Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
Myydään: Osat ja tarvikkeet / Sachs paikallismoottori
« Uusin viesti kirjoittanut Arttu-Matias Tuohimaa tänään kello 20:49:55 »
Myydään sachs paikallismoottori armeijan vanhasta agrekaatista. Voin laittaa kuvia sähköpostilla tai puhelimella kun en osannut tänne liittää. Hp 80€


0405298963
2
Tampereen aluekerho / Vs: Kesäkuun sauna-ajelu 4.6.
« Uusin viesti kirjoittanut Olli Salonen tänään kello 20:30:28 »
Ajoreittejä:

Ajo-ohje: helpoin reitti 9-tien Rampista Aitolahdentietä Teiskon suuntaan 10,8 km. St1: kylmä-aseman risteyksestä oikealle Viitapohjantietä 2,8 km. Jonka jälkeen vasemmalle Vähänsillantie ja viitoitus perille Vähänsillantie 21.


Niitä muita vähän pitempiä ja mielenkiintoisia reittejä löytyy vaikka Muroleen kanavan tai 9-tieltä Yliskylän risteyksen (soratietä) kautta Viitapohjaan. Viitapohjasta sitten Iso-Kartanon suuntaan. Soratien osuutta en ole tänä keväänä vielä ajanut, joten en tiedä mihin kuntoon Dragon Mining on sen saanut. Yksi mukava reitti tulee, kun lähtee Viitapohjan suuntaan jo Sorilan taajamasta ja huomaa aikanaan kääntyä Iso-Kartanon suuntaan. Vähänsillan viitta jää silloin helposti puiden taakse, mutta vastapäinen Pehkusuontien viitta näkyy selvästi. Tie on ihan muutamaa reikää lukuun ottamatta kelvollisessa kunnossa. Paikallisilla on myös paha tapa leikkailla mutkissa, kun eivät ole tottuneet vilkkaaseen liikenteeseen.

Pitkälahdentie Pulesjärven "takaa" Pohtolaan oli pari viikkoa sitten oivallisessa kunnossa. Mutta kapeana metsätienä ruuhkainen mökkiläisten ajoneuvoista. Sorapintaista Ukaa-Viitapohja väliäkin oli mukava ajella.
3
Yleistä keskustelua / Vs: Hoitajille korkeampi palkankorotus 2.0
« Uusin viesti kirjoittanut Teemu S. Lindfors tänään kello 19:53:31 »
Yritystukien ja kehitysavun osalta oon hyvin pitkälti samaa mieltä ku Malinen. Joillakin yritystuilla saattaa olla kokonaisuuden kannalta plus-merkkisiä vaikutuksia, mutta perkaamalla sekin vyyhti selviäisi.

Maataloustukien osalta pulma on hiukan vaikeampi, ilman niitä kun on aika selvää, että Suomessa ei viljely kannata. Halutaanko sitä? Vaikuttaa yhtäältä siihen, että kaupan hyllyltä saa vain ulkomaisista raaka-aineista valmistettua safkaa, toisaalta myös huoltovarmuuteen.

Ja tietenkin pitää kysyä, miksi näin ei ole jo tehty? Tulikohan äänestettyä henkilöä, joka priorisoi yritystuet sairaanhoitajien palkkojen ohi...
4
Vanhat moottoripyörät / Vs: Juridinen vastuu
« Uusin viesti kirjoittanut Ara Antin tänään kello 18:44:21 »
Muinoin laitettiin kauppakirjoihin lause "Myydään myyntihetkellä olevassa kunnossa".
Sen oli tarkoitus estää jälkipuheet, lauseen juridista kestävyyttä en ole joutunut testaamaan.
5
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Markku Juusela tänään kello 18:30:41 »
Moro

Sellanen parin satkun lenkki neljään pekkaan pyörillä,olin viimoisena eikä se ole herkkua se kun ei edellä menevät edes pyri pitämään välejä tasaisena.
Viljakkalasta Vammalaan,Kiikkaan,Keikyään,Huittisiin syömään ja vähän takasin ja Kauvatsalle,Kullaalle,Häijjääseen kahveelle ja siitä takasi kotio.
Mahtava keli koko matkan ja pärjäs hyvin vähän köykäsemmilläkin ajovermeillä,kai tää oli se eläkeläisen pekkaspäivä.
6
Ostetaan / JAWA Tramp
« Uusin viesti kirjoittanut erkki kuparinen tänään kello 18:17:21 »
      Onko kukaan kerholaisista kyllästynyt JAWA Tramp pyöräänsä olisin potenttiaalinen ostaja  yhteys YV :nä
7
Japsipyörät / Vs: Honda GL1200 '84 käy kahdella
« Uusin viesti kirjoittanut Tauno Nousiainen tänään kello 17:44:14 »
Oliko niin että kipinä puuttuu noista käymättömissä pytyissä?
Tane
8
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut Petri Behm tänään kello 17:27:27 »
Kävin koirien kanssa lenkillä.
Lenkillä piti hetkeksi pysähtyä tarkailemaan, kun reipas nuoriso harjoitteli sähkövinssin käyttöä kahden mönkijän voimin.
Vähän vielä pientä treeniä, niin hyviä vinssinkäyttäjiä nuorista tulee.
Treeniä lähinnä sen takia, että se mönkijä ei välttämättä kestä paikoillaan vinssatessa.
9
Vanhat moottoripyörät / Vs: Juridinen vastuu
« Uusin viesti kirjoittanut Mika Malinen tänään kello 17:26:01 »
Ennen kaikki oli paremmin. Jokainen ymmärsi että jos osti muutamalla satasella vaikka käytetyn auton niin muuta takuuta ei ollut kuin se että se oli käytetty. Jos se siitä poikkesi kukaan ei ainakaan valittanut. Nykyaikana on kaikki kermaperseet opetettu niin että kyllä se pitää saada sillä hinnalla uutta vastaava tai ainakin ilmaiset korjaukset loppuiäksi. Tai muuten on linnatuomio myyjällä. Yksityisetkin myyjät ovat nykyään tulilinjalla kun valveutuneet ostajat ovat ahdistelemassa. Maalaisjärki ja suhteellisuudentaju on tyystin hävinnyt.
10
Yleistä keskustelua / Vs: Mitä tuli tänään touhuttua
« Uusin viesti kirjoittanut tuomo jylha tänään kello 16:37:10 »
Siinä keskijalalle laitosta on tärkeintä käyttää omaa painoa. Eli laittaa koko oman painon siihen keskituen pedalille mitä polkaistaan alaspäin, niin ei tarvii käyttää niin paljoa sitä nostovoimaa käsille. Oma pyörä painaa tankattuna ja matkatavaroiden kanssa helpostikin yli sen 320 kg. Tämmöisen 85 kg rääpäleen paino riittää ihan helposti tuon 320 kg massan nostoon, kun vipusuunnat kohdistuu oikein.
Sivuja: [1] 2 3 4 5 ... 10