Kirjoittaja Aihe: Joulupuuro ja muuta tiedotettavaa  (Luettu 2682 kertaa)

Marraskuu 10, 2015, 21:11:10 ip
Luettu 2682 kertaa

Jussi Korhonen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 90
Tervehdys sihteeriltä!

Vuosittainen aluekerhon kokous on saatu pidettyä ja vuosi lähenee loppuaan. Tässä muutama keskeinen asia kokouksen tiimoilta. Allekirjoittanut sai vielä mahdollisuuden luotsata aluekerhoa eteenpäin kaksi seuraavaa vuotta, kiitos luottamuksesta. Samoin rahastonhoitajamme Elina Mannermaa jatkaa seuraavan kaksivuotiskauden. Suunnittelemme myös Veteraanirallin järjestämistä jälleen Ouluun vuodelle 2018. Risto Nurmi on lupautunut projektin vetäjäksi. Ensi vuoden tapahtumista ensimmäisenä tulee vastaan jääspeedwayn MM-karsinnat Ylitorniolla, jonne järjestetään matka. Tiedotan tästä myöhemmin lisää. Keväällä on jälleen tiedossa ajokoulutusta ja syksyllä tietysti perinteinen Terwa-ajo. Seuratkaahan tiedotusta.

Nyt on kuitenkin siirrytty jälleen Oulun Automuseolle viettämään kerhoiltaa joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko. Ensi tapaaminen, 2.12.2015, on perinteinen Joulupuuroilta, johon kokoonnumme normaalista aikataulusta poiketen jo kello 17.00. Tervetuloa!

Kiitokset jäsenistölle jälleen mukavasta kuluneesta vuodesta.

Terveisin

Jussi
kerhosihteeri
 

Marraskuu 25, 2015, 16:04:16 ip
Vastaus #1

Risto Nurmi

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 944
Nostelen tätä ihan, että väki hokalliassais/muistais ensi keskiviikon joulupuuron. Ralliasia on jonkin verran selvinnyt. Keskustellaan siitä tarkemmin aterian yhteydessä.

Risto Nurmi
Risto Nurmi
sihteeri
VMPK ry