Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Yleistä keskustelua / Vs: Huutokaupat.com
« Uusin viesti kirjoittanut Jaakko Latvanen eilen kello 23:47:04 »
Ainakin löytötavaran huutokaupassa liikkuu raha; bilteeman polkupyörätkin nousee välillä kaupan hintoja korkeemmiks niin että hurahtaa...
jv

PS. Tosirahamies huutaa huutokaupassa ainakin yhen kerran vielä omankin huutonsa päälle. saap köyhäkansa ihmettelemistä!
2
Yleistä keskustelua / Vs: Huutokaupat.com
« Uusin viesti kirjoittanut Mika Malinen eilen kello 23:37:21 »
Juu, siinä mitään vikaa nokista mainittu. Sitä paitti liike ei puoli-ilmatteeks kuranttia tavaraa hukkaa jopparille. Ei ne kauppiaat tyhmiä taida nykyäänkään olla. Minä noihin huutokaupan ehtoihin niin ole tutustunut kovin syvällisesti. Niissä nyt oikein mitään muutakaan kerrota. Sanotaan vaan että pitäs tulla itse tutustumaan niin vastuu siirtyis huutajalle kun kerta on tutkinu tuotteen. Jos puhutaan liikkeenharjoittajan ja kuluttajan välisestä kaupasta yleisesti niin kuluttajaa ei voi pitää asiantuntijana mutta normaali koeajolla ja tarkastelulla havaittavat viat ja puutteet pitäs huomata. Piilevät vastaa firma. Ikkunannostimen vika taitaa kuulua liikkeelle jos riitelemään käydään tosin kuluttajansuoja on vielä parantunut siitä vielä mitä se oli kun itse harhautti vielä viattomia liikkeessä.

Joskus aiemminkin todennu että huutokaupat on ammattitaidottomien temmellyskenttää. Parhaat kaupat syntyy ihan muualla. Poislukien tullin, vallesmannin, konkurssipesän ym tukkumällit. Niissä rahamiehet tekee lisää rahaa.
3
Yleistä keskustelua / Vs: Huutokaupat.com
« Uusin viesti kirjoittanut jari elo eilen kello 22:21:46 »
Huutokaupat.com  myyntiehdoissa lukee
"Vastaamme ilmoittajan kanssa siitä, että ilmoituksessa on kerrottu kaikki oleellinen tieto. "
"Kohde myydään sellaisena kuin se on -ehdoin, mutta myyjä vastaa, että ilmoituksessa annetut tiedot ovat oikein "

Eli kai tuossa Audissakin oli mainittu tuo nokka-akselivika?

"Jos kohdetta ei makseta Huutokaupat.comille,  autoliike XXX Oy toimii kohteen myyjänä ja vastaa yksin ilmoituksen tiedoista sekä kaupan toteutuksesta"

Jos joku oleellinen vika on jäänyt ilmoittamatta (vaikka ikkunan avaus ei toimi) niin meneekö ostajan piikkiin vai
myyjäliikkeen?
4
Japsipyörät / Vs: Honda cb 125 vm76 etuvanne vaihtoehdot
« Uusin viesti kirjoittanut Raimo Karttunen eilen kello 22:09:21 »
Mulla ois yks "kaapelijarru"-mekanismi ylimääräisenä.
Yv. Jos tarvetta laitan kuvia.
Sitä en osaa sanoa kuinka jumissa mut pitäis olla täydellinen.o
Raimo Karttunen 0400906506 watsuppia kehiin.
5
Japsipyörät / Vs: Honda cb 125 vm76 etuvanne vaihtoehdot
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Lankinen eilen kello 21:25:08 »
Mites sitten jarrun päivittäminen nestetoimiseksi, eikö sekin mahdollisuus kannattaisi tutkia?  ::)
6
Yleistä keskustelua / Vs: Huutokaupat.com
« Uusin viesti kirjoittanut Mika Malinen eilen kello 21:10:51 »
Joku vuosi sitten kattelin nettiautosta nokka-akselivikaista audia. Myytiin sitte liikkeestä jopparille joka laittoi sen korjaamatta huutokauppaan. Sieltä sen joku huuti. Ostin sitte sokotan ja haukkasin paskaa, oli kyllä vähän semmoinen tutina mutta annoin mennä. Kai sitä voi kerran 20 vuodessa erehtyä autokaupoissakin?

