Kirjoittaja Aihe: Husqvarna Coronette 1960 ?  (Luettu 543 kertaa)

Syyskuu 08, 2019, 19:29:32 ip
Luettu 543 kertaa

Jukka Kuhna

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 1
Nyt hakusessa tietoja kyseisestä moposta. Kiinnostaa mistä saisi moottorin räjäytyskuvaa tai muuta infoa. Sekä varaosia, esim. ketjunsuoja ja nopeusmittarin pyörittimen. Yleensä kaikkea infoa kaivataan.

Syyskuu 08, 2019, 20:34:58 ip
Vastaus #1

Petri J Kokko

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 592
  • Ei mainosten orja,muuten kyllä.
Wau,Hieno ja Persoonallinen Coronette sinulla ;)
Kuten muillekkin ruotsinmopoja rakenteliville niin samat vinkit sinullekkin eli Ruotsistahan osaa löytyy jos jonkinmoista kuten tuon oman rakettini kanssa huomasin.
Täältä ei kannata mitään etsiä,ei ainakaan jos hintapuolella on väliä.
mopedrenovering.se esim on yx paikka josta löytyy vanhoihin mopoihin kaikenmoista ja varsinkin heidän omiin merkkeihinsä.
Paikallinen tradera.se vastaa meidän tori.fi palstaa mutta tarjonta monikerroin runsaampaa joten sinne kannattaa rekisteröityä ja tutkia ihan päivittäin mitä tullut tarjolle.
Raketsport.com löytyy infoa jos jonkinmoista,kuvia,esitteitä,räjäytyskuvia....samaan konserniin kuului husqvarna-crescent -monark jotka käyttivät yhdistyttyään samoja koneita ym osia ristiin sekä monet monet muilla oudommilla merkeillä tarjolla olleet mopot jotka käytännössä ihan 1-1 näihin esikuviinsa mutta pikkasen ehkä naamioituina ja eri tarramerkein.
Näin siis karkeasti yleistäen ja varsinkin 60 luvulta eteenpäin.
Mikäli kiinnostaa niin kurkkaa tuota "rakettimiehen rojektia" ja siinä ketjussa saattaa olla ehkä jotain vinkkejä,varoittavaa tunarointia tai muuta mielenkiintoista aiheeseen liittyen.

« Viimeksi muokattu: Syyskuu 08, 2019, 20:49:36 ip kirjoittanut Petri J Kokko »