VMPK ry Foorumi

Muut => Yleistä keskustelua => Aiheen aloitti: Atro Jaako - Syyskuu 25, 2015, 14:15:04 ip

Otsikko: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Atro Jaako - Syyskuu 25, 2015, 14:15:04 ip
Pohjustuksena se että postillani (söderkullan posti) on lukuisi kertoja jäänyt toimittamatta pakettien saapumisilmoitus. Tästä syystä olenkin aina pyytänyt kotimaisista lähetyksistä lähetyskoodin, jotta saan paketin noudettua. Mutta nytpä tuli tilattua osia ulkomailta ja posti jätti toimittamatta saapumisilmoituksen taas jälleen kerran.

Tilasin kesäkuun puolessa välissä hollannista osia.
Saapumisilmoitusta ei tullut ennen kesälomareissua. Jätin kuitenkin lomareissun ajaksi paketin noutoon valtakirjan eräille henkilöille.
Saapumisilmoitusta ei tullut lomareissun aikana, lähettäjän yhteystiedot olivat työsähköpostissani ja tiedustelin heti töihin tullessa lähetyksen tilannetta.
Sain tietää, että pakettini on ollut postissa jo kesäkuun lopulla ja maannut siellä kuukauden ja lähtenyt palautukseen.
Tuona aikana ei ole tullut yhtään saapumisilmoitusta tai muistutusta.
Kävin myös kesäkuun lopulla hakemassa nimelläni olevan toisen paketin ko postista. Jos postin järjestelmissä olisi jotain järkeä, niin minulle olisi varmaan siinä yhteydessä kerrottu, että nimellänne on toinenkin paketti.

Paketti lähti siis palautukseen heinäkuun lopulla, eikä se ole vieläkään palautunut lähettäjälle. Palautus kuuleman mukaan kestää aina vähintään 3 viikkoa (millä näitä kuskataan?). Kukaan ei tiedä paketista mitään, sillä ei ole mitään seurantanumeroa tms, normikäytäntö tietenkin. Mitenköhän tämä on mahdollista? Posti kuulemma laitta palautettavat lähetykset vain johonkin koriin, josta ne lähtee jonnekin...

Suomen posti ilmoittaa vain että ei ole heidän murhe, vaikka kaikki johtuukin juuri heidän puutteellisesta toiminnasta.
Posti tarjosi omasta virheestään "hyvityksenä" postimerkkejä.... pidän tätä enemmän jo v*ttuiluna.
Posti lupasi tehdä aiheesta kansainvälisen katoamisilmoituksen, eipä ole siitäkään kuulunut mitään.

Kaikki on yhtä sekaisin hollannin päässä. Lähettäjä on tehnyt selvityspyynnön 10.8., mutta kukaan ei ole vieläkään pystynyt kertomaan missä paketti on.

Jotenkin tuntuu, että tämä ei ole enää oikein nykypäivää... paketit liikkuu niin ettei niistä kukaan mitään tiedä, mutta ihmisillä pitäisi olla mikrosirut että niiden liikkeet tiedettäisiin millilleen...
Luulisi, ettei palautukset syystä tai toisesta ole mitään ainutkertaisia ja näihin olisi kehitetty jokin sujuva järjestelmä, etenkin näin nettikauppa aikakautena.

Eniten tässä suippii kuitenkin tuo Söderkullan postin toiminta, koska nämä puuttuvat saapumisilmoitukset ei ole mikään poikkeus. Nyt vain sattui ulkomaan lähetys jota en pystynyt seuraamaan ja pitämään puoliani.
Osistahan saisin varmaan rahani takaisin (paypal kauppa), mutta se sotii minun oikeustajuani vastaan.
Postihan ei tästä korvaa mitään jos tuota postimerkki v'ttuilua ei laske sellaiseksi.
Loppupelissähän maksaja (uusi lähetys jos paketti joskus vielä löytyy, tai kokonaan uudet osat) olen minä.
Ja sen pienen postimaksunkin ilolla maksaisin, nyt projekti on seisonut tästä riemusta jo monta kuukautta. Ja tämähän tulee kalliiksi kun piti ostaa toinen projekti...

Tällainen kokemus.

AJ


 

Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Lahtinen - Syyskuu 25, 2015, 15:34:37 ip
Meilläpäin käy posti yleensä ovella koittamassa onneaan ulkomaan paketin kanssa, josko joku olisi kotona.
Näppärää, ei tarvitse käydä edes hakemassa pakettia.

Mutta jos ovi ei aukea, niin jättävät postilaatikkoon pienen lapun, että paketti noudettavissa postista.
Tosin pitää sen verran odottaa, että paketti palautuu takaisin postiin.

Mutta laatikkoon jätetty lappunen on onnettoman pieni.
Luokkaa neljäsosa A-4 arkkia ja se hukkuu helposti mainosten joukkoon.

Kun kerran pakettia ei kuulunut ja näin seurannasta ( antaahan sinun paketin lähettäjä koodin?)
että se on kotipostissa menin noutamaan.
No eihän se helppoa ollut, kun paketti ei näkynyt heidän koneellaan.
Pikkupostissa hoituu asiat ja sain käydä hakemassa oman pakettini, kun tiesin sen olevan aika iso.
Helposti löytyi.

Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Syyskuu 25, 2015, 16:10:41 ip
Sama juttu Vaasan Gerbyssä, tiedä mihinkä ne saapumis ilmoitukset katoaa. Viimeksi kun tilasin E-Villen kautta kiinasta niin seurantakoodi rupes toimimaan kun oli Vantaan tullissa ja olin antanut luvan postin tullata. Oli tarra tullin avaama ja tietenki kaikki OK, kiinasta tulee vikakoodin lukija kaikilla kuluilla 4€ mutta jos lähettäisin sen Tampereelle maksaisi 7,9€.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: markus ojatalo - Syyskuu 25, 2015, 17:23:48 ip
juu, Suomen Postin korvaus politiikka on kyllä suoraa v'ttuilua. tuo postimerkki hyvitys on todella härskiä.......

Saapumis ilmoituksia #1 ja samalle lähetykselle #2 on jäänyt täälläkin saamatta. pieni kunta alle 3500 asukasta, kieli supi suomi.

sama juttu täällä, että ei paikallis Asiamiespostissa ole kellään järkeä mainita jos on 2 pakettia odottamassa, kun menee hakemaan yhtä koodin tai lapun kera, Tietämättä minä itse sen toisen paikalla olosta. Eikä auta kysyä ohimennen että onko muita nimelläni, kun eivät välitä tietää mitä hyllyssä on.

Postin rikkomia paketteja ja niiden korvaamatta jättämisiä on myös joutunut kärsimään.
esim viime keväänä paiskoivat pakettini jossa oli harvinainen ~250e jäähdytin paisari, tuli ulos paketista paisarin suulake. Kevyt hyvin pakattu laatikko, jonka päälle rahdissa lastattu jokin todella painava.

eivät korvanneet, koska muka puutteellisesti pakattu. ei siis "Särkyvä" mainintakaan olisi auttanut, vaan oli muka puutteellisesti pakattu.

Kun taasen olivat toiselle henkilölle korvanneet Tietokone Keskusyksikön ~150e arvosta, kun sen käypä markkina hinta oli ~70e. Vaikka oli laitetu normi pakettina ilman "Särkyvä" lisää. Oli paketin sisältö heilunut ja tärähtänyt emolevystä jokin rikki, ei siis ollut edes pahvilaatikko mitenkään kärsinyt.

Kukas nyt "kristallikruunujakaan" lähettelisi normi pakettina saati Tietokoneita. ja sitten Posti korvaa tottakai tuplana P*¨.kle.


ei mitään moraalia Suomen Postilla.

Kun taasen UK'ssa saa sitä sun tätä raha hyvitystä yleensä, pitkien pahoittelujen kera ja vielä kerran Voucerit lahja kupongit päälle. oli sitten kyseessä jopa Royal Mail tai paikallinen ruokakauppa ja kuivunut leipä.


Voitais kokeilla vaikka kuljettaa rahtina Suomen postin päällystön sydämen tahdistimet. Siinäpä olisivat sitten sisäänajettuna ja uutta parempia, takuu varmasti.Varsinkin tämän vuoden 2015 aikana ja jo viime vuoden loppupuoliskolla, kuulin yhdestä suuresta mp-liikkeestä paikan päällä olevana että Posti on mennyt todella huonoksi, että pakko suositella asiakkaille MatkaHuoltoa siirtyä MH'hon pikkuhiljaa.

Koska ei Postilla perusasiat toimi, juuri ne asiat jotka tässäkin Keskustelussa ovat aiheena.

tämä ei ole mh mainos. se ei auta joka ongelmaan eikä toimi joka pakettiin....Sitten on vielä nämä saak'lin Rahti firmat vaikka DPD DHL TNT Parcelforce jne ja niiden Suomi pään alihankkijat.

esim UK'sta minulle tuleva paketti Priority#1 on suomeen saapuessaan pudotettu Economy #2 luokkaan, kiitos Fi alihankkijan loppujakelijan. Olen siis maksanut Ovelle toimituksesta ja 1lk rahdista, mutta saan jotain aivan muuta.

Puhumattakaan että het kun paketti tulee suomeen, on Online nettiseuranta 3~5vrk jäljessä, ei toimi ollenkaan koskaan.
"ennen kaikki oli paremmin", nykyaika ei vain toimi.


Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Tatu Keränen - Syyskuu 25, 2015, 17:40:23 ip
Englannista tilasin Listerin kampiakselin ja laakerit halvimmalla mahdollisella kuljetuksella, kun painoa oli kuitenkin yli 30kg. Alle viikossa tuli perille ja vieläpä eteiseen saakka! Se on edelleen mysteeri, että kuinka se on tullut eteiseen saakka, kun ovien piti olla päivällä lukossa ja lukossa ne oli paketin saapumisen jälkeenkin. Yleensä vaativat jonkin kuittauksenkin, kun tuovat paketteja ovelle.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Syyskuu 25, 2015, 18:10:03 ip
Postilla oli aika ettei aseen osia kuljeteta, pyysin laittamaan pakettiin suihkuputki tai Hondan äänenvaimennin. Lähettäjänä asetalo tai vastaava, hyvin kulki.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Paavo Harola - Syyskuu 25, 2015, 18:36:10 ip
Ei nyt enää harmita, kun aikaa on kulunut pari vuotta. Kerran minulle lähetettiin paketti paikalliseen postiin. Siitä oli maksettu huomattava summa "seuraavana päivänä perille" maksua. En muista minkä niminen lisäpalvelu se oli. Töistä päästyäni ajoin täyttä vauhtia postiin ja olinkin perillä viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa. Edellisen asiakkaan poistuttua kysyin pakettiani. Henkilö tiskin takana sanoi, että ei anna paketia, ellei ole esittää saapumisilmoitusta.
Sanoin, että aapumisilmoitukseni oli kotona postilaatikossa, koska en olisi ehtinyt ajoissa, jos olisin ensin käynyt kotona.
En anna pakettia, vaikka tuntisin vastaanottajan, sanoi virkailija. Vielä yritin ja kysyin, että ehdinkö hakea kortin kotoa? Aikaa menisi korkeintaan kuusi minuuttia.
Ei, sanoi vrkailija, suljen heti kun poistutte. Pakettini oli näkyvillä hyllyllä.
No, seuraavana päivänä sain paketin ja elämä jatkuu.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Ossi Viita-aho - Syyskuu 25, 2015, 19:01:59 ip
Nyt on tullu monenlaista käikälettä, romua ja vaarallista tavaraa Matkahuollolla. Pittää kyllä sanua, että homma on toiminu erinomaisesti.

