Kirjoittaja Aihe: Kotimaan Classic Lähdöt  (Luettu 2034 kertaa)

Toukokuu 22, 2012, 14:19:21 ip
Luettu 2034 kertaa

Ari Tiainen

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 107
Moottoripyöräilyn Tuki Ry järjestää ystävällisesti taas 29.7.2012 Kemorassa ja 9.9.2012 Motoparkissa kilpailut joissa molemmissa Classic lähdöt. Kilpailuihin ilmoittautuminen MP-tuen netti sivuilta http://www.mp-tuki.fi/ kuten aina ennenkin. Jos joku ei osaa niin kysykää kaverilta apua.
Kilpailumaksuksi sovittu 75€. Harjoitteluaikaa mahdollista ostaa myös  MP-tuen nettisivuilta verkkokaupasta edeltäville päiville. Kun riittävä määrä Classiceja treenaamassa niin niille järjestetään omat treenivuorot. Jos jotain asiallista kysyttävää kilpailunjärjestäjältä niin heidän nettisivuiltaan löytyy yhteystiedot.

Ratatuomareista on pula kuten aina ennenkin, joten jos aiomme ajaa Suomessa näitä lähtöjä jatkossakin olisi suotavaa meidänkin kantaa kortemme kekoon ratatuomareilla, ainankin viisi per kilpailu. Uskon että Motoparkkiin saadan meidän tiimin puolesta järjestettyä melko hyvä miehitys mutta toivoisin aktiivisuutta muilta Kemoran suhteen. Eduthan ovat olleet loistavat ratatuomareille.

Ja ettei aikaisempien vuosien(viime vuosi meni hyvin) virheitä käytäisi uudelleen läpi niin, jos jollekin ei nämä pelisäännöt kelpaa niin turhanpäiväinen suunsoitto ja V******u voidaan jättää pois , tämä harrastushan on vapaaehtoinen.

AT

PS. molempien kilpailujen yhteydessä lasketaan Britti Cup 2012 sarjan pisteet ja jaetaan Yhteistyökumppaniemme sponsoroimia upeita palkintoja
http://www.caferacingclub.com/?page_id=175

Toukokuu 22, 2012, 21:17:01 ip
Vastaus #1

Timo Haapoja

  • *
  • Jäsentiedot Poissa
  • Viestejä: 23
  • Feel The Difference
Tervehdys!

Hieno juttu Ari, että muistutit asiasta jo hyvissä ajoin. Nyt on aikaa riittävästi järjestellä ratatuomareita. Kilpailuthan on aina hoidettu hyvin ja homma on pelittänyt kaikilta osin.

Minä voisin puolestani ottaa haasteena tuon Kemoran kisan ratatuomareiden värväyksen, kun olen täällä "periferiassa" jo valmiina ;)
Uskoisin, että oman tiimini puitteissa pääsemme jo melko pitkälle.
Tietysti kaikki muutkin ovat tervetulleita aina ruuhka Suomea myöten. Eihän noita toimitsijoita koskaan liikaa ole ollut.
Pidetään porukalla huolta, että kotimaassa kisat jatkuvat!

Terveisin
Timo # 131