittäinen asiakas..9
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Esko P. Lehtinen Kesäkuu 19, 2024, 22:47:38 ip »
56:s ajokesä ehti alkaa jos mopokesä 1969 mukaan lasketaan.
Keväällä myin viimeisen pyöräni Kawasaki Z1100ST:n vm. 1982 pois.


Maaliskuussa tein kaupat/tilasin uuden Skoda Fabia Monte Carlon 1,5 koneella.
Tänään sen sain. Kuvaa en osaa tänne liittää mutta värin sävy on  muistaakseni Phonenix Orange.
10
Ostetaan / Vs: Honda CBR 600 F,1
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Lankinen Kesäkuu 19, 2024, 21:27:58 ip »
Käyttöohjekirjan löydät Brandt'in nettisivuilta.
Ja huolto-opas helpoimmin pdf:nä nettikaupasta, sopuhintaan.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10