46. Veteraaniralli 2022

46. Veteraaniralli 2022 järjestetään Ukkohalla Resorts lomakeskuksessa. Ukkohallantie 19, 89400 Hyrynsalmi.

Aika: 5.-7.8.2022. Järjestäjä VMPK ry Oulun aluekerho.

Rallimaksut, maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Tapahtumalippu: pe-su             VMPK jäsen €90 / muut osallistujat €110.
Lapset 4–12 v €33, 13–18 v €65, 3 v ja nuoremmat veloituksetta

Tapahtumalipun sisältö:            Rallikassi, 2 x aamupala (la+su), 2 x seisova pöytä (pe+la), Saunamaailma-kylpylä (pe+la), rallin ohjelma.

Päivälippu                                     €10/vrk. Sisältää ohjelmalehtisen ja rallin ohjelman

 

Palveluhinnasto:

Saunamaailman päivälippu    Päivälipun ostaneille Saunamaailma-kylpylän päivälippu €8. Lapset 4–12 v €4. 3v ja nuoremmat vanhempien seurassa veloituksetta

Keilahalli                                        €20/rata/tunti (max 4 pelaajaa/rata)

Ravintolapalvelut                       Ravintola Hallan Karhu tarjoa ruokavaihtoehtoja grilli Ropposesta a’la carte -listaan. Keittiö on avoinna klo 22.00 saakka.

Majoitustiedot

Rallialueen hotellimajoitus on loppuunmyyty. Perutuspaikkoja toki saattaa tulla tarjolle (www.ukkohalla.fi/majoittuminen). Hieman kauempaa rallialueesta (n. 1-2km) voi vielä löytyä vapaita huviloita ja huoneita – katso www.lomarengas.fi ja www.hotelinnukkohalla.fiAsuntovaunu/-autopaikka €10/vrk (ei sähköliittymää). Paikkoja on rajoitetusti. Pyydämme asuntovaunulla tai -autolla tulijoita ennakkoilmoittautumista, jotta voimme varmistaa paikkojen riittävyyden. Telttapaikka on maksuton.

Ennakkoilmoittautuminen

Rallin ennakkoilmoittautuminen on nyt auki. Ralliin saa perinteisesti tulla sen kummemmin ilmoittelematta, mutta meidän järjestäjien harras toiveemme on, että mahdollisimman moni teistä täyttäisi ennakkoilmoittautumiskaavakkeen. Siitä on suunnaton apu sekä meille että Ukkohallan henkilökunnalle.

Ennakkoilmoittautumisen kautta voitte tilata myös rallipaidan valmiiksi. Paikan päällä paitoja on rajoitetusti saatavilla. Asuntovaunu/-autopaikkoja on rallialueella hyvin rajatusti ja järjestämme niitä vain ennakkoilmoittautuneiden mukaan. Ennakkoilmoittautumiskaavakkeella voit myös ilmoittautua mukaan entistämiskilpailuun.

Ennakkoilmoittautumiskaavake on nettikaavake, joka löytyy osoitteesta: https://forms.gle/FYbENSoMVZHpE5yE9.
Ennakkoilmoittautua voi
1.8.2022 saakka, mutta paitatilaukset lähtevät 30.6.2022 mennessä tulleiden tilausten mukaan.

Lisätietoja: Rallipäällikkö Risto Nurmi, puh. 044-364 7426 tai nurmi.risto(ät)gmail.com