Männä viikolla torstaina kolomen aikkaan iltapäivällä tilasin nettikaupasta harrastetavaraa Joensuusta ja perstaina 11:34 piipitti puhelin, että nyt saa tulla hakemmaan.

Tällä viikolla tiistaina puolenpäivän aikkaan tuli toimittajalta ilimotus, että osia on pantu Matkahuollon mukkaan ja keskiviikkona 7:35 puhelin piipitti, että saa tulla hakemmaan.

Eikä nää ole ainuat positiiviset kokemukset. Postista vois kyllä sanua jottain muuta, mutta on sielläki monesti homma toiminu ihan hyvin. Tosin tuommosseen noppeutteen Posti ei oo päässy vielä koskaan.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Syyskuu 25, 2015, 19:16:27 ip
Monissa paikoissa on postikonttori suljettu, ja toiminnot hoidetaan lähikaupassa. Hyvä niin, koska aukioloajat arkisin jopa 7-20 ja viikonloppunakin auki. Myös asiakaspalvelu parempaa.  :)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Syyskuu 25, 2015, 20:28:08 ip
Posti tekee sudokun, kiinasta puoleen hintaan kotia. Miten se on mahdollista.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Syyskuu 25, 2015, 21:08:30 ip
Posti tekee sudokun, kiinasta puoleen hintaan kotia. Miten se on mahdollista.

 Tätä minäkin ihmettelen.
 Saksasta ja englannista, ja jopa kiinasta, tavara liikkuu kotiovelle asti halvemmalla kuin suomen sisäisessä postissa.
 Niin, ja lisänä. Sakun ja engelsmannin firma ei laita niin isoja lähetyskuluja kuin suomi firma, ja onhan se tavarakin lähtöhintakin yleensä sen puolet halvempaa. Toimitusaika tuotteilla on yleensä sama, tai ulkomailta se on yleensä jopa nopeampi. Tuskinpa nekään firmat niitä tappiolla myy ja lähettelee?

 Tilasin just enskaan englannista männän, ja koneeseen täydellisen tiivistesatsin kotiovelle toimitettuna. Oli tasan puolet halvempi setti kuin näiltä kotimaisilta sinne postiin toimitettuna. Marmoritiskillä en viitsinyt edes käydä tätä heikkoa mieltäni pahoittamassa.  ::)
 Tässäkin tapauksessa ja vertailun vuoksi. Hinnan tarkastus tapahtui saman valmistajan, ja just samoilla osilla.

 Että harakiri, tai sitten vaikka se sudoku?

 Joo, ja hyvinhän posti kulkee. Laskuja se kyllä jaksaa ihan joka päivä tuonne laatikkoon kantaa.  :embarassed:
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Hakola - Syyskuu 26, 2015, 04:45:55 ap
meilläpäinpostinkantajattuntuu olevan lukutaidottomia, numeroita tuntemattomia ja villa paikallistuntemusta.
Hyvin usein meille jaetaan vieraan posti ja usein saman vieraan.
Ei siinä mitään, mutta tästä n matkaa oikeelle vastaanottajalle semmonen 5 km.
Jokusenkin kerran oon toimittanu töihinmennessä oikeelle vataanottajalle.
Sitten vein poetin laatikkoon maininnalla"jaettu väärään osoitteeseen" ja kuis olla, taasen jaettiin meille.
Laitoin sitten kyselyn postin asiakaspalveluun, ettämihin voin ilmottaa tilinumeron, minne voivat maksaa palkkion postinjakelusta,
ei vieläkään ole kuulunut tai näkynyt vastausta, se siitä asiakaspalvelusta.

Kyllähän postille kiitostakin pitää antaa, on meille tullu myös muitten tilaamia lehtiä.
Eipä tarvi itse tilailla, kun tilaamattakin tulee ja hyvin ennättää lukee, ennen toimittamista eteenpäin.
Lisäks posti aktiivisesti kehittää uusia "palveluja",  vaikkei vanhatkaan toimi, se lienee sitä innovatiivisuutta.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Harri Kauranen - Lokakuu 01, 2015, 11:08:40 ap
Minä viikko sitten postitin ntavallisen paketin vantaalle,eikä se muka vieläkään ole mennyt perille.Tars tosta numerosta seurata sen paketin reittiä,on vaan niin suttunen toi lappu,juur siitä numeron kohdalta,että en kyllä saa siitä mitään selvää.Että sellanen tapaus.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 02, 2015, 03:07:34 ap
Kiinasta tulee paketti ovelle asti ja kaikki toimitus kulut sun muut on yhteensa 4€, sama paketti esim. Vsa to Tampere maksaa 7,9€. Posti ex itella kuolee pois kun yksinoikeus vapautuu.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 02, 2015, 06:50:17 ap
Monissa paikoissa on postikonttori suljettu, ja toiminnot hoidetaan lähikaupassa. Hyvä niin, koska aukioloajat arkisin jopa 7-20 ja viikonloppunakin auki. Myös asiakaspalvelu parempaa.  :)

Niin on meidänkin kylällä ollut jo kauan,jopa asiamies(ruokakauppa)on ehtinyt vaihtua kertaalleen.
Ja noista paperilappusistahan on jo päästy eroon vuos pari sitten ja saapuva paketti on kätevintä noutaa siten että puhelimella näytät viivakoodia lukijaan.Eli toimittaja lähettää seuranta- ja saapumiskoodin vastaanottajalle.

Kiinan toimituksista ei voi puhua samana päivänäkään..
Tilasin telkkarin Suomesta,postimaksu se halvin 6,90 ja perillä lähetystä seuraavana päivänä.En edes kerinnyt hakea sitä pariin päivään  :)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Kari Vähäkainu - Lokakuu 09, 2015, 11:47:41 ap
Aika hurjaa on tämä Postin hinnoittelu:
Suomesta maksikirje 2 kg Ruotsiin maksaa 37 euroa ykkösluokassa.
Maksikirje Ruotsista Suomeen ykkösluokassa 2 kg maksaa 40 kruunua eli 4,31 euroa.

Se on vissiin pitempi matka suomesta ruotsiin kuin toisinpäin? ;)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Kari Sillanpää - Lokakuu 09, 2015, 11:51:46 ap
Aika hurjaa on tämä Postin hinnoittelu:
Suomesta maksikirje 2 kg Ruotsiin maksaa 37 euroa ykkösluokassa.
Maksikirje Ruotsista Suomeen ykkösluokassa 2 kg maksaa 40 kruunua eli 4,31 euroa.

Se on vissiin pitempi matka suomesta ruotsiin kuin toisinpäin? ;)

Kansainvälinen tariffisopimus määrää että 2 kilon paketin postituksen kuuluu maksaa "jotain neljäkymppiä" ;) Rahayksikköön sopimus ei kantaa ota.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Harri Kauranen - Lokakuu 09, 2015, 13:43:26 ip
Kiinasta pari kiloo tulee parilla euroo.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Mäki-Paavola - Lokakuu 09, 2015, 21:45:23 ip
Ja monesti Kiinasta tilatessa esim. eBayn kautta tavara tulee ilmaisilla posteilla. Joskus jopa melko nopeasti, yleensä ei.
Toissatalvena oli jännä, Amerikasta tuli pakoputki parissa viikossa, Kiinasta minikrossin virtavermeet peräti viikossa ja Nakkilasta pari tiivistettä ja neulavena: kolme kuukautta! ;D
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 09, 2015, 22:02:00 ip
Ja monesti Kiinasta tilatessa esim. eBayn kautta tavara tulee ilmaisilla posteilla. Joskus jopa melko nopeasti, yleensä ei.


Nyt en ole Kiinasta tilannut enää mitään kesän jälkeen mutta kannattaa hiukan maksaa rahdista niin saa viikossa kotiin.
Pari,kolmekin euroa auttaa asiaa.Muuten voi olla 2-3 vkoa,ne ilmaiset joukkokontitukset.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Lokakuu 14, 2015, 10:16:45 ap
Hymyilevä nuori neito soitti tänään ovikelloa. Hänellä oli mukanaan Saksasta viime viikolla tilaamani osat, sekä päivän posti. Eipä valittamista.  :)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Tatu Virtanen - Lokakuu 14, 2015, 10:26:27 ap
1.10 tilasin Usasta hehkusuuttimia pikkuveljen kaivinkoneeseen. 4.10 olivat Helsingissä tullissa. Eilen olivat omassa postilaatikossa Keski-Suomessa. Mielestäni erittäin kohdillaan. Ja kuljetuskulut niin pienet, ettei Suomen sisällä olisi saanut kummoista pakettia liikkeelle..
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 14, 2015, 15:19:25 ip
1.10 tilasin Usasta hehkusuuttimia pikkuveljen kaivinkoneeseen. 4.10 olivat Helsingissä tullissa. Eilen olivat omassa postilaatikossa Keski-Suomessa. Mielestäni erittäin kohdillaan. Ja kuljetuskulut niin pienet, ettei Suomen sisällä olisi saanut kummoista pakettia liikkeelle..

MInä oon saanu muiden jutuista ja omista varaosakauppojen selailuista sen käsityksen että useamman kympin maksaisi heti kun paino alkaa lähennellä puolta kiloa tai yli.
Vai onko tilanne muuttunut?
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 14, 2015, 15:33:42 ip
Sain juuri ilmoituksen jotta jos en hae pakettiani se palautetaan lähettäjälle, miten olisin hokannu hakea kun ei ole meidän laatikkoon tullut hakuilmoitusta. Laitan nyt lukon laatikkoon kun usein on pyörätien varressa postia, poijaan viikarit niitä ilmeisesti tyhjää. Naapurilta häipyi autoonsa tilatut vara avaimet eli pian häipyy auto pihasta.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Mika T Kyllönen - Lokakuu 14, 2015, 15:42:29 ip
Sain juuri ilmoituksen jotta jos en hae pakettiani se palautetaan lähettäjälle, miten olisin hokannu hakea kun ei ole meidän laatikkoon tullut hakuilmoitusta. Laitan nyt lukon laatikkoon kun usein on pyörätien varressa postia, poijaan viikarit niitä ilmeisesti tyhjää. Naapurilta häipyi autoonsa tilatut vara avaimet eli pian häipyy auto pihasta.

Toi on kyllä mielenkiintoista, että postista ei tosiaankaan saa pakettia ulos ilman sitä ilmoitusta ( tai tracking numeroa)......jos vaikka amerikan setä olis laittanut paketissa hyvvyyksiä tulemaan ja käy noin että se lappu häviää niin ei tule paketti perille....et saa postista ulos edes nimelläsi...pitäis saada siltä ameriikan sedältä sen lähetyksen numero...  :-[
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 14, 2015, 15:52:38 ip
En tilaa mitään enään ilman seuranta koodia, kiinan lähetykset näkyy jos se on laivattu, lentorahti näkyy kun on Vantaan tullissa. Aina maininta että posti saa tullata, vikakoodin lukijassa hieno teippi tullin avaama.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Lokakuu 14, 2015, 21:05:03 ip
Sain juuri ilmoituksen jotta jos en hae pakettiani se palautetaan lähettäjälle, miten olisin hokannu hakea kun ei ole meidän laatikkoon tullut hakuilmoitusta. Laitan nyt lukon laatikkoon kun usein on pyörätien varressa postia, poijaan viikarit niitä ilmeisesti tyhjää. Naapurilta häipyi autoonsa tilatut vara avaimet eli pian häipyy auto pihasta.

