Kirjoittaja Aihe: Jyväskylänrompepäivä 2020, ohjeita  (Luettu 1253 kertaa)

Joulukuu 21, 2019, 17:11:52 ip
Luettu 1253 kertaa

jarisalakka

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 66
 
Tervetuloa Suomen suurimmille Rompepäiville valoisan ja lämpimän Jyväskylän Paviljongin tiloihin!
 

 Tämä tapahtuma aloittaa moottoripyöräilyvuoden Suomessa.
Päivämäärä on 11.1.2020 perinteisesti juhlapyhien jälkeen sopivana lauantaina tammikuussa, SAMASSA tutussa erinomaisessa paikassa Jyväskylän Paviljongin mahtavissa, lämpimissä ja valoisissa C1, D ja osa B2-halleissa (samat kuin 2019). Osoite MYYJILLE on tänä vuonna Schaumannin puistokatu 18 ja OSTAJILLE sama vanha Uno Savolankatu 8, 40101 JYVÄSKYLÄ. Katso kartta halleista:  http://www.jklpaviljonki.fi. Paikalle on helppo tulla maakunnan joka suunnasta seuraamalla "Paviljonki"-opasteita. MYYJÄT OTETAAN SISÄLLE B2 HALLIN PUOLELTA, EI Uno Savolankadun puolelta. Myyjät siis kääntyvät alueelle Schaumannin puistotieltä "P-Paviljonki 3"-parkkiin ja sieltä B4-ovesta sisälle. Piha on suhteellisen pieni, joten muodostakaa kiemurteleva jono. Kaikki sopivat vuorollaan sisälle ja me ohjaajat teemme parhaamme sujuvuuden eteen. Sisälle tulijoilta toivomme kärsivällisyyttä ja positiivista mieltä! Puhdistakaa myös ennen sisään tuloa autonne lumesta ja kurasta, myös roiskeläpät. Myyjiä ohjataan pysäköimään Lutakonaukiolle ja osa myös nyt Satamasta vuokraamaamme parkkiin. Satamasta on hiukan kävelemistä, mutta kaikki eivät sopine lähemmäs. 
Autoparkkeerausta ja kulkuyhteyksiä voi etsiä näiltä sivuilta: http://www.jklmessut.fi/kulkuyhteydet.php. Myyjien P-lupalaput jaetaan sisääntulon yhteydessä kirjekuoressa tai muovipussissa. K-Marketin pysäköintiin pääsee satamakadun tunnelin kautta. Pysäköinnissä kannattaa olla tarkkana; viime vuosina pysäköinninvalvojatkin ovat huomanneet merkittävän tapahtumamme. Pysäköikää vain pysäköintiin osoitetuille paikoille, muut ovat kiellettyjä eikä ostajille valitettavasti ilmaisia paikkoja lähellä juurikaan ole. Konepyöräseura ei ole missään vastuussa ostajien eli yleisön pysäköintijärjestelyistä, -opastuksesta tai -valvonnasta.
 
 Ostaja- eli asiakaspysäköinti saattaa olla ongelma ja siksi suositellaan yleisillä kulkuneuvoilla paikalle saapumista ja rautatien sekä ohitustien kaupungin puolella olevien pysäköintitalojen käyttämistä. Kaupungista pääsee putkisiltaa kävellen helposti Paviljonkiin.
 
 Asiakaspysäköintiä ja niihin liikenteen ohjausta isännöi ja hallitsee yksin Jyväsparkki Oy tänäkin vuonna. Lähinnä Paviljonkia on parkkitalo Uno Savolankadun pääsisäänkäynnin vieressä. Sieltä ei ole monta askelta sisätiloihin ja taitaa olla katon alla sekin matka. Ollaan tarkkoina ettei kolhita omaa ja toisten autoja ja reilua on ilmoittaa itse jos vahinko sattuu. Parkkipaikkaa vartioi myös kamerat. Linja-autoparkkaus on vieläkin tarkemmin sopimatta. Yritämme saada linja-autotkin mahdollisimman lähelle tapahtumaamme.

