Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Ostetaan / Por 15 stripper eli poistoaine
« Uusin viesti kirjoittanut Simo Nurmi tänään kello 15:48:51 »
Terve!
Nyt on kokeiltu poistaa Por 15 kaikilla mahdollisilla litkuilla tankista,lipeät,liuottimet ym eivät tehoa.Eli jos jollain on jäänyt kyseistä mömmöä hyllyyn ostaisin mielelläni annoksen yhteen tankkiin.
o4oo413668


kiitos!
2
Japsipyörät / Vs: Yamaha xs 400 -81 käyntiongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Timo Riihimäki tänään kello 15:40:22 »
Tulpanhatut vaihdettu keskenään. Hanan imuletku tulpattu (sieltä tuntuui imut) tuo pakopuoli  kans mietityttää. Venttiilivälys Ok.
3
Yleistä keskustelua / Vs: Sähköpyöräilijöiden kokemuksia ?
« Uusin viesti kirjoittanut Markku Juusela tänään kello 15:23:47 »
Moro

Älä vaan anna periksi etteikö olisi takuuhomma,pyörän merkki ja sähkövehkeitten merkki pitäisi kumpikin olla ihan sieltä parhaasta päästä eikä pyöräkään varmaan ollut halpa eikä kilsojakaan ole kuin sisäänajon verran,pistä pyöränmyyjä tiukoille.
Itse kelailin juuri n.25 km Cresent sähkärillä,hienosti pelaa ja tulee laiskan kuntoilijan edes jotain liikuntaa harrastettua (en juurikaan käytä sitä isointa avustusta).
4
Ostetaan / o: Honda CB72/CB77
« Uusin viesti kirjoittanut Niko Rötkö tänään kello 13:45:41 »
Ostetaan
Honda CB72/CB77 keulan osia

0407661653
niko.rotko@outlook.com
5
Yleistä keskustelua / Vs: Asuntovaunun kaasujääkaappi
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Tirkkonen tänään kello 13:26:05 »
valintakatkaisija tuli reissun aikana nyt vaihdettu ja sytytys mittari naputeltu herkäksi ja kaasujärjestelmä koe ponnistettu nyt kaikki toimii
6
Yleistä keskustelua / Vs: Ihmelääkkeitä.
« Uusin viesti kirjoittanut markkukovasin tänään kello 13:17:06 »
No miehän sain yhdestä työstä 40-prosenttista.

Vaan vielä ei kylmänpuhurit ole puistatelleet-joten
jääköön lääkintä syksymmälle...

t. Markku
7
Yleistä keskustelua / Vs: Sähköpyöräilijöiden kokemuksia ?
« Uusin viesti kirjoittanut JariLehikoinen tänään kello 13:14:47 »
Justiin vein huoltoon oman KTM Bosch moottorikulkineen. 690km kesti, kunnes lakkasi pelaamasta. 2017 0stettu, joten takuu meni jo. Katsotaan mitä sanovat, heräileekö henkiin vai tuleeko kallista sähköromua.
Harmi kun on runko  alumiinia, eikä Al hitsaus ole hallussa. Olis yksi kiinan 80cc apumoottori jouten. Tuolla menisi rivakasti maasturi metsäpolullilla. :/

Eikös asiallisessa pyörähuollossa lueta vikakoodi siinä heti viedessä ja kerrota samalla asiakkaalle ennakkoarvio? Tai siis nyt  tässä kyseessä olleessa huollossa.

Vai onko sama systeemi kuin pienkonekorjaamoissa, että otetaan na rakkine sisälle siinäkin tapauksessa vaikka heti tiedetään, ettei edes varaosaa saa ja tämä kerrotaan 2-3  viikon päästä?

Edelleen huollossa. Kerran jo soittivat että ohjelmapäivityksen jälkeen pelaa, maksoin päivityksen. Vähän vajaa 500m pääsin ja veto loppu, vein takas.
Ei anna vikakoodeja edes huollon testerille. Odotellaan...
8
Yleistä keskustelua / Vs: mustia puuruuveja
« Uusin viesti kirjoittanut Mika Malinen tänään kello 13:06:13 »
Nonnii, kiltin kiinalaisen lähettämät mustat puuruuvit tuli 16.7 maahan. Posti saikin heti viime maanantaina ne toimitettua postilaatikkoon. 3,89$ makso ja valtio halus 0,79€ tullia. Vaan postin runkkareille piti maksaa postimaksua joka oli verhottu käsittelymaksunimikkeen alle 2,55€ arvosta. Pikkasen tiheämpi kierre mutta muuten näyttää kanta samalta ja pituus sekä halkaisija täsmää just.

Nyt on pari infinity rs2000 vintage kaiuttimia entisöity. Uudet bassojen reunus foamit liimattu. Uusittu diskantit. Mitähän niillä tekis? Pitäskös yamahan vintage vaffistin kytkeä niiden kaa televiissioon.
9
Japsipyörät / Vs: Yamaha xs 400 -81 käyntiongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Kari Tirkkonen tänään kello 12:46:28 »
pakoventtiili ei mene kiinni käyntikierroksilla tai nokka-akselista nosto hävinny ?
10
Myydään: Mopot / KTM camping
« Uusin viesti kirjoittanut Valkonen Pekka Ensio tänään kello 11:55:34 »
KTM camping mopossa on kaksivaihteinen erkkolan saxsonette automaatti. Juuri entisöity kaikki käyty läpi uusiin osiin mennyt 900€ kuitit  tallessa.Ajettu 350km kaikki on mittarissa joka myös on uusi. joutaa myydä moottoripyörän tieltä jonka ostin hiljattain.Pyyntö moposta 2000€ Melkein valmis toinen moottori mukaan ja pyykkikorillinen osia muunmuassa uusi mäntä.Lohkoja,koppia.vaiteiston osia ym.


On rekisteröity viime vuonna marraskuussa.laittaisin kuvia mutta liian  suuret tiedostot sähköpostiin onnitunee.65 AVB voi tarkistaa trafin sivuilta.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10