Minulle ei tullut edes saapumisilmoitusta, vaan viehättävä nuori neito toi paketin ovelle asti.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 15, 2015, 15:40:41 ip
Ei kerennyt Henry hakea vaan paketti matkaa Kiinaan takaisin. Painon mukaan max korvaus on 20€, halvalla meni uusi tabletti. En ikinä käytä postin palveluja enään.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Heikki Veijanen - Lokakuu 15, 2015, 17:23:27 ip
Moikka

Paketti Iidensalmesta noin 14.00. Voutilassa (Vantaa) 03.00. Piti olla  kotiinjakelu. Edelleen Voutilassa 16.00. Sinnehän ei ole puhelinyhteyttä ulkopuolisolla. Asiakas palauttessa luvattiin hoitaa asia. Ja vi"U%. Päivän lehti laatikossa n.15. Siis päivän lehti ei mikään iltapäivälehti, näin se posti kulkee. Miksi postintapaileen siivoojalla on kärryssä kahdenlaista vessapaperia? 1-5 kerrokseen tavallista, 6:nen kerroksen johtajistolle ekstra pehmeää.

Hessu
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Lokakuu 15, 2015, 20:19:33 ip
 Kiitos postille.
 Tänään et tuonut postilaatikkoon yhtään laskua. Hämmästyin suunnattomasti kun laatikosta löytyi pelkkiä mainoksia. Piti katsoa oikein kahteen kertaan ne mainosten välit. Enkä löytänyt. :o

 No, huomenna on uusi päivä, ja taas löytyy todennäköisesti ne tutut postit: Lähi-tapiolalta, soneralta, op:lta, verohallinnolta, dnalta, if:ltä, rautakaupat, ... yms...yms...
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 15, 2015, 20:32:01 ip
Kiitos postille.
 Tänään et tuonut postilaatikkoon yhtään laskua. Hämmästyin suunnattomasti kun laatikosta löytyi pelkkiä mainoksia. Piti katsoa oikein kahteen kertaan ne mainosten välit. Enkä löytänyt. :o

 No, huomenna on uusi päivä, ja taas löytyy todennäköisesti ne tutut postit: Lähi-tapiolalta, soneralta, op:lta, verohallinnolta, dnalta, if:ltä, rautakaupat, ... yms...yms...

Minä en koskaan oota kuin pakettia tai kirjettä ja niitä harvoja ilmaisjakelun sanomalehtiä :)
Ainoo lasku taitaa olla ajoneuvoverolasku mikä tulee neljästi vuoteen ja tulisko hammasläkärilasku noin parin vuoden välein.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 15, 2015, 20:49:42 ip
Yhtäkään Joulu korttia ei meiltä enään lähde, kaikilla on kännykkä johon saa kivan kuvan liitteeksi. Posti saa soittaa kuolin kellojaan. Tana tänään oli aselehti ihan rutussa, mitä mä maksan ruttulehdistä.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Lokakuu 15, 2015, 21:05:13 ip
Kiitos postille.
 Tänään et tuonut postilaatikkoon yhtään laskua.

Minulle ei tule koskaan laskuja postitse.
Kaikki laskuni tulevat e-laskuna suoraan pankkiin, jossa voin tarkistaa ne ja sitten maksaa parilla hiiren napsautuksella.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jaakko Latvanen - Lokakuu 15, 2015, 21:08:42 ip
Laita Tuomo siihen luukkuun sellanen tarra että EI LASKUJA

jv
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 15, 2015, 21:53:42 ip
 
Laita Tuomo siihen luukkuun sellanen tarra että EI LASKUJA

jv

 :) ;D
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Lokakuu 15, 2015, 22:32:13 ip
Mä laitan lapun ei postia, serkkupoika ei suostunut laittaan postilaatikkoa tie varteen niin tulee kerran kuussa iso nippu rappusille. Kaikki laskut tulee firman laatikkoon ja tuon nipun panee paperin keräykseen avaamatta. Soon präntööllä omat lait.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Lokakuu 16, 2015, 20:14:06 ip
 Tänään on postin osalta palattu normaaliin päivä järjestykseen. Laatikko oli puolillaan laskuja.
 Kiitos posti, et pettänyt.

 Olis sitten seuraava postin ihmettelyn aihe. Tilasin englannista pumpun, ja nyt pitäis lähettää se vanha pumppu vaihdossa. Firma ei sisällyttänyt hintoihinsa lähetys- eikä pakkauskuluja. Pelkkä toimitusmaksu, jolla se sitten myöskin tuli kotiovelle. Dhl, 12 euroa.
 Tulipahan just samaan aikaan tilattua täältä kotimaasta vähän mp-rojua, hieman "erilaisella" lähetys-, ja toimitustavoilla, sekä postikuluilla. Paino kutakuinkin just sama.

 No, palataanpa takaisin itse asiaan. Saas nähdä kuinka moninkertainen hintaero on samalla pumppupaketilla, ja samalla reissulla toiseen suuntaan? N. 1,5 kg paketti.

 Elämä on.  ???
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Lokakuu 16, 2015, 20:24:42 ip

 Olis sitten seuraava postin ihmettelyn aihe. Tilasin englannista pumpun, ja nyt pitäis lähettää se vanha pumppu vaihdossa. Firma ei sisällyttänyt hintoihinsa lähetys- eikä pakkauskuluja. Pelkkä toimitusmaksu, jolla se sitten myöskin tuli kotiovelle. Dhl, 12 euroa.


 No, palataanpa takaisin itse asiaan. Saas nähdä kuinka moninkertainen hintaero on samalla pumppupaketilla, ja samalla reissulla toiseen suuntaan? N. 1,5 kg paketti.


Mitä mää sulle silloin sanoin?
Toki siinä ei myöskään mainittu paljon maksaa lähettää pantti Suomesta-ja mistäs ne semmosia vois tietää eikä kiinnosta ;D

Toivotaan nyt kuitenskin että pumppu kestää-ja vähän ylikin sen 2 v takuuajan  ;)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Lokakuu 16, 2015, 22:25:25 ip

 Olis sitten seuraava postin ihmettelyn aihe. Tilasin englannista pumpun, ja nyt pitäis lähettää se vanha pumppu vaihdossa. Firma ei sisällyttänyt hintoihinsa lähetys- eikä pakkauskuluja. Pelkkä toimitusmaksu, jolla se sitten myöskin tuli kotiovelle. Dhl, 12 euroa.


 No, palataanpa takaisin itse asiaan. Saas nähdä kuinka moninkertainen hintaero on samalla pumppupaketilla, ja samalla reissulla toiseen suuntaan? N. 1,5 kg paketti.


Mitä mää sulle silloin sanoin?
Toki siinä ei myöskään mainittu paljon maksaa lähettää pantti Suomesta-ja mistäs ne semmosia vois tietää eikä kiinnosta ;D

Toivotaan nyt kuitenskin että pumppu kestää-ja vähän ylikin sen 2 v takuuajan  ;)
No onhan se 2 vuotta jo paljon enempi kuin ne omat korjaukset jotka kesti maksimissaan sen 2 viikkoa. Pessimisti ei pety. :)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: lasse roholm - Marraskuu 13, 2015, 09:59:45 ap
No enpä enää ihmettele noi postimaksut suomessa  ???  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111320656685_uu.shtml (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015111320656685_uu.shtml)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jukka Uotila - Marraskuu 13, 2015, 11:03:03 ap
Posti tappaa suomalaisen verkkokaupan hinnoittelullaan  :-[
Ihmetellään ja pyöritellään peukaloita, kun ollaan taantumassa.

Jossain se vika on, kun sama tuote maksaa alle puolet ulkomailla kuin Suomessa ja kuitenkin
katerakenne on maailmalla sama kuin meillä.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Marraskuu 13, 2015, 11:07:18 ap
"– 40 vuotta postissa töissä olleet sanovat, etteivät ole ikinä kokeneet näin huonoa henkilöstöpolitiikkaa, PAU:n puheenjohtaja Heidi Nieminen sanoi.

Nieminen kuvaa ilmapiiriä postissa todella heikoksi. Tästä esimerkkinä hän kertoo viesteistä, joita hän saa kentältä.

– Yleisin käytetty sanamuoto on, että tätä ei tulla ikinä antamaan nykyjohdolle anteeksi." Yle-uutiset (http://yle.fi/uutiset/postin_tyoriita_karjistynyt_entisestaan__tata_ei_tulla_ikina_antamaan_nykyjohdolle_anteeksi/8452024)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jaakko Latvanen - Marraskuu 13, 2015, 13:27:16 ip
Posti tappaa suomalaisen verkkokaupan hinnoittelullaan  :-[
Ihmetellään ja pyöritellään peukaloita, kun ollaan taantumassa.

Jossain se vika on, kun sama tuote maksaa alle puolet ulkomailla kuin Suomessa ja kuitenkin
katerakenne on maailmalla sama kuin meillä.

Postin palkkoihin en halua ottaa kantaa, en johtajien enkä työntekijöiden.  Tai tuossa iltis-linkissä ensin katsoin, että eihän tuo viiskyttonnia pääjohtajalle oo paljon mitään, mutta olikin kuukaudessa eikä vuodessa... Kaupan muista kuin logistiikan kuluista - tai huimaavista voitoista - en myöskään mitään ymmärrä.

Mutta tuosta kuljettamisen hinnoittelusta aion jotain sanoa.  Jos kiinasta tai jostain muualta kaukaa euroopasta tilaa paketin, ja se tuodaan kotiovelle upsin tai tnteen tai jollain muulla autolla, ja kuljetus maksaa vaikka kympin, niin uskotteko siihen?  Minä entisenä logistiikan ammattilaisena ja ammattilaisten kouluttajana en usko.  Jos pienikin kuorma-auto peruuttaa Anttolan perukoille meidän portille, ja kuski tulee soittamaan ovikelloa, se maksaa mieluummin satasen kuin kympin.

Periaate kustannusvastaavassa hinnoittelussa pitäisi olla, että jos se auto jakaa pelkästään minunlaisilleni asiakkaille, se elää työllään.  Tuolla ilmoitellulla hinnoittelulla ei elä.  Riittäisi henkilöauto jakeluun, ei ehtisi työpäivässä takakontillista enempää minunlaisiani - haja-asujia ja yhden paketin tilaajia - palvella.  En väitä, että kuljetuskustannukset olisi piilotettu tuotteen hintaan, kun saattaa olla niin, ettei sen auton ja kuskin meillä käynnin kulut peity, vaikka saisi kaiken mitä maksan.  Vääristymä tulee siinä, että mukana kulkee jotain, jonka maksaja maksaa osan minunkin rahdistani.  Puoli kuormaa voi mennä yhteen paikkaan, ja sen kuorman - yleensä teollisuutta tai yritystoimintaa edustava - tilaaja maksaa minunkin rahtini.  Kunnes joku tarjoaa pelkästään sille isommalle tilaajalle toimitusta edullisemmin.  Ja sitten minunlaisilleni kuljettava - kuten posti - alkaa tuottaa tappiota.

