Kirjoittaja Aihe: Kevään 2019 MPEAK ilmoittautuminen on alkanut  (Luettu 843 kertaa)

Helmikuu 17, 2019, 22:15:36 ip
Luettu 843 kertaa

Jussi Korhonen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 92
Kevät lähestyy!

Terwamotoristeilla on mahdollisuus saada uusin moottoripyörän ajamiseen liittyvä tietotaito osallistumalla kevään 2019 MPEAK-koulutukseen. Teimme syksyn kokouksessa päätöksen, että koulutus järjestetään, jos sen teoriaosaan ja harjoittelupäivään osallistuu vähintään 8 jäsentä. Pidetään nyt huoli siitä, että riittävä määrä osallistujia löytyy. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Oulu MC ry:n kanssa. Koulutuksen ohjelma jakaantuu neljään osaan. Teoriaosuuden jälkeen seuraa ajoharjoittelupäivät, joista voit valita itsellesi sopivimmat. Toive on tietysti, että kaikkiin päiviin löytyy osallistujia.
MPEAK-teoria pidetään Euro Motor Centerin tiloissa 30.3.2019 osoitteessa Vasaratie 2, 90410 Oulu. Kelloaika täsmentyy myöhemmin. Teoriakoulutus on aikaisempaa monipuolisempi, kun saamme toteuttaa sen kaluston ja varusteet sisältävässä ympäristössä. Samalla saamme tietoa EMC:n kauden toiminnasta. Teoriaosuus on jäsenillemme maksuton.

MPEAK-1 harjoittelupäivä pidetään OuluZonessa lauantaina 25.5.2019. Harjoitukset sisältävät kaikille tärkeääkin tärkeämpää perusajotekniikkaa. Harjoituksiin voi osallistua lähtötasosta riippumatta ja kaikenlaisilla moottoripyörillä. Talven ruosteet lähtevät, kuin sitruunahapolla! Tämän koulutuspäivän omavastuumaksu on 20,00€.

MPEAK-2 harjoittelupäivä pidetään OuluZonessa sunnuntaina 26.5.2019. Sunnuntain harjoitukset ovat hätätilanneharjoituksia, joten haastetta riittää varmasti kaikille. Nopeudet voidaan nostaa harjoittelussa maantienopeutta vastaaviksi eli nämä hätätilannetoimenpiteet kannattaa kokeilla ennemmin turvallisesti rataolosuhteissa, kuin ensimmäistä kertaa tiellä. Tule mukaan rohkeasti! Harjoituksiin voi osallistua kaikenlaisilla moottoripyörillä. Tämän koulutuspäivän omavastuumaksu on 20,00€.

MPEAK-3 harjoittelupäivä pidetään OuluZonessa lauantaina 1.6.2019. Tämän harjoittelupäivän pääteema on kaarreajotekniikka. Suistuminen kaarteessa on sinnikkäästi onnettomuustilastojen kärjessä, kun puhutaan motoristien kuolemaan johtaneista onnettomuuksista. OuluZonen mutkainen moottorirata on turvallisen kaarreajon harjoitteluun loistava harjoitteluympäristö. Harjoituksiin voi osallistua kaikenlaisilla moottoripyörillä. Tämän koulutuspäivän omavastuumaksu on 20,00€.

Ilmoittautumiset hoidetaan minulle kirjallisesti joko tekstiviestillä 0449874517 tai sähköpostilla jussi.terwasihteeri@gmail.com. Koulutuspaikkoja on rajallisesti ja ilmoittautuminen on sitova.

Tervetuloa laadukkaaseen koulutukseen! Koulutuksen järjestää Oulu MC ry (Liikenneturvan mp-kouluttajat) sekä Suomen Motoristiopisto SMOP.
Koulutusterveisin
Jussi Korhonen / sihteeri