Eräs K...x niminen liike laittaa usein vialliset vaihtoautonsa sinne huutokauppaan välttyäkseen lakisääteisiltä velvollisuuksiltaan. No, on niitä muitakin mutta noitten on useimmiten tullu vastaan. Jos liike laittaa huutokauppaan niin aina yleensä siinä on joku vilunki. Sanon yleensä koska poikkeus vahvistaa säännön. Keskiverto automyyjä ainakaan merkkiliikkeissä ei yleensä tajua mitään autojen tekniikasta ja viallisia joissa kauhiat viat ei huoli jopparitkaan kuin puoli-ilmaiseksi. Valveutumaton asiakas usein hädissään maksaa osan remontista vaikka kaikki saattaisi kuulua myyjäliikkeelle.

7
Yleistä keskustelua / Vs: Viemärien sukitus
« Uusin viesti kirjoittanut Pekka Tuukkala eilen kello 20:29:57 »
Terve Harri
Suosittelen meille tehtiin 2 vuotta takaperin sukitus ja ei ole kaduttannut. Viemärit vetää tosi hyvin eivät tukkeudu eikä nikottele.Hintahan on aina tapauskohtainen voin katsoa sen firman nimen huomenna kun en muista mutta tosimukava ja asiansa osaavaporukka. Kannattaa kysellä muiltakin ainakin meillä hinta putosi kun vähän huudatti eri firmoja.
8
Yleistä keskustelua / Vs: Huutokaupat.com
« Uusin viesti kirjoittanut Arto Ahonkivi eilen kello 20:09:14 »
Miksiköhän mää en käy siällä huutelemassa  ;)
9
Ostetaan / Vs: Suzuki T 250 -71
« Uusin viesti kirjoittanut vesa kokko eilen kello 19:24:56 »
Jeps. Toivottavasti löytyy. Perjantai ! Ei oikein ajatus kulje😎
10
Yleistä keskustelua / Viemärien sukitus
« Uusin viesti kirjoittanut Harri Seila eilen kello 18:59:56 »
Tuli n.20 v. sitten hankittua 30-40 luvun taitteessa rakennuttu talo.  Monenmoista remppaa on pitänyt tehdä, ovet, katto, sala-ojat terassi ym.ym. Nyt viemärit on alkanut oireilla, välillä vesi jää tulvimaan saunanlattialle. Törmäsin Asikkalassa Anianpellonmarkkinoilla yritykseen(Finer Express), joka tarjosi jutustelumme tuloksena taloomme viemäriensukitusta. Yrityksen edustaja kävi tänään katsomassa kohdettamme ja viemärikamerankuvat olivat järkyttävää katsottavaa, vanhat betoniputket, joista osa neliönmuotoista, liki umpeen tukkiintuneita. Firman edustaja tutki talomme viemärit erittäin tarkasti ja sanoi viemärien puhdistuksen ja sukituksen jälkeen olevan liki uuden veroisen ja kestävän taas n. 30-40 vuotta. Antoi n.hinta tarjouksen, 13-14 000€. Kirjallinen, tarkempi tulee myöhemmin.
 Työ kestäisi n.viikon verran.
 Onko jollakin kokemuksia ko. sukituksen toimivuudesta ja hintatasosta? Googlen haulla löytyy monenmoista "tietoa", sukituksesta ja ko. yrityksestä?
 En haluaisi laittaa 13-14 t. remonttiin, joka ei kenties kestä seuraavaa 20-30 vuotta. Onkohan muita järkevämpiä tapoja korjata viemäri, joka on kaivettu talon alapohjan alle?
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10