Ei sillä, ei me asiakkaina tälle mitään voida tehdä.  Mutta ymmärretään vain nauttia tilanteesta, jossa joku muu maksaa meidän kulumme, ja varaudutaan siihen, että tässäkin kohtaa kulutusjuhla loppuu aikanaan.

jaakkovaakko
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jorma Drufhagel - Marraskuu 13, 2015, 17:46:53 ip
Postia pitää kiitellä ei ole viikkoon tullut laskuja, eipä silti muutakaan postia. Hyvin menee mutta menköön >:(
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jouko Kuisma - Marraskuu 13, 2015, 19:43:30 ip
Mutta ei ole Postila mitään käsitystä mihin maailma on menossa!
Kantoivat ennen minun ovenpielen laatikkoon sellaiset pikkupaketiti, jotka eivät mahtuneet portinpielen Stala-laatikon luukusta.
Sitten lopettivat ja veivät takaisin jakelukeskuseen ja jättivät avin lapun, että saan itse noutaa sen sieltä.
Minä soittelin sinen jollekin aluepäällikölle ja kerroin, että ovat enne kavelleet sen 10 metriä ja jättäneet pakeitin meille, mutta nyt raahaavat sen takaisnn 5 km matkan!
Päällikö lupasi, että toki jättävät sen mulle, mutta pitää maksaa lisää parikymppiä kuukaudessa.
Niinkuin se olisi heille ilmaista, että raahavat ne takaisin jakelukeskukseen
Mutta tälä päälliköllä ei ollutkaan 50 kE kk-palkka! ;)

kilpaielva firma soitta amulel, että ovat tuomasa pakettia, oonkokotona.
Jos en, mielellään jättävät sen ovenpielen laatikkoon, tai jopa alapihan autokatokseen.
Ja samaan hintaan!
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Marraskuu 13, 2015, 20:02:20 ip
Kyllä mun vikakoodin lukija maksoi 18€ ja kotia toimitettuna 22€, Siis 4€ oli posti ja käsittely maksut. Sama 4€ oli jatkojohdossa joka tuli postiin kirjattuna, en ollut kotosalla, se olisi mahtunut postilaatikkoon mutta oli kirjattu ja vaati kuittauksen. Kyllä posti pian herää kun menettävät monopolinsa, tulee virosta, espanjasta ja ties mistä kilpailua peliin.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jukka Uotila - Marraskuu 13, 2015, 20:14:11 ip
Ihmettelen vaan sitä kun halvin tilaus Kiinasta maksoi postikuluineen 0,82€ ja se kannettiin tänne korpeen postilaatikkoon.
Miten Postin kannatti kantaa se tänne? Kuka sai siitä muutaman sentin postimaksuja?
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Jouko Kuisma - Marraskuu 13, 2015, 21:34:19 ip
Kyllä mun vikakoodin lukija maksoi 18€ ja kotia toimitettuna 22€, Siis 4€ oli posti ja käsittely maksut. Sama 4€ oli jatkojohdossa joka tuli postiin kirjattuna, en ollut kotosalla, se olisi mahtunut postilaatikkoon mutta oli kirjattu ja vaati kuittauksen. Kyllä posti pian herää kun menettävät monopolinsa, tulee virosta, espanjasta ja ties mistä kilpailua peliin.

Kuvittelevat, että maailma muttuu kun lakkoilevat vaan.
Ei yhtään kuullosta heräämiseltä, enemmän, että unennäkö vaan lisääntyy!
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Jokinen - Marraskuu 19, 2015, 07:14:33 ap
 ;D ;D

(http://hs10.snstatic.fi/webkuva/sarjis/560/1306003383117?ts=92)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: markkukovasin - Marraskuu 19, 2015, 07:23:52 ap
Njoo...Nyt se lakko sitten alkaa-mutta miten menee sitten se,että jos
lakko pitkään jatkuu-ja postin mukana tulevat laskut eivät tulekaan-ja maksaminen
menee pitkäksi.

Nyt toki viisastellaan,että hommaa e-laskuja...Vaan kun en hommaa. Pankkikonttorin
pitäminen kotona ei ole mun hommia.

Mutta-jännä tilanne kumminkin-koska monissa laskuissa maksuaika on joskus todella lyhyt-
kesällä tuli yksi lasku,jonka eräpäivä oli kahden päivän päästä sen laskun saapumisesta.

Kaipa tämä on sitten semmoinen "Fordson Majuri"-tilanne? Mutta sotkua ja sähläystä
tämä saattaa aiheuttaa.

t. markku
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Taito Nuutinen - Marraskuu 19, 2015, 08:12:05 ap
Smp ja Pekka takas puikkoihin..
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Harri Holopainen - Marraskuu 19, 2015, 11:55:59 ap
Auton avaimet seuraavaksi aamuksi etelä to pohjonen about 40€, kiitos nöyrä maksaja
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Antti Mäki-Paavola - Marraskuu 19, 2015, 14:36:20 ip
3 viikkoa ehti Hollannista tullut paketti olla Postilla hukassa ennenkuin eilen viimein sain sen noutaa paikallisesta postista. Olisi varmaan vieläkin hukassa ellei yksi tutun tuttu joka ko. firmassa työskentelee olisi ottanut asiaa selvitettäväkseen ja paikallistanut pakettia totaalisen väärältä suunnalta, jonne se oli jonkun lajittelumokan takia lähtenyt. Asiakaspalvelun kautta kun koetin asiaa ensialkuun selvitellä niin sielä vain voivoteltiin ja jeesusteltiin tätä lakkoa ja tyrkytettiin postimerkkejä... ::)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Hannu Hartikainen - Marraskuu 19, 2015, 16:53:04 ip
Njoo...Nyt se lakko sitten alkaa-mutta miten menee sitten se,että jos
lakko pitkään jatkuu-ja postin mukana tulevat laskut eivät tulekaan-ja maksaminen
menee pitkäksi.Eikös se lopu jo lauantaina.
Kuulemma silti pitkä ruuhka aiheutuu.En usko että mihkään laskujen lähettämisiin(PRIORITY) vaikuttaa vaan paketteihin ja ulkomaan kamaan..Minulla ei oo kuin yksi tilaus tulossa enää,ehtispä nyt se vaan lakon alta kotiin.
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Harri Holopainen - Marraskuu 20, 2015, 14:30:17 ip
Ei oo tullut (maksettu)lehti viikkoon, missä lie postin(jakajien) perseessä >:( Valitus menossa  ;)
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Timo Nykänen - Joulukuu 20, 2016, 19:13:54 ip
Paketti saapunut lähipostiin 1.12, saapumisilmoitus 19.12, joku mättää?
Huhun mukaan posti alkaa muiden toimiensa ohella jakamaan myös postia  :laugh:
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Atro Jaako - Maaliskuu 28, 2018, 14:23:35 ip
Nyt posti sen teki taas...

Uskaltauduin pitkästä aikaa tekemään tilauksia ulkomailta, ihan ameerikoista asti.

No muutama viikko tilauksesta tuli tullausvaatimus, jonka hoidin samoin tein pois.
No pakettiapa ei alkanut kuulumaan.
Lähetystunnuksella näkee, että paketti on heti tullauksen jälkeen luovutettu suomen postille, jonka jälkeen tapahtumat seis.

"Asiakaspalvelusta" tulee vastaus, että paketin osoitetiedoissa voi olla virhe (niillä pystyi kuitenkin lähettämään tuon tullausvaatimuksen postitse kotia) tai puuttuvat lähetysasiakirjat (tarkoittanee käytännössä viivakoodia, joka on ollut luettavissa ainakin suomen postiin asti) ovat puutteellisia.

Vastuu siitä, että suomen posti on kämmeltänyt lähetyksen siirretään viestissä ihan kylmästi lähettäjä maan postille. Sinne pitää ohjata valitukset ja korvausvaatimukset. Tämähän tarkoittaa käytännössä sitä, että vastaanottaja eli minä vastaan koko tappiosta.
Kyseessä oli tällä kertaa osa, jolle ei varmuudella pystytä löytämään korvaa vastaavaa osaa.
Vaikka itse osan arvon saisikin jollain ihmeen konstilla keploteltua tuolta ameriikan maasta, niin postikulut ja maksettu tulli jää kuitenkin tappioksi.
Tullihan ei varmasti maksua palauta, kun tuotekin on vapautettu Suomeen (postille)

Mitähän tästäkin nyt sitten oppisi.... ainakaan tuo postin toiminta ei ole parantunut. Vastuuta ei omista virheistä oteta.

AJ

[ylläpito on poistanut liitteen]
Otsikko: Vs: Kiitos postille.
Kirjoitti: Reijo Huhtakangas - Maaliskuu 28, 2018, 16:15:50 ip
Ihmettelen vaan sitä kun halvin tilaus Kiinasta maksoi postikuluineen 0,82€ ja se kannettiin tänne korpeen postilaatikkoon.
Miten Postin kannatti kantaa se tänne? Kuka sai siitä muutaman sentin postimaksuja?

Persnetolla se posti niitä kiinanpaketteja joutuukin kuskaamaan, kyseessä on kansainvälinen postisopimus jonka mukaan kirjeen postimaksun pitää olla halpa jotta kaikilla ihmisillä olisi varaa se lähettää, kyse on siis jonkinlaisesta tasa-arvosta rikkaitten jä köyhien välillä.

Kunkin maan postilaitos määrittelee itse mikä on kirje ja mikä ei , länsimailla on aika yhteneväiset käytännöt sen suhteen , mutta Kiina käyttää järjestelmää häikäilemättä hyväkseen, sen "kirje" kategoria on niin laaja että myös useimmat paketit kuuluvat sen piiriin, ja suomen postin ei auta muuta kuin kuskata ne paketit perille.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Ari Nieminen - Maaliskuu 28, 2018, 16:59:57 ip
Lopettavat meiltä kyläkaupan yhteydessä olevan postin. Postimatka piteni 15 km ja sekin joku pakettiposti
Lopettelevat näitä kuulemma aika paljon , satoja
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Kari Sillanpää - Maaliskuu 28, 2018, 18:39:02 ip
Puolustukselle puheenvuoro ;)

Mulle on aina tulleet ameriikanpaketitkin perille, tosin koko on ollut kuplakirjekuoresta vajaaseen kenkälaatikkoon. Muutaman on tuonut postiljooni suoraan ovelle, loput on saanut noutaa postista. Tulliselvityksen olen saanut tehdä jokusesta, tosin tullia ei peritä noista mitä olen tilannut, antiikkisia lelu-lentsikoiden vanhoja moottoreita ja varaosia lähinnä kun ovat, se kategoria on tullivapaa mutta alvit menee tietysti.

Kiinasta yritän olla tilaamatta mitään. Pienen ihmisen kannanotto  :-\

Pakettiautomaattijutut ovat myös toimineet, tekstarit tulee perille jne. Ikävä puoli on se että se Siwa missä postin tiski ennen oli, lopetettiin , ja uusi tiski on paljon ruuhkaisemmassa K-marketissa joka on lisäksi muutaman kilsan päässä kun se Siwa oli melkein vieressä. Onneksi on tullut uusi pakettiautomaatti lähi-Äss-markettiin.

Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Eero Nikkanen - Maaliskuu 28, 2018, 19:20:22 ip

 Posti toi mulle saapumis-ilmoituksen.
 Ei mulle pitäny mitään saapua ja sainkin tavattua lapusta aivan vieraan nimen.
 Kirjoitin päälle, että saapunut väärään osoitteeseen päivänä x ja vein lähimpään keltaiseen loodaan.

