Kirjoittaja Aihe: Yleisömäärä  (Luettu 5920 kertaa)

Kesäkuu 14, 2014, 17:59:33 ip
Vastaus #15

Jouko Seppänen

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 48
Kahden päivän lippuja ei myyty, ainakaan minulle.  Jos vain 17 lippua myytiin sunnuntaina niin melkein kaiḱki sisään tulleista oli sitten järjestäjän omaa porukkaa, mutta olihan ne pyörätkin melkein kaikki niitä ylipitkän matkan kulkimia. 

Kun erilaisilla mp-kerhoilla ja organisaatioilla on kotisivuja ja niissä tapahtumakalentereita niin jos niihin työntäisi pokkana merkinnän kisoista niin saattaisi herättää kiinnostusta eikä luulis maksavan mitään.  Vissiin niitä tutkitaan kun mietiskellään minne ensi viikonloppuna ajeltaisi.  Kyllä varmaan KuMaMo:n kipupiste ylittyy jossain vaiheessa kun ponnistukset ei oikein vastaa tuottoja, ei kai he pyhästä hengestä hommaa pyöritä. 

Kesäkuu 14, 2014, 18:37:18 ip
Vastaus #16

Anssi Krank

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 378
Esiintyjät eli kuljettajat tapahtuman maksavat

Kesäkuu 14, 2014, 19:21:48 ip
Vastaus #17

Harri Rintamäki

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 1389
Anssi tuo nyt on ollut tosi suomalaisessa RR:ssä SM-tasollakin jo vuosikymmenet. Mikähän kumma siinä on kun Classic crossissa kuuluu olevan katsomot pullollaan, kuulopuheen mukaan. Olisko se sitäkin, että crossit voidaan ajaa aika lähellä asutuskeskuksia, innokas työ- ja tiedotusryhmä,
joka tekee erittäin upeaa omaa aviisia jota lukee myöskin crossista vähemmän kiinnostunut Rintamäki.  Se porukka saa aikaiseksi, no entäpä sitten meillä? Oikein hävettää kun liki 4 vuotta on ollut ilmestymässä Classic TT-lehti ja aina kun siitä kysyy saa erilaisia vastauksia. Viimeksi Simo kertoi vuosikokouksessa että nyt ilmestyy ja on jo taitossa, hemmetin kauan taittavat yhtä lehteä. Tää saattaa kirpaista mutta olisiko jälleen peiliin katsomisen paikka?  Raimo, ennen kuin taas alat eroamaan tehtävistäsi muistutan ettei tää ollu sinulle vaan koko porukalle.
Ryhtiliikettä peräänkuulutan uudelta puheenjohtajalta ja tuo tiedotustoiminta pitää panna kuosiin. Joka pikkukylän paikallinen aviisi ottaa mielihyvin vastaan tiedotusta tulevista kilpailuista kun sen vaan joku hoitaa. Nyt kun tiedämme että 17 tai mitä se nyt oli vakikatsojaa kiertää näitä kisoja niin olisiko syytä yrittää saada  paikallisia asukkaita katsomaan sinänsä hienoa harrastusta?

Kesäkuu 15, 2014, 00:02:22 ap
Vastaus #18

Antti Mäki-Paavola

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 277
 • Yamahamaha
Aika monen paikallisen kaupan ilmoitustaululla oli ainakin mainos jo hyvissä ajoin ennen kisoja. Paikallislehdessäkin oli jutuntynkää, en kyllä näissä E-P:n laajemman levikin omaavissa julkaisuissa muista nähneeni asiasta mitään ilmoa/juttua.

Olihan siellä jo lauantainakin vähänpuoleisesti porukkaa, eipä kyllä kilpakalustoakaan ollut niin paljoa kuin aikaisempina vuosina. :(
Yamahat YZ125K '83, YZ125L Enduro '84, TZR250 '90, RD125LC '86
Hondat CB125 K5 '73 ja Monkey '85
Tunturi Sport '73
Lusifer-Suzuki S Supermotard

Kesäkuu 15, 2014, 01:57:38 ap
Vastaus #19

Markku Nissilä

 • *
 • Jäsentiedot Poissa
 • Viestejä: 178
Olihan siellä jo lauantainakin vähänpuoleisesti porukkaa, eipä kyllä kilpakalustoakaan ollut niin paljoa kuin aikaisempina vuosina. :(

Yleisöltä ei enää saa rahaa, niin otetaan ajajilta. Nykyiset osallistumismaksut on niin korkeat, että monillakaan ajajilla ei ole yksinkertaisesti maksaa niitä. Kohta häipyy vähätkin ajajat, mutta ei homman tarvitse siihen kaatua, sitten kisat maksaa kisajärjestäjä. Se on halpaa kun tarvitsee maksaa vain ratavuokra, ei ampulansseja, ei liiton juomaria, eikä edes kilpailulupia, koska ei ole lähtöjä. En kyllä ole varma, mutta epäilen liiton vaativan rahansa. Makkaraa ja olutta kuitenkin kannattaa myydä, niitä menee aina vaikka omalle porukalle, tuskin sinne muita tuleekaan. Mestaruudet arvotaan loppuvuonna MTV:llä Lottoarvonnan yhteydessä, tai myydään eniten maksaville!

Sanovat että jos ritisoi, niin pitää esittää parannuksia. Osallistumismaksut alemmiksi! Saadaan lisää ajajia, josta seuraa, lähes tai jopa entisen verran osallistumismaksuja ja oheistuloja lisää isommasta porukasta.
Nyt on käynyt kuin autoveron kanssa, jota valtio nosti liikaa sillä seurauksella, että autoja myytiin niin vähän, että valtio saikin vähemmän rahaa. Älkää te tappako lypsävää lehmää.
"Nelitahtimoottori: Siinä yksi isku tuottaa tehon ja kolme kuluttaa moottoria."