Jyväskylän Rompepäivillä EI SAA myydä tai pitää esillä lakien vastaista, kiellettyä tai moraalisesti kyseenalaista tavaraa (esimerkiksi toimintakuntoiset aseet, natsi-, stalinisti-, ceausescu-, jne-ideologiset asiat, alkoholijuomat jne).
  Sisällä ei saa tupakoida, pitää hallussa tai nauttia muualta kuin Paviljongin ravintolasta hankittuja alkoholijuomia. Sisällä ei saa käynnistää tai käyttää polttomoottoreita lauantaina klo 8,00-15,00. Pääovesta pääsee ulos tupakalle ja ruoka- sekä juomahuolto pelaa hyvin B2-hallin  ravintolajärjestelyllä.

 Hallien seinustoilla oleviin verhoihin ei saa ripustaa mitään. Paviljonki voi veloittaa syyllisiä mahdollisista verhojen vaurioista tai likaantumisesta. Myyntipaikkakartta on ja sitä päivitetään tarpeen mukaan Keski-Suomen Konepyöräseuran nettisivuilla: http://www.konepyoraseura.fi. Toivomme myyjien tuovan omia myyntipöytiä mukanaan.
 
 TÄRKEÄÄ: Muistakaa ystävällisesti ilmoittaa myös, jos jonkin esteen vuoksi joudutte varaamanne paikan perumaan!! Tulkaa myyjät hyvissä ajoin paikalle perjantaina 10.1.2015 klo 15-21 ruuhkien välttämiseksi! Ovet avautuvat vasta klo 15 ei aikaisemmin !!
 
 Keski-Suomen Konepyöräseuran nettisivuilla on ilmoitus Jyväskylän Rompepäivästä myös. [(http://www.konepyoraseura.fi/pdf/rompepaiva14.pdf)] ja hotellien majoitustarjoukset näkyvät tässä samassa VMPK:n foorumissa toisessa ilmoituksessamme.
 
 Tapahtuma on tarkoitettu moottoripyöräilyyn liittyvän materiaalin myyntiin ja ostoon. Toivotamme myös tervetulleiksi muutkin pienkoneisiin liittyvän tavaran myyjät mikäli tilaa on. EI MINKÄÄN MUUN TAVARAN MYYJIÄ!!! Myös uudempien moottoripyörien, osien, tarvikkeiden ja varusteiden myyjät tervetuloa.
 
 Sisäänpääsy maksaa 8 euroa.
 
Linja-autoilla tulijoiden matkanjohtajat, soittakaa Arvolle numeroon 040-7768906 ja sopikaa miten saatte sisäänpääsyn järjestettyä joustavimmin!

 Konepyöräseura ei voi olla vastuussa myytävistä tavaroista, niiden häviämisestä tai vaurioitumisesta. Jokainen vastaa itse tavaroistaan ja tekemisistään. Avustamme esimerkiksi antamalla merkkejä autojen siirroissa, mutta kuski vastaa auton liikuttelusta ja sen vaikutuksista.
 
 Toivomme taas hyvää yhteistyötä myyjien, yleisön ja tapahtuman toimitsijoiden välillä. Viedään tapahtuma taas perinteisesti myönteisessä hengessä kaikille mukavaan lopputulokseen!
 
 Ystävällisin terveisin
 
 Keski-Suomen Konepyöräseura
 
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 11, 2020, 20:09:08 ip kirjoittanut jarisalakka »

Tammikuu 16, 2020, 16:04:01 ip
Vastaus #1

jarisalakka

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 66

Konepyöräseura kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita myyjiä, vieraita, yhteistyökumppaneita kuin talkoolaisiakin!
Tervetuloa kaikki taas ensi vuonna!
Myyjät, olkaa hyvät ja helpottakaa Ollin työtä ilmoittautumalla mieluimmin sähköpostitse hyvissä ajoin!

Tammikuu 20, 2020, 15:50:24 ip
Vastaus #2

jarisalakka

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 66
Jyväskylän Rompepäivän 2020 jälkeen siivouksessa lötyi reppu täynnä kaikenlaista tavaraa. Omistaja voi kysellä sähköpostilla tuntomerkit ilmoittaen osoitteesta puheenjohtaja@konepyoraseura.fi