 Seilaahan se taas muutaman päivän tässä nurkilla, muttei vika sinällään Postin ole, vaan sen huolimattoman kantajan.
 Tavallisen ihmisen tavallinen erhe, joka tietty kaatuu työantajan niskaan.   Paska laitos, paskoja ihmisiä.  :P
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Atro Jaako - Maaliskuu 29, 2018, 12:24:37 ip
Seilaahan se taas muutaman päivän tässä nurkilla, muttei vika sinällään Postin ole, vaan sen huolimattoman kantajan.
 Tavallisen ihmisen tavallinen erhe, joka tietty kaatuu työantajan niskaan.   Paska laitos, paskoja ihmisiä.  :P
Suomessa ei voi työntekijöitä virheistä syyllistää, vika on aina työnantajan tai esimiehen (esimieshän ei ole työntekijä, tokkopa edes ihminen)
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Tatu Keränen - Maaliskuu 29, 2018, 18:42:34 ip
Alle viikossa tuli etelä ruotsista autonosa paketti tänne Ouluun tänään. Ihan postilaatikkoon asti oli posti pienen paketin tuonut. Toisinaan postin kulkeen ihmeen nopeastikkin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jarkko heikkilä - Kesäkuu 28, 2018, 17:00:21 ip
Olipas taas kokemus postin palvelusta.. >:(

Jotain uudistuksia tullut ja heti nousi kupla ohtaan.

Vein paketin postiin.   Paketti puolipyöreä malliltaan, kun en sopivaa isoa laatikkoa löytänyt.

Ei kuulemma kelpaa enää, koska paketti on oltava suorakulmainen ja pitää sopia vaakalle jonka mitat on 500x300mm.
Voi pertti, että otti pattiin.

No kaupantäti sanoi, että onhan se pakettiautomaatti jolla sen voi lähettää.
Ei kun etsimään semmoinen automaatti.   Ei voi kortilla maksaa kun pitää olla mobiilisovellus.   Ja minulla 10v vanha nokia.
Voi tietysti käydä netissä maksamassa ja kiva ajaa taas 20km ees taas.. >:(
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Lauri Räsänen - Kesäkuu 28, 2018, 17:27:27 ip
Kyllä pakettiautomaattiin voi kortilla maksaa, ainakin meidän S-marketissa.
Voisi kuulemma maksaa myös netissä ja saadullakoodillapostittaa automaatilla.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jami Ylinen - Kesäkuu 28, 2018, 18:18:07 ip
Käyttäkää matkahuoltoa! Itse ainakin käytän, aina kun on mahdollista.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Mika Malinen - Kesäkuu 28, 2018, 18:37:48 ip
Se on halvempi se pakettiautomaatti, siks varmaan matkailuhualto ja perinteinen postikonttuuritoiminta vähenemässä. Tai no yritykset käyttää mh palveluita ku niillä on edullisempia sopimuksia.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jarkko heikkilä - Kesäkuu 28, 2018, 18:46:53 ip
Olen minä käyttänyt pakettiautomaattia useammankin kerran, mutta nyt ovat poistaneet ne pankkikorttilukijat niistä.Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Kesäkuu 28, 2018, 19:10:43 ip
No toi nyt on ihan järseestä jos ovat poistaneet korttimaksun >:(
Just kun olikin melkein toimiva asia Postilta :embarassed:
Siksi "melkein", että aika monta kertaa joutunut olemaan lähettämättä, kun ei ole vapaita luukkuja, ja lähimarketissa kuski vaihtaa paketteja juuri 16-17 välin kun ihmiset käy kaupassa jolloin kävisivät automaatillakin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Kesäkuu 28, 2018, 20:09:42 ip
Moro

Ärräpaketti on myös mahdollisuus,voi ostaa kotio vaikka valmiiksi niitä pahvipaketteja tai sitten se pussi,olen muutaman kerran käyttänyt kumpaakin ja kotona on nytkin jemmassa sellainen laatikko.

https://www.r-kioski.fi/arrapaketti/ (https://www.r-kioski.fi/arrapaketti/)

Posti kai niitä kuljettaa,kuinkahan kun se pussi ei ole neliskanttinen niin voivat niitä käsitellä  ;D
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jani Kaasalainen - Kesäkuu 29, 2018, 14:05:28 ip
Postiin viety paketti on samanhintainen kuin automaattiin viety, kunhan se on ostettu etukäteen netistä. Postiin maksettu paketti on kalliimpi.

 https://www.posti.fi/liitteet/hinnatjamaksutavat/hinnastot/pakettipalvelut-fi.pdf

Paketin muodosta ei itselle ole ikinä valitettu, vaikka välillä on lähtenyt mitä ihmeellisemmän muotoisia, mutta joskus joku lähetys ei kelvannut, koska siihen oli tulostettu paketin osoitekortti, mutta paksuus jäi alle 3 cm. Kävin teippaamassa siihen johonkin kulmaan tyhjän sytytystulpparasian ja vein sitten takaisin postiin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jarkko Sjölund - Kesäkuu 30, 2018, 20:04:15 ip
Joo postille laitoin vihaista palautetta kun ovat korttimaksun poistaneet pakettiautomaateista, kuulemma mobiilisovellus on helpompi, mutta kun en halua yrittää naputella nakkisormilla pienen pientä plänttiä hinkkausluurin näytöllä + että lataisin luuriin sitä sun tätä sovellusta.

Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: markkukovasin - Heinäkuu 01, 2018, 07:35:10 ap
Joo postille laitoin vihaista palautetta kun ovat korttimaksun poistaneet pakettiautomaateista, kuulemma mobiilisovellus on helpompi, mutta kun en halua yrittää naputella nakkisormilla pienen pientä plänttiä hinkkausluurin näytöllä + että lataisin luuriin sitä sun tätä sovellusta.

Ja ne,joilla ei edes hinkkausluuria ole-ne raapii
vaan peffaansa nykyään automaatin ääressä.

Onneksi on
tuo ennakkoon maksamisen tapa+likka,joka ottaa paketin
K-kaupan postipisteessä vastaan ja liimaa osoitelapun,
mikäli sitä ei ole ennakkoon tulostettu-ja yleensä ei ole,
koska kriittisellä hetkellä tulostin kumminkin kenkkuilee.

'Mutta yhtään pakettia ei sentään ole tarvinnut vielä
jättää lähettämättä-aina on konsti löytynyt.

t. Markku
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Heinäkuu 01, 2018, 09:55:40 ap
Se paketin osto netissä vaan tarvii sen, että Postin sovellus myös ottaa maksun vastaan. Tässäkin kohtaa on kokemusta, että Postin systeemit ei vaan toimi. Ja kun haet omiasi takaisin, menee kaikki mahdottoman vaikeaksi.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: markkukovasin - Heinäkuu 01, 2018, 16:01:00 ip
Melko harvinaista-olen onnistunut tietokoneella jotain
tekemään ihan oikein-aina on maksu onnistunut postin sivuilla.

t. Markku
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: juha p salonen - Heinäkuu 01, 2018, 23:02:36 ip
ymmärsin että se korttimaksu automaatilla oli loppunut järjestelmän kaaduttua,itsekin sählännut ja opetellut mutta ei Prisman henkilökunta mitenkään innokas helposti ohjaavat automaatille ja eivät ota vastuuta mistää
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jari elo - Lokakuu 17, 2018, 11:55:55 ap
Postipaketti 10 kg Ranskaan maksaa Postissa 54,90 euroa netin kautta lähettynä.

Shipit.fi  ja Netlux hoitaa kuljetuksen 35 eurolla!
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Lokakuu 17, 2018, 12:14:35 ip
Posti ryssi taas kaksi viimeistä pakettia.
Toinen meni väärään noutopisteeseen, ja toinen pikalähetys kesti 6 päivää Hesasta Kaarinaan.
Kaiken lisäksi pikan jätetyssä lapussa oli eilinen päivä noutopäivänä, todellisuudessa se oli vasta kolmen päivän päästä noudettavissa...
Postin selitys oli että voi voi, joskus ei onnistuta. Kamalasti lohduttaa.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jari elo - Lokakuu 17, 2018, 13:24:22 ip
Postilla on uusi hieno palvelu saapuvalle paketille:
Klo 12.25 oli tullut sähköposti:

Osoitteeseen XXXX on tulossa lähetys xxxxx
seuraavien päivien aikana. Jos et ole paikalla, se viedään noudettavaksi
postista.

Toimitusvaihtoehtoihin pääset tästä: https://isms.fi/a/8ITdAj (vastaus
klo 14:00 mennessä).

Klo 14.15 katsoin viestin ja klikkasin linkkiä. Tässä hieno vastaus:
Sinulle on saapumassa paketti
Vastausaika on päättynyt. Terveisin Posti

Kerrankin nopeata toimintaa!

 
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Marraskuu 19, 2018, 21:45:50 ip
"2018-11-01 10:00 Arrive at destination country post office"

Arvatkaapas onko kuluneen 18 päivän sisällä saapunut perille...
Kuusi päivää kesti Kiinasta tänne...

PS: On Netposti eli ilmoitukset tulee sinne jos niitä tulee.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jari elo - Marraskuu 19, 2018, 22:57:40 ip
Nykyään Posti lähettää yhden saapumisilmoituksen tekstarilla tai postitse ja 7 päivää säilyttää lähetystä.
Jollei lunasteta niin lähetys lähtee takaisin lähettäjälle.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Marraskuu 20, 2018, 20:12:35 ip

Ei postin mutta matkahuollon kuljetuksen outoa logiikkaa ja logistiikkaa:
Minulle oli tulossa 4 kollia tavaraa, samasta paikasta ja samana päivänä lähetettynä. Kerta lähetys. Kuski soittaa että ollaanko paikalla kun olis tulossa 3 kollia tavaraa? No minä vastaamaan että pitäis olla yhteensä 4 kollia, eikä olla siihen aikaan maisemissa, ja saa jättää ovelle ilman vastaanottajan kuittausta. No ovella oli eilen sitten 2 kollia, ja tänään tuotiin sitten loput 2 kollia, sinne oven taakse.
 Kaikki tavarat oli kyydissä jo eilen, mutta ilmeisesti saa ajella tavara-autolla enempi kun, ne tuodaan kahtena eri päivänä? Kieltämättä jäi vähän ihmetyttämään tuo logistiikka.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: antero nuuttila - Marraskuu 20, 2018, 20:49:40 ip
Pari pakettia tullut ameriikasta ja vielä länsirannikolta.Ne on sieltä tullut hesaan viikossa joka on ihan kiitettävä suoritus.
Helsingistä tänne riksun nurkille,matkaa 80 km,kestää sitten sen toisen viikon.
On siinä tosin tulli välissä mutta kuitenkin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Petri Behm - Marraskuu 20, 2018, 21:54:25 ip
Pari pakettia tullut ameriikasta ja vielä länsirannikolta.Ne on sieltä tullut hesaan viikossa joka on ihan kiitettävä suoritus.
Helsingistä tänne riksun nurkille,matkaa 80 km,kestää sitten sen toisen viikon.
On siinä tosin tulli välissä mutta kuitenkin.

Tuo on niin normaalia.
Kun tilaa jostain keski-Euroopasta tavaraa, niin ne on Tanskassa kahdessa päivässä. Siitä pari päivää, niin ne on hellsinkingissä ja sen jälkeen kestää...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Marraskuu 21, 2018, 19:44:05 ip
"2018-11-01 10:00 Arrive at destination country post office"

Arvatkaapas onko kuluneen 18 päivän sisällä saapunut perille...
Kuusi päivää kesti Kiinasta tänne...

