Kirjoittaja Aihe: Haiseva kiitos postille.  (Luettu 20642 kertaa)

Joulukuu 07, 2018, 17:04:24 ip
Vastaus #90

Juhani Halmeenmäki

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 1093
Voi sinne taas soittaa, mutta ei sieltä silti puhelimeen vastata. Mulla loppui odotus 10 minuutin kohdalla tänään ja avasin chatin, ihme ja kumma siihen ei ollut jonoa.

Ja kotiovelle se on hitainta, siitä voisi kanssa kirjoittaa pari sivullista...
GR 650 '84 ja VX 800 '92 sekä P924 ja MB230CE
Vapaa harrastaja: ei mikään museokilvissä, eikä tulekaan!

Joulukuu 07, 2018, 17:32:30 ip
Vastaus #91

Mika Malinen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 555
  • "I hope y'all know what I'm talkin' about"
Muutama viikko sitten lähetin mopon tiivisteitä kirjeessä. Kirje palautui takaisin ja päällä luki "tuntematon". Varmistin vielä vastaanottajalta oliko osoite oikein ja kuulemma oli.

Otin ko. kirjekuoresta kopion kirjallisen reklamaation liitteeksi ja pyysin Postia lähettämään uudet 2,20 euron postimerkit hukkaan menneiden tilalle. Eivät lähettäneet. Lähettivät 9 euron edestä merkkejä.


Poika kun aloitti koulutien niin kaupungilta tuli kirje jossa vahvistettiin missä koulussa opiskelu alkaa. Sen muovi-ikkunan alla paperissa oli koneella kirjoitettu osoite ja meidän molempien nimet. Sokea postin työntekijä ei nähnyt tekstiä tai osannut lukea joten länttäsi tarran päälle ja rastitti kohdat ”osoite epäselvä ja vastaanottaja tuntematon”. Otin kuvan ja säilytin vuosia puhelimen muistissa.

Kerran kuukauden kadoksissa ollut paketti vihdoin löytyi jossa oli joka jeesuksen sivulla oli vastaanottajan ja lähettäjän nimet osoitteineen. Postin työntekijän mielestä ei ollut riittävästi.

Kerran jakelukeskuksesta seinustalta löytyi dodgen varaosapaketti jonka yli ajettu trukilla. Renkaan jäljetkin paketissa oli niiden trukista.