Kirjoittaja Aihe: Honda Monkeyn sähköistä  (Luettu 760 kertaa)

Helmikuu 10, 2019, 15:32:29 ip
Luettu 760 kertaa

Janne Karvonen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 3
Kunnostan alunperin vuoden 1977 Z50J-mallia ja nyt on sähköjen suhteen ajatuksia 


Kiinnostaisi muuttaa sähköt kärjettömäään sytytykseen. Eräs osaliike kertoi, että jokin aika takaperin on ollut muunnossarjaa saatavana, jonka avulla lähinnä kaikki magneettokopan alla olleet kamat vaihtamalla homma onnistuu, mutta tätä sarjaa ei nyt enää saa mistään. Tällöin kuulemma olisi selvinnyt ilman kampuran vaihtoa jne... Tietääkö kukaan saako tällaisia mistään enää ?


Mikäli menee hankalaksi, täytyy alkuperäinen sytytyspuoli kunnostaa, mutta ainoa hidastava tekijä on, että pitää muuntaa 87-99 mallien johtosarja jotenkin tuohon soveltuvaksi. Ei tarvitse vastata alkuperäistä, mutta tarvis jokin selkeys saada miten niitä lähtis rakentamaan, kun ihan ominta alaa ei tuo sähköpuoli ole. Onko kellään mitään hyvää kaaviota luovuttaa avuksi? Toinen olis, että olis vaikka edes valokuvia toisen mopon koneen päästä mihin verrata tarpeen tullen asioita. Mopoomme ei ole tulossa vilkkuja eikä akkua. Töötti ja valot kuten alkuperäisessä. 😊

Helmikuu 10, 2019, 18:44:51 ip
Vastaus #1

Janne Karvonen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 3
Noniin, oiskohan ollut tuollainen sitten.. Pakko kysyä onko kenelläkään tällaisesta kokemusta? Onko tullut asennettua? Ilmeisesti toimii omalla vanhalla vauhtipyörällä ja musta purkki hoitaa sen sytytysennakon? Tässä ei ole sille impulssianturin ja vauhtipyörän yhteydelle varmaankaan tarvetta kuten olen ymmärtänyt muista?