PS: On Netposti eli ilmoitukset tulee sinne jos niitä tulee.

Saapui tänään, 20 päivää Suomessa matkalla...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jani Kaasalainen - Marraskuu 23, 2018, 11:20:13 ap
Muutama viikko sitten lähetin mopon tiivisteitä kirjeessä. Kirje palautui takaisin ja päällä luki "tuntematon". Varmistin vielä vastaanottajalta oliko osoite oikein ja kuulemma oli.

Otin ko. kirjekuoresta kopion kirjallisen reklamaation liitteeksi ja pyysin Postia lähettämään uudet 2,20 euron postimerkit hukkaan menneiden tilalle. Eivät lähettäneet. Lähettivät 9 euron edestä merkkejä.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Joulukuu 07, 2018, 14:11:36 ip
Ja taas siirrettiin automaattipaketti noutopisteeseen ihan eri paikkaan.
Tulee 8 km turhaa ajoa plus jonotus. Mites se ympäristöystävällisyys?
Eikä millään voi kysyä vaikka tekstarilla mistä olisi asiakkaalle hyvä noutaa!
Sekään ei onnistu että siirtäisivät parempaan paikkaan jälkikäteen vaikka sanoisi että jaksan odottaa.
Noilla korvauspostimerkeilläkään mitään tee, vanhojakin käyttämättä.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: tuomo jylha - Joulukuu 07, 2018, 16:23:35 ip

Osaiskohan joku selittääå järkevästi että kuinka paketti tulee lähettäjältä keski-euroopasta (eu-maasta) 3000-1000 km päästä n. 2 pv:ssä helsinkiin, meri välissä yms., mutta siitä eteenpäin se sitten tallustaa viikon tai kahden päivät, siis sen lopun 300 km ja ihan tässä Suomen pääväylien varrella. Ja luonnollisesti rahdin hinta saattaa kymmenkertaistua tuossa viimeisellä etapilla.
 En ole logistiikan ammattilainen, joten maallikosta tuntuu oudolta yhtälöltä että 10 x halvemmalla toimituksella toimitetaan 4 x nopeammin? Siis kotiovelle, eikä johonkin Littoisten k-kauppaan, Seinäjoen r-kioskiin tai Ilomantsin s-markettiin, tai mikä päivä milloin mihinkin? Joku tekee joko kiireisenä talkootyönä rahtitoimituksia, tai sitten jollain ei ole kiireitä, mutta vastaavasti on taas kunnon katteet välissä?
 Tässä on taas viikon päivät tehnyt pari lähetystä tätä viimeistä 300 km matkaa.  Oliskohan kohtapuoliin jo Mäntsälän tällä puolen tulossa? :-X
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Joulukuu 07, 2018, 16:48:55 ip
Moro

Nämä ovat niitä henkimaailman asioita mihin ei ainakaan postilta saa vastausta kun sinne ei kai voi edes soittaa.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Joulukuu 07, 2018, 17:00:31 ip
Meikälle tuli Kiinasta paketti ja pari päivää meni kun seurantakoodillalla seurasin, Hki/vantaa piti pakettia 3 viikkoa. Siitten se tuli kotiin hienosti teipattuna, tullin avaama. Eisitä olis saanu Suomeen tuoda kun laserissa watit oli yli. Tuli kumminki.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Joulukuu 07, 2018, 17:04:24 ip
Voi sinne taas soittaa, mutta ei sieltä silti puhelimeen vastata. Mulla loppui odotus 10 minuutin kohdalla tänään ja avasin chatin, ihme ja kumma siihen ei ollut jonoa.

Ja kotiovelle se on hitainta, siitä voisi kanssa kirjoittaa pari sivullista...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Mika Malinen - Joulukuu 07, 2018, 17:32:30 ip
Muutama viikko sitten lähetin mopon tiivisteitä kirjeessä. Kirje palautui takaisin ja päällä luki "tuntematon". Varmistin vielä vastaanottajalta oliko osoite oikein ja kuulemma oli.

Otin ko. kirjekuoresta kopion kirjallisen reklamaation liitteeksi ja pyysin Postia lähettämään uudet 2,20 euron postimerkit hukkaan menneiden tilalle. Eivät lähettäneet. Lähettivät 9 euron edestä merkkejä.


Poika kun aloitti koulutien niin kaupungilta tuli kirje jossa vahvistettiin missä koulussa opiskelu alkaa. Sen muovi-ikkunan alla paperissa oli koneella kirjoitettu osoite ja meidän molempien nimet. Sokea postin työntekijä ei nähnyt tekstiä tai osannut lukea joten länttäsi tarran päälle ja rastitti kohdat ”osoite epäselvä ja vastaanottaja tuntematon”. Otin kuvan ja säilytin vuosia puhelimen muistissa.

Kerran kuukauden kadoksissa ollut paketti vihdoin löytyi jossa oli joka jeesuksen sivulla oli vastaanottajan ja lähettäjän nimet osoitteineen. Postin työntekijän mielestä ei ollut riittävästi.

Kerran jakelukeskuksesta seinustalta löytyi dodgen varaosapaketti jonka yli ajettu trukilla. Renkaan jäljetkin paketissa oli niiden trukista.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Frank Nylund - Helmikuu 14, 2019, 22:21:20 ip

Moi,


Pääsääntöisesti ollut tyytyväinen Postin toimintaan, enemmän ollut ongelmia tuon saksalaisen Herpes Logistiksin kanssa ja sen suomalaisiin kätyreihin (Matkahuolto/Postnord). Olen ihan varma että Ugandan Kuninkaallinen Posti hoitaa hommansa paremmin kun Herpes/MH/Postnord, ja em. firmojen johtajat voisivat matkustaa sinne (menolipulla) benchmarkkaamaan toimintaa.


Vähän lipesi aiheesta, koska nythän kyseessä on Posti. Minua alkaa pikkuhiljaa Vit****amaan kyseisen puljun kusetusmeiniki: Sama homma kun mistä Jari tuossa kirjoitteli vähän aikaisemmin ja joka kerta sama homma


Olen tilannut paketin Euroopasta ja postimaksuun(DHL) sisältyy kotiinkuljetus. Tänään Postilta tullut sähköposti klo 12.47 jossa käsketään vastata ennen klo 14.00 jos haluaa paketin kotiovelle. Jos vastausta ei tule ennen 14.00 pakettia ei kuljeteta kotiin, vaan se jää paikallisen postikonttorin hyllyyn.


Seurantatietojen mukaan kyseinen paketti lähti Keski-Euroopasta tänään aamulla klo 08.47.


Miksi Postilla on noin kiire saada vastaus tunnissa, paketille joka tullaan jakamaan täällä takahikiässä luultavasti ensi viikon maanantaina? (aina sama kuvio tuossa: vastausaika noin tunti ja vartti)


Mielestäni tuo alkaa jo olemaan laskelmoitua puolikriminaali hommaa: Tiedetään että suurin osa porukoista on duunissa tuohon aikaa (mulle ne kyselyt ovat aina tulleet vähän ennen klo 13.00) ja eivät ehdi/pysty/saa kytätä sähköpostejaan työaikana ja eivät ehdi vastaamaan tuohon määräajan puitteessa. Näin Posti säästää kuljetuskuluissa, kun eivät tarvi kuskata paketteja perille (vaikka vastaanottaja on maksanut palvelusta).


Jos esim. joku ulkolainen kuriirifirma laittaa sähköpostin ja pyytää ilmoittamaan miten lähetyksen haluaa, niin siinä on yleensä vuorokausi, tai kaksi vastausaikaa.


Yritin katella Postin sivuilta, mutta en löytänyt mitään järkevää paikkaa mihin laitta niille palautetta tästä hommasta (kun ei ole Twitteriä tai Facebookia). Meneeköhän perille jos laittaa Maliselle (toimari) etunimi.sukunimi@posti.fi?


//FrankOtsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Helmikuu 15, 2019, 06:25:55 ap
Kah, mullapa on Postin aspan mailiosoite:
asiakaspalvelu@posti.com
Kyllä ne tuohon vastaa.
Ja uudestaan jos vaikka joku spämmäri poimisi:
asiakaspalvelu@posti.com
Huomaatteko, että ei .fi vaan .com osoite.
Lienee siksi, että etunimi.sukunimi-kikalla tulisi liikaa mailia...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Frank Nylund - Helmikuu 16, 2019, 10:22:27 ap

Moi,


Kiitos Juhani osoitteesta, laitettu palautetta. Katotaan millä perustelevat tuota huijaustaan.
//Frank
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Ismo Hautala - Helmikuu 16, 2019, 10:43:33 ap
Huomenta

Minun piti aikanaan panna nimi johonkin sopimukseen että paketin voi aina jättää vaikka en ole paikalla.
Tästä on jo monta vuotta aikaa. Joskus paketin tuoja vielä soittaa jos vähän enempi tavaraa , josko saa jättää ja mihin.
Tämä koskee yrityspuolen ja yksityispuolen lähetyksiä.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Ismo Hautala - Helmikuu 16, 2019, 10:46:23 ap
"Herpeksen" paketit jää kyllä yleensä matkikseen , joskus nekin on tuotu sieltä kotiin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Frank Nylund - Helmikuu 16, 2019, 11:04:20 ap

Terve Ismo,


Tuo Herpeksen touhu on aika sekavaa, koska jos olen ymmärtänyt asian oikein niin PostNord hoitaa Herpeksen tavaroiden kuljetus saksasta suomeen ja Matkahuolto hoitaa sitten kuljetuksen kotimaassa.


Kun joku paketti on hukassa niin tuntuu että kukaan näistä kolmesta eivät pääse näkemään toistensa järjestelmistä että mihin se on jäänyt ja sitten pitää ruveta ottamaan kaikkiin yksitellen yhteyttä ja kaikki syyttelee toisiaan, tai no, PostNord Finland ei yleensä syyttele ketään, koska siellä ei yleensä vaivauduta edes vastaamaan (jokainen voi vaikka googletella PostNord Finland ja katsoa mitä mieltä asiakkaat ovat heidän palvelustaan).


DPD toimii hyvin, sieltä aina jakarikuski soittelee ja tiedustelee mihin paketin voi jättää, monesti sanonut sille että paketin voi heittää työpaikalle joka on keskellä kylää, niin heidän ei tarvi turhaan lähteä ajelemaan tänne syrjäkylille.


//Frank
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Frank Nylund - Helmikuu 16, 2019, 14:52:36 ip

Terve Kari,


Joo, melkein on t-paitakelit, kohta saa Dekarin kettingin rasvata ja tarkistaa ilmanpaineet renkaista :)


Tuossa Postin touhussa toki ymmärtäisin tuon toiminnan jos haluttaisiin järkevöittää jakelu ettei turhaan ajeta edestakaisin (päästöt, kustannukset ym.), mutta tässä tapauksessa se ilmoitus mihin oli tunti aikaa vastata tuli torstaina 14.2 klo 12.47.


Katselin postin sivuilta äsken että se paketti ei ole edes saapunut Helsinkiin vielä, joten luultavasti se on täällä Kokkolassa vasta ensi viikon tiistaina 19.2.


En usko että tuolloin viime torstaina iltapäivällä Kokkolassa suunniteltiin seuraavan tiistain tai keskiviikon jakelulenkkiä täällä. Tunnen kyllä muutaman kaverin täällä Postin kuljetuspuolella, joten pitää kysyä heiltä miten tuo homma heillä on ohjeistettu.


//Frank

Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Frank Nylund - Helmikuu 17, 2019, 12:57:17 ip

Terve Kari,


Joo, ei nätti postihenkilö yleensä asioita pahenna ;)
Paikallinen postikonttori (ruokakauppa) toimii kyllä hyvin ja ovat avuliaita ja aukioloaikoja ei voi moittia.


Mutta asiaan: Postin asiakaspalvelu yllätti nopeudellaan! Laitoin heille eilen palautetta asiasta ja tänään tuli vastaus jossa kerrottiin että he ovat ottaneet käyttöön tämän ilmoitusasian Saksasta tuleville paketeille. Olivat vissiin muualtakin saaneet palautetta tuosta vastausajasta, koska ilmoittivat että vastausaikaa tullaan pidentämään.


Hieno homma, uskoni postilaitokseen on taas palannut :)
//Frank
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Huhtikuu 12, 2019, 21:56:17 ip
Moro

Haiseva kiitos postille,siis Suomen postille mutta Saksan postille Haiseva kiitos.Tilasin mielestäni englannista 3.4. tuotteen ja kysyttiin postituksen muotoa Royal Mailin valikoimista mutta kas kummaa Saksasta paketti oli kuitenkin lähtenyt .

Näin paketti kulki:

04.04.2019 Shipment information uploaded to Deutsche Post      05.04.2019 Shipment picked up 
08.04.2019 Received & Processed at Deutsche Post Mail Terminal 
08.04.2019 Received & Processed at Deutsche Post Mail Terminal 
09.04.2019 Departed Deutsche Post Mail Terminal 
11.04.2019 Arrival at destination country 
12.04.2019 Attempted Delivery 
12.04.2019 Attempted Delivery 
12.04.2019 Delivered 
12.04.2019 Delivered

 Sent From                       
60549 Frankfurt am Main Germany                           ( lentoaseman postinumero )


Shipped To
39310 Viljakkala Finland

Eli ei pidä Sakemanni kiirettä pakettien kanssa mutta kotomaassa tulee nopeasti.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Pekka Koivu - Huhtikuu 17, 2019, 15:55:24 ip
Viime viikolla Saksasta tilatut Alfan jouset tulivat eilen, ja toissapäivänä Forssasta tilattu liesituulettimen suodatin tänään, kyllä posti joskus onnistuukin :)
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: PenttiXS2jammuDanbom - Huhtikuu 17, 2019, 19:11:38 ip
No niin , pääsin omakohtaisesti kokemaan asian. Tilailin jo jonkin aikaa sitten ebaystä pari tiivistettä ja kun niitä ei kuulunut niin kyselin perään. Tein ebayn kautta reklamaation ja tänään sain viestin että pakettihan on meidän postissa/R-kioskissa. No menin sinne ja kyselin että oisko täällä mitään mulle, tyttö ystävällisesti tutkaili ja totes että on täällä yksi paketti. Oli leimattu postissa 9.4. saapuneeksi ja en ollut saanut mitään ilmoitusta postilta ilmoituslappuna, tekstarilla tai sähköpostilla. Onneksi selvis koska huomenna olisivat pistäneet takaisin lähettäjälle. Ei mulla muuta, nyt helpotti :)
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Esko P. Lehtinen - Huhtikuu 17, 2019, 20:19:08 ip
Toimii se Posti joskus nopeastikin. Tilasin 11.4 rikkoutuneen Samsungin kaukosäätimen tilalle uuden samanlaisen Ebay:sta, tänään kävin hakemassa sen postista.
Tosin vielä työelämässä ollessani, jos tilasin varaosan ennen klo. 14.00 pikatalauksena Hollannnista, niin pääsääntöisesti ko. osa oli minulla seuraavana päivänä n. klo 15.00. DHl toimitti ko. osat.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Toukokuu 25, 2019, 10:00:10 ap
NO JOHAN TAAS POMPPAS!

Tuollainen maili saapui:

"Osoitteeseen xxxKATU x, xxx on tulossa lähetys CxxxDE seuraavien päivien aikana (arkisin klo 8:00 - 16:00).
Jos et ole paikalla, se viedään noudettavaksi postiin xxxtie x, xxx.
Jos haluat muuttaa toimitustapaa, pääset vaihtoehtoihin tästä: www.xxx.fi (vastaus tänään klo 18:00 mennessä).

No ne hurjan hienot vaihtoehdot sitten...

Niissähän ei ollut mahdollisuutta muuttaa aikaa, joka olisi ollut se loogisin asiakkaalle.

- Yksi oli nouto postikonttorin virkaa matkivasta K-Kaupasta, sehän olisi Postille halvin eli suositelluin.
- Sitten oli nouto pakettiautomaatista, mutta vain kolme huonoa vaihtoehtoa mistä, ja joista yksi oli kaiken lisäksi sama kun tuo noutopaikka K-Kauppa. Miksi ihmeessä Posti ei osaa antaa enempää vaihtoehtoja kun KAIKKI verkokaupatkin antaa?
- Kolmas oli että jättävät oven viereen tai naapurille ja Postin vastuu loppuu siihen jos joku nyysii paketin. Ei lainkaan hyvä jos paketti saa ollla koko työpäivän siinä odottamassa kenelle kelpaa!

No en muuttanut, käykööt oven takana turhaan, siitä heille on maksettu.

Kaikkein ironisin asia selvisi kuitenkin vasta sitten, kun tulin kotiin. Missään ei nimittäin ollut noutolappua.
No seurantakoodi nettiin, niin selviää missä paketti on.
Sitten hiffasin: SEURAAVIEN PÄIVIEN AIKANA!
Eli minä tahansa päivänä joskus lähitulevaisuudessa.
KUKA PÄIVYSTÄÄ VUOROKAUSITOLKULLA 8-16 ODOTTAMASSA?

Tuo maili tuli keskiviikkona.
Seurannan perusteella sitä yritettäneen tuoda tiistaina tai keskiviikkona.
Jee jee kun on taas oikein asiakkaan pissitystä silmään!

Ai niin, ja mullahan on Postiin tehtynä automaattinen kääntö noudettaville paketeille minulle parhaan sijainnin automaattiin.
Sitä(kään) vaihtoehtoa ei voinut valita tuossa kyselyssä.

Katsotaan minne paketti päätyy ja koska, sitten tehdään taas reklamaatio.
Vaikka se ei johdakaan yhtään mihinkään, niin työllistetäänpä edes jotakuta siellä.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Mika Komulainen - Toukokuu 25, 2019, 11:12:30 ap
Mulle tuli ihan samanlainen viesti eilen. Eniten huvitti tuo lähipäivinä, viikonloppu tulossa jolloin postia ei jaeta joten katsotaan nyt tarkoittaako se viikkoa vai kahta. Valintana joko A tai B, valitsin a:n että jättäköön ovelle (maaseudulla). B olisi paikallinen posti kirjastossa. Saa nähdä misrä se löytyy, kerran löytyi Valkeakoskelta, matkaa olisi ollut 80 km. Pistäisivät sen viestin samana päivänä kun se on tulossa niin voisi edes vähän aavistella onko tulossa vai ei.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Petri Behm - Toukokuu 25, 2019, 12:02:21 ip
Kuriirifirmojen arkisin klo 8:00 - 16:00 on yhtä jäykkä työtä tekevälle. Niillä onneksi paketti tulee päivän tarkkuudella ja ilmoitus etukäteen.
Omakotitaloasuja voi sentään pyytää sen paketin polkupyöräkatokseen tai johonkin vastaavaan vähän muilta silmiltä suojaisaan paikkaan, omalla vastuulla toki, mutta miksi siinä ei voisi olla valittavissa jotain X-paikkaa paketin noudolle.

Miula ei ainakaan ole niin kiire tai pitkät välimatkat, etten pystyisi sitä pakettia hakemaan vaikkapa R-kioskilta muutaman sadan metrin päästä tai kilsan päästä pakettiautomaatista.
Tiedän, että sekin maksaa, mutta voisi siitä hyvästä pari euroa lisää maksaa.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Toukokuu 26, 2019, 21:12:34 ip
DHL ainakin varmistaa todella hyvin koska sopii tuoda, mukavan lyhyellä aikavälillä, ja myös iltaisin tuovat.

Meillä tuo "posti" tosiaan muutti hölmöön paikkaan, pois valtaosan työmatkalta, jonka varrella olisi usempikin automaatti, jos vaan Posti antaisi valita.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Toukokuu 27, 2019, 19:05:47 ip
Katsotaan minne paketti päätyy ja koska, sitten tehdään taas reklamaatio.
Vaikka se ei johdakaan yhtään mihinkään, niin työllistetäänpä edes jotakuta siellä.

27.05.2019 klo 13:47 Lähetystä on yritetty luovuttaa

Pahus, kun en jaksanut odottaa viittä päivää kotona...

Ja kyllä se meni konttoriin eikä automaattiin, jonne mulla on kääntö >:(
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Henry Eklund - Toukokuu 27, 2019, 19:21:40 ip
Mulla eivät suostuneet jättämään luhtitalon yläkertaan koska tarvitsevat kuittauksen.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: markkukovasin - Toukokuu 28, 2019, 08:08:53 ap
Jos paljon maailmalta tilaa kohtuukokoisia paketteja-niin
jos tekisi oman vajan seinään pihalle oikein vahvan laatikon,jossa
on lukko.

Jättää lootan lukon auki kun on tiedossa tavatratoimitus-ja
pyytää rahtarin/postin sen  paketin sujauttamaan boxiin ja lukko kiinni?

Pientä vaivannäköä-vaan ei ihan heti sitä postia nyysitä.

t. Markku
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Pertti Rintamaki - Toukokuu 28, 2019, 08:45:53 ap
Meillä posti jätti laatikkoon lapun, että lähetystä oli yritetty luovuttaa, mutta ketään ei ollut vastassa.
Paketin paino ja koko olivat sitä luokkaa, että kaksin käsin piti ottaa kiinni.
Rouva kotona koko päivän, suurimman osan ikkunan vieressä työpöytänsä ääressä ja ovikello kunnossa.
Minkäänlaisia merkkejä postiauton käynnistä ei ollut jäänyt lumiselle tielle.


Olisikohan lappu ollut helpompi kuljettaa kuin paketti...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku S Laamanen - Toukokuu 28, 2019, 09:10:13 ap
Tuo on tavanomaista postilta,minulle on käyny useammin noin että on muka käyty kotiovella paketin kanssa mutta vastaanottajaa ei ole tavoitettu.Postin hommat on ajoittain päin mäntyä.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jani Kaasalainen - Toukokuu 28, 2019, 11:02:52 ap
https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002465872.html
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Petri Behm - Toukokuu 28, 2019, 12:22:29 ip
https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002465872.html
(https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/b793f8185e564fc1834b586f49592905.jpg)
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Eero Nikkanen - Toukokuu 28, 2019, 12:33:39 ip
 Ei Postissa mitään vikaa ole, vaan osassa sen työntekijöistä.

 Huono-asenteista laahustavaa paskapäätä, jollaisia löytyy jokaisesta firmasta.

 Jos on hyvää sakkia, niin on sitä toistakin laitaa ihan joka paikassa.

 Mites sitä sanotaankaan elämänohjeeksi ?  Tee muille niin, kuin haluaisit itsellesi tehtävän.  Hyvä ohje joka paikkaan.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Mika Komulainen - Toukokuu 28, 2019, 22:59:13 ip
Saksan paketti tuli tänään. Oli fiksu poika kuljettamassa, soitti ja kysyi voiko todellakin jättää annettuun osoitteeseen. Alles ordnung.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Elokuu 27, 2019, 09:55:44 ap
Tuli eilen kaksi maksikirjeen noutolappua postilootaan, piti olla 17:00 jälkeen noudettavissa.
No ei muuta kuin K-kauppaan siis.
Flikka tiskillä sanoo "voi ei, taas näitä joita ei löydy".
Siinä vaiheessa alkaa jo tulla se tuttu fiilis, että näin se Posti toimii, tai siis ei toimi.
Kaksi kaupan henkilöä siinä sitten kävi vielä hyllyt läpi, ei paketteja löytynyt.

Kun kyse on maksikirjeistä, on systeemi kuulemma niin idiootti, että vaikka ne saa viivakoodin, ei viivakoodia piipata systeemiin muuta kuin noutopaikkaan saapuessa!
Eli ainoastaan se postinkantaja tietää missä mun maksikirjeet nyt on, vaikka niillä on seurantakoodi!
Niinpä kaupan väkikään ei saanut mitään lisätietoa asiasta soittaessaan jonnekin, niillä sentään on joku kuuma linja jonne soittaa, oikealle ihmiselle. Postimerkkejä olisi kuulemma saanut taas korvaukseksi, mutta mitä niillä tekee, niitä on jo vuosiksi eteenpäin saatu korvauksina.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Syyskuu 05, 2019, 18:22:36 ip
2019-08-03 16:38
Destination Country, Item arrived to destination country.

Vastahan tuo on reilun kuukauden ollut Suomen Postilla tulon päällä näköjään...
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Petri Behm - Syyskuu 05, 2019, 20:35:21 ip
Internetistä luvatta lainattu:
Paketin kulku menee kummallisesti nykyisin,meneeköhän ympyrää Liedossa?
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 09:30LIETO
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 09:25LIETO
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 08:37LIETO
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 08:35LIETO
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 08:34LIETO
Lähetys on rekisteröity. 05.09.2019 klo 07:31LIETO
Lähetys on lajiteltu. 05.09.2019 klo 07:31LIETO 21420
Lähetys on vastaanotettu kuljetuksesta. 05.09.2019 klo 00:06LIETO
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Risto Saastamoinen - Syyskuu 05, 2019, 22:36:43 ip
Kummallista pyöritystä on. Mulle tulee harvoin paketteja mutta sitäkin kummallisemmin, viimeinen lähti saksanmaalta 17.8, seikkaili jossain, tuli Suomen puolelle muutaman päivän kuluttua, lähikaupunkiin 23.8, siellä makoili viisi päivää, sitten oli joku merkintä ettei voitu toimittaa, tän viikon maanantaina heti aamulla tuli tieto ettei pakettia voida toimittaa koska vastaanottaja on lakossa (?) tilattu siis kotiovelle, toimittaja PostNord. Vielä illalla paketti oli siirretty varastoitavaksi! Tiistaina laitoin sähköpostia jotta voisitteko soittaa numerooni niin sopisin hetken jolloin ajelisin Kuopioon 98 kilometriä ja etsisin henkilökohtaisesti pakettini jotta lopultakin saisin sen ovelleni. Tänään sitten pirteä asiakaspalvelija soitti josko olisin kotosalla huomenna perjantaina 8-16 niin lähetys toimitettaisiin. Minuun meni piru ja sanoin että kappas kun olen edelleenkin lakossa...ongelmat eivät siis koske ainoastaan Suomen Postia.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: antero nuuttila - Syyskuu 06, 2019, 17:22:40 ip

Floridasta tuli paketti.Kesti neljä päivää hesaan vaikka laskeutui välillä Portugaliin.
Kulki myös viikonloppuna,oikein hyvä suoritus tähän asti.
No nyt paketin saa käsiinsä posti.
Maanantaina Suomessa,tullausilmoitus tuli perjantaina.
Tuo vajaa sata kilometriä kesti kaiken kaikkiaan yhdeksän päivää.
Seurannan mukaan tulli ei haudo pakettia vaan se on postin käsissä koko ajan täällä.
Tuolla maailmalla ymmärretään jotta kun asiakas maksaa kuljetukseta jotain
niin sitä myös kuljetetaan,täällä on eri käytäntö.
Tämä oli siis ennen lakkoa joka varmaan vaikuttaa vielä joulupostinkin kulkuun.

Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: jari elo - Syyskuu 10, 2019, 22:23:16 ip
Nyt lähtee ekan kerran pelkkää kiitosta Postille:

Eilen lähetetty paketti Espoosta kotiinkuljetuksella. Tänään aamulla tuli tekstari, jossa kyseltiin haluttua toimitusaikaa.
En ehtinyt vielä viestiin vastata kun jo soitettiin mihin aikaan haluan paketin tuotavaksi kotiin.
Aika sovittiin klo 17-19 välille ja paketti saapui kotiin klo 17.05 
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Jani Koivikko - Syyskuu 11, 2019, 18:01:33 ip
Itsellänikin on lähiaikoina jäänyt parikin pakettia matkalle. Ei ole koskaan kuulunut niistä yhtään mitään, vaikka postin kuljetettavaksi ne on aikanaan lähetetty. DHL tuntuu olevan tämän hetkisistä vaihtoehdoista järkevin isompien pakettien tilaamiseen, ainakin hinta-laatusuhteeltaan.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Syyskuu 11, 2019, 20:19:04 ip
Moro

Eipä voi noita muitakaan pakettien kuljettajia aina kehua,tilasin tavaran Saksasta pienestä paikasta Berliinin läheltä jossa paketti postitettiin 28. elokuuta.Parin päivän aikana paketti oli kulkeutunut n. 100 km länteen ja siitä muutama päivä Lübeckiin jossa se oli 6. syyskuuta.Aloin imehtelemään että missä paketti viipyy ja otin myyjään yhteyttä ja pyysin häntä selvittämään että missä paketti viipyy.Pitkin hampain hän oli sitä kysellyt ja ilmoitti että paketin seurantanumero oli muuttunut ja että olisi 6. päivä lähtenyt Suomeen.Saksasta kun paketti on lähtenyt niin seurantanumero ei enään toimikkaan,kuljetusyritys on nimeltään Hermes,eihän tollasesta kukaan ole kuullutkaan ja jos joku teille on jotain ko. yrityksen mukana lähettämässä niin kieltäkää.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Syyskuu 11, 2019, 21:27:31 ip
Tuo Herpes on halpa, ja kulku sen mukaista, mutta kyllä ne on perille tulleet.
Yleensä suurin TÖKS tulee siinä vaiheessa, kun rahdin kuljettaja vaihtuu välillä Saksa-Suomi, ja yleensä Postnordeniin. Antavat uuden seurannan, ja aina ei löydy yhteyttä vanhan ja uuden koodin välillä, plus matka hiidaaastuuu...
Tuo https://www.17track.net/fi on usein hyvä apu etsiskelyyn, koska tietää useimmat seurantakoodin vaihdokset.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Syyskuu 12, 2019, 08:34:49 ap
Moro

En ole tuosta(kaan) aiemmin tiennyt,kokeilin ja annoin seurantanumeron hänelle,ei tunnistanut mutta kun vähän auttoi eli antoi kuljetusliikkeen niin jopa tunnisti mutta ei tiennyt sen enempää kuin Hermeksen oma seuranta.
Tosta viimeisestä tilanteesta on kulunut jo taas lähes viikko että luulisi tai siis kaiken järjen mukaan jo nyt olevan minulla.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Marko Mauriala 2 - Syyskuu 12, 2019, 12:26:42 ip
Hermeksellä tuli taannoin yksi painavahko sorvin osa. Ups ym. firmat ois halunnut kolminkertaisen hinnan.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: antero nuuttila - Syyskuu 17, 2019, 17:55:57 ip
Ei haiseva vaan tuoksuva kiitos postille.
Kotomaan paketti toimitettu vajaassa vuorokaudessa.
Kyllä se välillä toimii oikeinkin hyvin.
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Markku Juusela - Syyskuu 17, 2019, 19:12:30 ip
Moro

Hermeksen kuljettamalle paketille tuli onnellinen loppu tosin pitkäpiimäistä oli paketin kulku.Noin 500 km:n matkan linnuntietä paketti kulki 19 päivässä eli kokonaista 26 km/päivä,tämä siihen asti kun sain tiedon paketista ja noudin sen.Viime viikolla loppuviikosta lähetin herppekselle postia jossa ihmettelin että missä pakettini mahtaa kulkea,eilen maanantaina tuli sähköposti herppekseltä jossa kerrottiin paketin olevan Kyröskosken matkahuollossa.Lähetyksellä oli jälleen uusi seurantanumero jolla katsoin lähetyksen tiedot matkahuollon seurannasta.Paketti oli tullut matkahuoltoon jo 6.9:ttä,kysyin että mikä on kun en ole saanut sähköpostia vaikka seurannassa niin kerrotaa,henkilö matkahuollossa katsoi että mihinkä sähköpostiin ilmoitus on lähetetty,oli lähetetty johonkin saksalaisee sähköpostiin no ei ihme etten tiennyt saapumisesta mitään.Onneksi kyselin peketin perään sillä se ilmeisesti olisi kohta lähetetty takaisin,tuntevat muuten minut ko. matkahuollossa mutta eivät ilmeisesti juuri vaivaudu soittelemaan ym.Puolitoista viikkoa oli pakettini makaillut matkahuollossa mutta loppu hyvin kaikki hyvin paitsi ilmoitus paketin saapumisesta.

16.09.2019, 14:38   Lähetys on nyt noudettu. Kiitos, että valitsit Matkahuollon!   KYRÖSKOSKI
13.09.2019, 07:26   Lähetimme vastaanottajalle muistutuksen lähetyksen saapumisesta (sähköposti).   -
06.09.2019, 09:46   Lähetimme vastaanottajalle viestin lähetyksen saapumisesta (sähköposti).   -
06.09.2019, 09:24   Lähetys on nyt noudettavissa Matkahuollosta KYRÖSKOSKI.   KYRÖSKOSKI MH-ASIAMIES, KYRÖSKOSKEN HUOLTOKESKUS OY, VALTAKATU 46
Katso toimipisteen tiedot

06.09.2019, 07:57   Lähetys on matkalla   TAMPERE
05.09.2019, 16:56   Lähetys on valmiina jatkamaan matkaa Matkahuollosta TAMPERE   TAMPERE
05.09.2019, 12:32   Lähetys on matkalla   Turku
05.09.2019, 12:31   Lähetys on valmiina jatkamaan matkaa Matkahuollosta Turku   Turku

Tähän väliin kuuluisi saksalaista kuljetus historiaa.


27.08.2019, 22:21   Odotamme lähetystä kuljetettavaksi
Otsikko: Vs: Haiseva kiitos postille.
Kirjoitti: Juhani Halmeenmäki - Syyskuu 19, 2019, 22:36:48 ip
2019-08-03 16:38
Destination Country, Item arrived to destination country.

Vastahan tuo on reilun kuukauden ollut Suomen Postilla tulon päällä näköjään...

Tämä saapui jo tänään